اگرمصاحبه قبول نشی میری واسه انتخاب بعدی که بعد از سوره زدی..کسی در مورد سوره اطلاعاتی داره ؟؟ اینکه از مصاحبه قبول نشیم چه اتفاقی میوفته ؟
فکر کنم زاهدان-لامرد-دراين موسسه ها به نظر شما با اين رتبه(7616) مي شه قبول شد
زاهدان-لامرد-رشد دانش سمنان-بروجرد-عرفان كرمان- افضل كرمان-علاالدوله سمنان -علامه جعفري رفسنجان-مهرارك-بينالود مشهد-اتراك قوجان
فکر کنم 7500 ..جنوب استان فارس.. هواش خیلی بدهلامرد اخرين رتبه جند بود
اصلا لامرد كجا هست
یکی از دوستای من اونجا قبول شد پارسال خیلی تعریف میکنه میگه از همه لحاظ عالیه ولی فک نکنم تا4000 بیشتر بگیرهاین مؤسسه غيرانتفاعي جهاددانشگاهي استان يزد چه جوریه به نظرتون؟؟
شيلا بيلا عزيزاامسال كه ظرفيت 500نفر افزايش يافته يعني سال89(4510)نفربود سال 90(5000به بلاست)
بااين تغيرات من مي تونم70%اميدوار باشم براي لامر ويا زاهدان[/QUOTE
بله..80 درصد قبولید..![]()
جوجو نمیخوای بری دانشگاه شمال؟یکی از دوستای من اونجا قبول شد پارسال خیلی تعریف میکنه میگه از همه لحاظ عالیه ولی فک نکنم تا4000 بیشتر بگیره
به نظر من به جای اینکه بری لامرد یا زاهدان برو آزاد شهر خودتشيلا بيلا عزيزاامسال كه ظرفيت 500نفر افزايش يافته يعني سال89(4510)نفربود سال 90(5000به بلاست)
بااين تغيرات من مي تونم70%اميدوار باشم براي لامر ويا زاهدان[/QUOTE
بله..80 درصد قبولید..![]()
نه عزیزم رتبم1848 شده فک کنم گرمسار قبولمجوجو نمیخوای بری دانشگاه شمال؟
1000 شدمشيلا بيلا رتبتو مي كي
خوابگاه نمیدن برا شبانه.ولی روزانه قبولی 100 درصد.منم رتبه بعد شمام.میزنم.خیلی امیدوارم برا روزانه تبریز.سلام بچه ها...
كسي خبر داره شبانه دانشگاه تبريز خوابگاه داره يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دانشگاه کاشان ندیدم.بچه ها رتبه من 1500 شده به نظر شما مطتونم کاشان اصفهان يا اراک قبول بشم؟
تهران و که کلا فکرشم از سرم بيرون کردم
اگر شهرستان رفتن برات مشکلي نباشه فکر کنم قبول بشی البته غیر انتفاعی
من رتبه 1500 آوردم و چون نميتونم جاي دور برم اصلا اميدي به قبولي ندارم به نظرتون ممکنه اراک قبول بشم؟؟
سلام عزيز من کارداني معماري سنتي دارم چی میخوای بدونی؟
ممنونسلام دوست عزیز شما 100% رشد دانش سمنان و95% مهر اراک قبول هستید با توجه بر ظرفیت پارسال:
رشد دانش سمنان:3825
مهراراک:3250
البته قزوین دانشگاه های غیر انتفاعیش را زیاد کرده فک کنم امسال تاکستان چون سال اولشه بیشتر برداره.
با 6400 اطراف مشهد یا شمال کجاها میتونم قبول شم؟بچه ها من از کنکوری های پارسال هستم
سوال بپرسید اگه بدونم جواب میدم
من گرمسار میخونم
به نظر تو مي شه با 7614جاي قبول شد ابا 6400 اطراف مشهد یا شمال کجاها میتونم قبول شم؟
شيلابيلا اخرين رتبه امل مي دوني؟بچه ها اگر کسی اهل آمل نبود و میخواست بره دانشگاه شمال به من یه خبری بده. ممنون
![]()
|
|
چی شد آخر سر میری شمال؟بچه ها اگر کسی اهل آمل نبود و میخواست بره دانشگاه شمال به من یه خبری بده. ممنون
![]()