سلام عادل جان
ازریاضی یک و دو سوالی داده نمیشه ولی اگه احساس میکنی پایه ریاضیت ضعیفه میتونی مباحثی مثل مشتق و انتگرال رو مرور کنی چون بدردت میخوره ،ولی نه خیلی پیچیده در همون حد عادی کافیه چون در حل سوالات به انتگرال سخت و پیچیده برخورد نمیکنی.
برای بقیه موارد بله کتاب های از موسسات مختلف وجود داره که خوندنشون کفایت میکنه و شما با خوندن اونا امادگی لازم برای آزمون ارشد رو بدست میاری که به نظر من کامل ترینش پارسه و راهیان هستش من هردو کتاب رو داشتم هردوتا کتاب نکات خوبی رو دارن ولی اگه نهایتا بخوام یک کتاب رو پیشنهاد بدم پارسه رو پیشنهاد میدم
این نکته رو هم بگم که حتما برای هر درس فقط یک منبع رو بگیر چون گرفتن چند کتاب ضمن اینکه خوبی های خاص خودش رو داره ولی تمرکز و سرعتت رو میگیره بنابراین حتما یک کتاب رو بخون مگه اینکه واقعا اون کتاب رو کامل خونده باشی
سلام دوستان اين پست رو در بخش هاي مربوطه قرار دادم اما ظاهرا خيلي كم به اون قسمت ها سر زده ميشه به خاطر همين تصميم گرفتم اينجا بذارمش ببخشيد اگه به موضوع اين بخش ربطي نداره
برای مطالعه مجموعه ریاضیات (ریاضی 1 و 2، معادلات، ریاضی مهندسی، کاربرد ریاضی ) جهت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد باید برای هر کدام کتاب جدایی رو تهیه کنم یا اینکه کتابی هست که تمام این مجموعه رو یکجا به صورت درسنامه و تست داشته باشه؟!
همچنین برای طراحی راکتور و عمليات چه کتابی رو پیشنهاد می کنید؟!