من الان زنگ زدم خانه معمار گفت شاید تلفتی مشاوره بدیم پس رفتین سوالای ماروهم بپرسینباشه آقا بریمممممهم فال هم تماشا
ایشالله که خوب باشه
6دیر نیستش؟
من الان زنگ زدم خانه معمار گفت شاید تلفتی مشاوره بدیم پس رفتین سوالای ماروهم بپرسینباشه آقا بریمممممهم فال هم تماشا
ایشالله که خوب باشه
6دیر نیستش؟
آمار کلی گرفتممرسی عزیزم مرسی.واقعا دستت درد نکنه.ممنون میشم بپرسی
منو بلوک کردی؟ پستای منو نمیبینی دوستم؟ گفتم میام اما استگاه هفت تیر نزدیکه به اونجا نه مفتح!پس ساعت 5 خوبه ؟
سحر اوکی بده دیگه
دم در بالای ایستگاه مفتح اون خروجی که مغازه اینا داره
من 5 اونجام یک کیف گلیمی کوچیک به گردنمه ها گمم نکنید
آمار کلی گرفتم
امروز 4 تا 8 خیلی هم شلوغ میشه گویا
هزینه 10 تومن
اونایی که هومنجا بودن رایگانه روزهای دیگه هم بخواین برین هنوز مشخص نیست این هفته شاید هفته دیگه هم باشه
برین حالشو ببرین
پاشیم بریم 1 کدوممون یا دوتامون بریم تو اینجوری صرفه جویی هم میشه نه؟پول ندارم دیگه! منم زنگیدم گفت 10 تومان.. همون آکادمیرو میرم پس ... اینجام زنگمیزنم اگه تلفنیکمککردن دمشون گرم! اگرم نه که هیچی..
من که انصراف دادم:-" نسا چرا پرید؟ نره اونجا منتظر شه؟من تلمم بهش دادم توپیغام! خداکنه دیده باشهپاشیم بریم 1 کدوممون یا دوتامون بریم تو اینجوری صرفه جویی هم میشه نه؟![]()
نه دیگه عزیزم. از شهرهای اطرافم فقط تهران داره که قبول نمیشم. میخوام واسه دولتی بخونمسایه ینی نمی خای انتخاب شهر بکنی؟
بخور تو فرق سرشون افزایش ظرفیت غیرانتفایی.واقعا که.مثلا که چی؟خیلی گل کاشتن.با رتبه 196 معلوم نیست عاقبتم چی میشهدوستان امسال در کل 700 نفر ظرفیت اضافه شده
سحر جان و ANIUS ببخشیدمنکه گفتم اینترنتم سرعتش حلزون بر ثانیه هستشحتی نتونست تلت رو ببینم که اس بدمباشه بچه ها پس من میرم خانه معمار شما برید آکادمی شب تبادل اطلاعات میکنیماینطوری بهتره از اطلاعات دوجا استفاده کردیم سحرجان منم بپرس کجاها احتمالش هست بشم 573منم شما رو و فرزانه رو میپرسممن که انصراف دادم:-" نسا چرا پرید؟ نره اونجا منتظر شه؟من تلمم بهش دادم توپیغام! خداکنه دیده باشه
وای مرسی نمی دونم چطوری تشکر کنم دستت درد نکنه.واقعاسحر جان و ANIUS ببخشیدمنکه گفتم اینترنتم سرعتش حلزون بر ثانیه هستشحتی نتونست تلت رو ببینم که اس بدمباشه بچه ها پس من میرم خانه معمار شما برید آکادمی شب تبادل اطلاعات میکنیماینطوری بهتره از اطلاعات دوجا استفاده کردیم سحرجان منم بپرس کجاها احتمالش هست بشم 573منم شما رو و فرزانه رو میپرسم
samis جان میری آکادمی مشاوره؟ من زنگ زدم به خانه معمار بچه ها خیلی تعریفش رو میکردن. برای بعدازظهر وقت داد.گفت 4 تا 8 بیا. راستی اینجا رایگانه!![]()
شریعتی بهتره یا غیرانتفایی ها تورو خودا هرکی از شریعتی اطلاعاتی داره بگه.
