سلام بچه ها به نظرتون اول شبانه شریعتی و بزنم یا سوره؟
آخرین ویرایش:
سلام بچه ها به نظرتون اول شبانه تبریزو بزنم یا سوره؟
سلام بچه ها به نظرتون اول شبانه تبریزو بزنم یا سوره؟
ببخشین اشتباه نوشتم شبانه شریعتی.اره میخوام بزنم میگن دانشگاه خوبیه.ولی نمیدونم اول شبانه شریعتی یا سوره؟تو میخوای کجا هارو بزنی؟خب معلومه شبانه تبریز . سوره رو میخوایی بزنی ؟؟
فرزانه اكه مي توني به من هم كمك كن(حجت0110)ببخشین اشتباه نوشتم شبانه شریعتی.اره میخوام بزنم میگن دانشگاه خوبیه.ولی نمیدونم اول شبانه شریعتی یا سوره؟تو میخوای کجا هارو بزنی؟
به نظر من بازم اول شبانه ی شریعتی رو بزن بعد برو سراغ غیرانتفاعی ها...ببخشین اشتباه نوشتم شبانه شریعتی.اره میخوام بزنم میگن دانشگاه خوبیه.ولی نمیدونم اول شبانه شریعتی یا سوره؟تو میخوای کجا هارو بزنی؟
شايداستراباددوست عزیز با رتبه 6400 شمال کجا امکان قبولی دارم؟
به نظر من بازم اول شبانه ی شریعتی رو بزن بعد برو سراغ غیرانتفاعی ها...
راستی گرگانو هم میخوای بزنی؟
به منم گفتن بیخیالش شم ولی دلم نمیاد غیر انتفاعیا رو قبل روزانه ها بزنم!نه فک نکنم گرگانو بزنم.اخه خیلی دوره.خانواده فک نکنم اجازه بدن
به نظرت شریعتی قبول میشیم؟یعنی با هم همکلاس میشیم.؟به منم گفتن بیخیالش شم ولی دلم نمیاد غیر انتفاعیا رو قبل روزانه ها بزنم!![]()
کاردانی رو شیراز خوندم دیگه حوصله ی شیراز و ندارم.. همه هم که میگن بعد از سوره شمال خوبهچی شد آخر سر میری شمال؟
میگم شیراز قبول میشیا با 1000 راهتو واسه چی میخوای دور کنی؟
گویا 1200شيلابيلا اخرين رتبه امل مي دوني؟
سلام سام تو هم نمي توني كمكم كنيسلام مگه سوره رو هم میخوای بزنی؟ اگه هم میخوای بزنیش اول شبانه ی تبریزو بزن بعد...
چیکار میتونم براتون بکنم؟سلام سام تو هم نمي توني كمكم كني
نمیدونم راستش چون خیلی از روزانه ها حذف شدن میترسم همه مث ما به اینجا پناه بیارن و مث سالای قبل رتبه های بالایی رو نگیره... ولی انشاالله قبولیم و همکلاسی میشیمبه نظرت شریعتی قبول میشیم؟یعنی با هم همکلاس میشیم.؟
من اصلا در مورد پذیرشا غیرانتفایی رتبه خبر ندارم.فقط چندتا دانشگاهو میدونم.فرزانه اكه مي توني به من هم كمك كن(حجت0110)
ان شالله قبول میشیم.سایت سنجش نوشته تا 13.راستی اهل کدوم شهری.باهم میتونیم بریم بیاییم؟نمیدونم راستش چون خیلی از روزانه ها حذف شدن میترسم همه مث ما به اینجا پناه بیارن و مث سالای قبل رتبه های بالایی رو نگیره... ولی انشاالله قبولیم و همکلاسی میشیم
راستی مهلت انتخاب رشته تا کی هست؟
سلام به اين امار توجه كنيد
دانشكاه تبريز=50
شبان تبريز=700(بومي)
سوره-225
نبي اكرم=600
سراج=1500
ميرعماد قزوين=1060
ابيك قزوين=1210
محدث نوري=1200
مولانا ابيك قزوين=1370
علاالدوله سمناني=1600
كمال المك نوشهر=2250
رشد دانش سمنان=2450
طبريبابل=2700
مهرارك=3250
توس مشهد=3470
مازياررويان=4100
استراباد=5400
سبلان اردبيل=7115
زاهدان=7070
سلام به اين امار توجه كنيد
دانشكاه تبريز=50
شبان تبريز=700(بومي)
سوره-225
نبي اكرم=600
سراج=1500
ميرعماد قزوين=1060
ابيك قزوين=1210
محدث نوري=1200
مولانا ابيك قزوين=1370
علاالدوله سمناني=1600
كمال المك نوشهر=2250
رشد دانش سمنان=2450
طبريبابل=2700
مهرارك=3250
توس مشهد=3470
مازياررويان=4100
استراباد=5400
سبلان اردبيل=7115
زاهدان=7070
پارسال اصلا نبی اکرم پذیرش نداشته که.700 تبریز؟برا پارسالن؟
توجه توجه
کارشناسی ناپیوسته معماری:دانشكاه سوره تهران
گروه معماري ناپيوسته در حال حاضر داراي حدود 250 نفر دانشجومي باشد كه طول مدت تحصيل آنان 5 ترم بوده و فارع التحصيلا ن اين رشته مي توانند عضو نظام مهندسي گرديده و از مزاياي نظام استفاده نمايند.
آرهراستی بچه ها مگه سوره دانشگاه شده؟
فارع التحصيلا ن اين رشته مي توانند عضو نظام مهندسي گرديده و از مزاياي نظام استفاده نمايند.
چرا شاید؟چه اطلاعاتی داری؟تا چه رتبه یی برداشته؟شايداستراباد
به نظر من همه جا رو بزن..تمام غیر انتفاعی ها..حتما یکیشو قبول میشی..با رتبه6400 می تونم شهرای شمالی و مازندران و اینها قبول بشم؟کجاها رو بزنم شیلاپیلا!لطفا کمک کن.