خدایش اصلا درسی اسون بود؟من از موقعی که اومدم دارم گریه میکنم 15 تا سوال کلا جواب دادم که اصلا مطمئن نیستم که درست بوده باشن..
واقعا حالم از کشورمون به هم میخوره منی که 9 ماه درس خوندم چون تو کلاسه اقایون نبودم و پول نریختم تو جیبشون نباید برم دانشگاه؟
لعنت به همشون
من فقط اگه بدونم طراحاشون کی بودن به خدا با ذجر میکشمشون
غصه نخوردید امسال همه همینجوری بودنبه خدا هیچ وقت نمیبخشمشون سر پل صراط میگیرمشون
چی شد زهرا خانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به خدا هیچ وقت نمیبخشمشون سر پل صراط میگیرمشون
فقط بخونید و فقط بخونیدمنظورت از سوالات متفاوت یعنی چی؟مفهومی تر شده بود؟ دوسته من این ترم کنترل داره میگف سوالای کنترل از فصل 1 زیاد بود! از همه دوستانی که امسال ارشد دادن سوالم اینه که واسه سال بعدی که کنکور خواهند داد احساس میکنن نحوه درس خوندنشون باید چطور باشه برای همچین کنکور جدیدی؟
فقط بخونید و فقط بخونید
ابتدا از کتاب رهیافت سیگنال و مدار و الکترونیک و الکترومغناطیس و کنترل رو بخونید
سوالات الکترومغناطیس رشته فیزیک رو حل کنید
سوالات معادلات تمام رشته ها مخصوصا ریاضی را بخوانید
امار کتاب پارسه رو کامل بخونید
سوالات اخر فصل مراجع جدید دروس سیگنال و الکترونیک و کنترل رو حل کنید
تمام سوالات مدار مهندس کهن رو بگیرید و حل کنید
خلاصه فقط سوال حل کنید!
همین
سلام. کنکور در یک کلمه کنکور جدیدی بود!
سوالات متفاوت ، سبک متفاوت ، سرفصل هایی که تا به امروز به انها توجه نمی شد و از شانس خوب ما ورودی های 87 ! ( که قبلا در کنکور 87 هم مورد لطف واقع شدیم!) مطرح شدند
انگار قسمت نیست دانشجوی برق 8 ترمه برود و ارشد بخواند! حتما باید 10 ترمه بشیم!( این مورد رو استثنا قائل بشید برای دانشگاه هایی مثل شریف و ... که سخت گیری می کنند و دانشجویانشان خوب درس می خوانند و همان سال هم قبول می شوند.)
هم ناراحتم هم نیستم! ناراحتم از دست دانشگاهی که در ان درس خواندم ، از دست خودم که درست مرور نکردم و...
خوش بین هم هستم چون یکبار دروس رو خوندم و برای سال بعد فقط باید تمرین حل کنم . خلاصه شرایط برای همه یکسان بود ( البته بجز شهر تهران که امکانات بیشماری داره) و هیچ بهانه ای بجز کم کاری وجود ندارد.
برای همه ارزوی موفقیت دارم.
کتاب نایسدوست عزیز مراجع جدید کنترل چیه؟!
کتاب نایس
سوالات کنترل مفهومی تر شده بودند و نیاز به تمرین خیلی زیادی دارند . شاید در کنار نایس کتاب رهیافت و راهیان ارشد تقوی برای این کنکور های جالب!! افاقه کنه! یجورایی باید علامه دهر شد!
سلامسلام دوست عزیز
برای شما هم سخت بود؟آخه چرا؟من همیشه یادمه شما خیلی از اوایل میخوندید از همون ترم های اول
یادمه یه مدت با هم مغناطیس خوندیم شما واقعا بلد بودید
الان که کامنتت را دیدم اصلا باورم نمیشد
حالا انشاا...که همه موفق بشن و نتیجه ی زحماتشون را ببینند
برا کنترل کتاب های داخلی رو اصلا نگاه نندازین.کتاب نایس
سوالات کنترل مفهومی تر شده بودند و نیاز به تمرین خیلی زیادی دارند . شاید در کنار نایس کتاب رهیافت و راهیان ارشد تقوی برای این کنکور های جالب!! افاقه کنه! یجورایی باید علامه دهر شد!
سلامسلام آقا آیدین ممکنه سوالای مغناطیسو اینجا بذاری؟
سلام
سوالات الکترونیک
http://s1.picofile.com/file/7302492254/elec_91.pdf.html
سیگنال
http://s1.picofile.com/file/7302430428/tajziyeh_91.pdf.html
کنترل
http://s1.picofile.com/file/7302404729/kontorol_91.pdf.html
سوالات مغناطیس مهندس باقری گذاشتن قرار میدم
مرسی.
راستی شما ها چند تا مغناطیس زدین؟
سلام بچه ها.
به نظرتون با این درصدها (اگه بعد از اومدن کلید نریزه) تو گرایش کنترل کجا میشه قبول شد؟
زبان 36
ریاضی 50
مدار 75
کنترل 30
سیگنال 58
ماشین 75
![]()
درصدهای شما نصفم بشه بازم روزانه تهران قبولیسلام بچه ها.
به نظرتون با این درصدها (اگه بعد از اومدن کلید نریزه) تو گرایش کنترل کجا میشه قبول شد؟
زبان 36
ریاضی 50
مدار 75
کنترل 30
سیگنال 58
ماشین 75
![]()
الان اینایی که گفتی جدی بود؟؟!!!!سلام بچه ها.
زبان 36
ریاضی 50
مدار 75
کنترل 30
سیگنال 58
ماشین 75
![]()