برم غیرانتفایی مگه دیوانم.شریعتی تا 400 بداشته قبلا روزانهببين عزيزم تو با رتبت روزانه شريعتي قبول نمي شي. شبانه امكانش هست. ولي شبانه خوابكاه نداره. يعني بايد هزينه اجاره خونه كه خيلي تهران زياده و هزينه شبانه بودنو بدي. به نظرم دانشكاه نزديك به خودت براي تو از نظر رواني و هزينه بهتر باشه
نه بابا نرو غير انتفايي. منظورم اننه كا اول روزانه شبانه تبريزه بزن بعد روزانه شريعتي يا روزانه شريعتي بعد تبريز بعد از اينا شبانه شريعتي. باورت مي شه ما شريعتي ٣ هفته استاد عناصر نداشتيم؟ استاد ايستايي قهر كرد ٢ هفته نيومد. استاد نقشه برداري بول كرفت ٢٠ داد به يكي. جلو در دانشكاه بوليس اومد كه دختراي دانشكاه اتو نزنن. تا فردا مي تونم برات داستان بكم.... منظورم اينه كه تبريز اول بعد شريعتي.برم غیرانتفایی مگه دیوانم.شریعتی تا 400 بداشته قبلا روزانه
برم غیرانتفایی مگه دیوانم.شریعتی تا 400 بداشته قبلا روزانه
نه بابا نرو غير انتفايي. منظورم اننه كا اول روزانه شبانه تبريزه بزن بعد روزانه شريعتي يا روزانه شريعتي بعد تبريز بعد از اينا شبانه شريعتي. باورت مي شه ما شريعتي ٣ هفته استاد عناصر نداشتيم؟ استاد ايستايي قهر كرد ٢ هفته نيومد. استاد نقشه برداري بول كرفت ٢٠ داد به يكي. جلو در دانشكاه بوليس اومد كه دختراي دانشكاه اتو نزنن. تا فردا مي تونم برات داستان بكم.... منظورم اينه كه تبريز اول بعد شريعتي.
خوب من جاي شما بودم اين كارو مي كردم. ١ روزانه تبريز٢ شبانه تبريز ٣ روزانه شريعتي ٤ روزانه كركان ٥ شبانه كركان ٦ شبانه شريعتي يكي از اين ها رو حتما قبولي بعدا مي توني انتقالي بكيري. براي همين اول همه روزانه ها رو مي زني كه بتوني روزانه انتقالي بكيري.ببین ما اول تبریز رو میزنیم هم روزانشو هم شبانشو بحث ما رو انتخابای سوم به بعد هست ... بعد تبریز که احتمال قبولیمون خیلی پایینه میخوایم شریعتی و گرگان رو بزنیم. یعنی شما با این توصیفاتون میگید گرگان بهتر از شریعتیه. ما از خدامونه از تبریز قبول شیم ولی وقتی تا 119 ورمیداره من با 179 چه جوری میتونم قبول شم؟
سلام. من دانشجوی دانشگاه شمالم و سال گذشته قبول شدم کمکی از من بر میاد؟سلاممیشه لطفا یکی راهنماییم کنه با 3500 کجاها میتونم قبول بشم؟
اگه بخوای مازندران قبول بشی میتونم کمکت کنم. ولی در غیر این صورت محل زندگی و جاهایی که میتونی بری رو بگی دوستان میتونن بهتر کمکت کننسلاممیشه لطفا یکی راهنماییم کنه با 3500 کجاها میتونم قبول بشم؟
سلاماگه بخوای مازندران قبول بشی میتونم کمکت کنم. ولی در غیر این صورت محل زندگی و جاهایی که میتونی بری رو بگی دوستان میتونن بهتر کمکت کنن