kianoosh-s
عضو جدید
اینم فرط خوشحالی منحالا چرا فقط و فقط و فقط یه بار از فرط خوشحالی اشک از چشامون در بیادبیا خوبه؟

اینم فرط خوشحالی منحالا چرا فقط و فقط و فقط یه بار از فرط خوشحالی اشک از چشامون در بیادبیا خوبه؟
سلام کسی راجع به واحد سودااش پتروشیمی شیراز مطلب کاملی داره؟؟؟؟ واسه گزارش کارآموزی می خوام
اگر کسی داره خواهشا کمکم کنه خیلی نیاز دارم
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب شد
اول نمیخواستم وارد بحث بشم
ولی حرفاهتون رو که خوندم حیفم اومد تجربیات خودمو با شما در میون نذارم
بذارید اول از بازار و کار تو بازار بگم
اینکه تو یک مغازه فروشندگی کنی یا شاگردی کنی نمیتونی بگی خوبه یا بد چون تو فقط درآمد داری نه سودی نه ضرری
خودم فروشنده بودم
مثلا میدیدم روزی 700 صندوق میبنده ولی بعد از یک سال جمع کرد
پس بازار اون چیزی نیست که تو ظاهر میبینیم مخصوصا الان که اوضاع اقتصادی زیاد خوب نیست
خوبی داره ولی بدی هم داره مثلا دیگه بعد از یه مدت میشی یک دروغگوی حرفه ای(آدم با انصاف هست ولی خیلی کمن)
لقمه حروم میاد زیر زبونت و همین که مزه کردی دیگه فاتحه ت خوندست
خودت هم نمیفهمی چی شد
موفقیت هم هست ولی دوره زمونه طوری شده که همه راحت طلبن
کار کمتر سود بیشتر
از اینا که بگذریم بریم سراغ تحصیلات
من میگم علاقه +عقلانیت
مثلا دوستی که الان 27 سالشه میخاد پزشکی بخونه اونم 7 سال
آیا به این فکر کردی چقدر زجر و مشقت داره و آیا 7 سال بعد قراره چه اتفاقاتی تو این مملکت بیافته خدا میدونه
مثلا کسی بوده تو یک شهر دور افتاده فیزیک اتمی خونده و دنبال کار تو شهرستانه و نمیتونه از خانوادش جدا شه و هزاران مثال دیگه
دوستان بنظر من قبل از هر چیزی خوب در موردش تحقیق کنید و از روی حرف دیگران زندگیتونو نسازید با خودتون خلوت کنید و تصمیمی بگیرید که اگر ده سال بعد بهش فکر کردید بگید این بهترین تصمیم ممکن بود
یه چیز دیگه هم که هست اینه که اول بخودم میگم که احساسی تصمیم نگیریم و منطقی ف فکر کنیم
راستشو بخاید من مهندس شیمی هستم ولی عاشق عکاسی و آشپزی هستم و عکاسی کردن رو میپرستم و از آشپزی کردن لذت میبرم ولی باید یک منبع درآمدی داشته باشمکه بتونم به علایقم برسم
از همه اینها که بگذریم از خدا میخام یه بار فقط یه بار اونقدر خوشحال بشید که اشک از چشماتون دربیاد از فرط خوشحالی
گواهی موقت کفایت می کنه چون هنوز خدمت نرفتیایشاالله.........فقط کسی میدونه مدرک برای ثبت نام چیاس من گواهی موقت لیسانس رو گرفتم اون اصلیه رو ندارم برم دنبالش یا لازم ندارم برای ثبت نام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ئدز دختره!!!! خدمت ندارهگواهی موقت کفایت می کنه چون هنوز خدمت نرفتی
ئدز دختره!!!! خدمت نداره![]()
ای بابا این افشاگری ها برای چیه اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عجب دعا کنید بهترین انتخابم رو بیارم
ای بابا این افشاگری ها برای چیه اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عجب دعا کنید بهترین انتخابم رو بیارم
خب منم به شما به چشم برادری نگاه میکردم به همین تاپیک قسمشما موءنثیبابا بگو از اول. من هی پیام میدم میگم داداش داداش
![]()
سلام . من گواهی موقت ندارم . یعنی 20 روز دیگه بهم میدنش. ولی درسمو تموم کردم. مشکلی پیس نمی آد؟
ج نمیده کسی؟![]()
نه مشکلی پیش نمی اد...باید بری دانشگاه یه تاییدیه می دن بهت که درس و واحد هات تموم شده ...فکر کنم بهت پرینت واحدهای گذرانده رو می دن اونا جایی هم که بری واسه ثبت نام قبولش دارن...خیالت راحت بابا!
امسال ارشد داری یا با ما کنکور دادی؟نمی دونم چرا من استرسی ام توی کنکوراا همیشه خراب می کنم,کلا توی همه چی عکس العملم توی لحظات حدود 80 درصدی کم میشه اییییی خدااااااااااا
شما موءنثیبابا بگو از اول. من هی پیام میدم میگم داداش داداش
![]()
یا خدا چطوره که همه از دختر بودن ئدز تعجب کردن
هر کی یطوری میگه ئدز دختره که وقتی این تاپیکو دیدم چشام از حدقه زد بیرون!!!!!!!!!!!!!!![]()
امسال بود خراب کردم رفتامسال ارشد داری یا با ما کنکور دادی؟