[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

kaviiir

عضو جدید
بچه ها دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهان تا چند می گیره؟ بین فردوسی و اصفهان و ص اصفهان و ص شیراز کدوماشون بهترن؟؟؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنین!!!:)

poya.1370

عضو جدید
کاسپین درسته ازمایشگاهش زیاد مجهز نیست ولی ما تو ارشد واحد ازمایشگاه نداریم.چندین نفر سراغ دارم که واحدای تئوری رو اونجا گذروندن و برا پروژه اومدن تهران.(ازمایشگاهای تهرانو که قبول دارین؟) شبانه کاسپین خوابگاه داره(پارسال که دادن)و ترمی 2تومنه . هزینه پروژه هم که جداست

آخه گفتند تا پارسال گرایش کاغذ بوده
یعنی بزنم ؟

abdollahi.ut

عضو جدید
ترمی دوتومن به جز هزینه خوابگاهشه؟ کاسپین بهتره یا فومن ؟
باخوابگاه. مسلما کاسپین. فومن دوسه سالشه! به شبانه ها درصورتی خوابگاه میدن که اتاق اضافی داشته باشن که معمولا دارن خود دانشگاه تهران هم قانون همینجوریه ولی به دخترا خیلی سختتر خوابگاه میدن چون محدودیت دارن و اینم بگم که درقبال کارئانشجویی هم میشه خوابگاه گرفت

Hds A

عضو جدید
بچه ها دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهان تا چند می گیره؟ بین فردوسی و اصفهان و ص اصفهان و ص شیراز کدوماشون بهترن؟؟؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنین!!!:)
تا جایی که من میدونم ص اصف. اصفهان ک دانشگاه خودمه فرایند پارسال حدود 400بودن پلیمر تا 650 هم گرفت روزانه

poya.1370

عضو جدید
باخوابگاه. مسلما کاسپین. فومن دوسه سالشه! به شبانه ها درصورتی خوابگاه میدن که اتاق اضافی داشته باشن که معمولا دارن خود دانشگاه تهران هم قانون همینجوریه ولی به دخترا خیلی سختتر خوابگاه میدن چون محدودیت دارن و اینم بگم که درقبال کارئانشجویی هم میشه خوابگاه گرفت

منم از همین میترسم ، واسه هر دو دانشگاه این مشکلاتو شنیدم ، فومن که خرابه وضعش

Hds A

عضو جدید
ممنون از راهنماییتون
توی مدرکشون میزنه پردیس؟

hamed_hmk7

عضو جدید
من 480 آوردم.کسسی نیس منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cry:
تهران شبانه به جز پژوهشگاه جایی قبول میشم؟
خودم بابل خوندم
سارویم هستم تورو خدا یکی کمک کنه

abdollahi.ut

عضو جدید
منم از همین میترسم ، واسه هر دو دانشگاه این مشکلاتو شنیدم ، فومن که خرابه وضعش
اتفاقا چون فومن جدیدتره امکاناتش بهتره.به شبانه ها خوابگاه دادن. از زبان شاهد عینی:"خوابگاه تر و تمیز ولی مثل همه خونه های شمال ی کم بوی نم میده ولی محیطش عالی اصن خود بهشته"

ئدز

عضو جدید
یکی از دوسام کرمانشاه رتبش 1539 شده کسی میدونه با این رتبه چی و کجا میاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

karba

عضو جدید
اقا من میخوام انتخاب رشته کنم رتبمم 872 پس به نظرتون واسه فردوسی اول پدیده های انتقالو بزنم بعد گاز؟با توجه به دختر بودنم..لطفا کمکم کنید کدوم بهتره....اول کدومارو بزنم از رشته ها

poya.1370

عضو جدید
اتفاقا چون فومن جدیدتره امکاناتش بهتره.به شبانه ها خوابگاه دادن. از زبان شاهد عینی:"خوابگاه تر و تمیز ولی مثل همه خونه های شمال ی کم بوی نم میده ولی محیطش عالی اصن خود بهشته"

الان گفتی نمیدند الان میگی میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امکاناتش خوب نیست استادش راضی نیس چه برسه به دانشجو

n-s-t

عضو جدید
دوستان عزيز من تازه مي خوام امسال كنكور ارشد شركت كنم و كلي كلافه ام و نميدونم از كجا و چه جوري شروع كنم اگه ميشه راهنماييم كنيد ميدونم اين تاپيك ربطي به اين سوال نداره اما تاپيك هاي ديگه خيلي ارومه و كسي نيس جواب بده به علاوه اينكه اينجا همه تازه كنكور دادنو چه كسايي كه رتبه خوب اوردن و چه اونايي كه نياوردن تجربه خوبي دارن ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد

Hds A

عضو جدید
اگه شما بودی فومن رو انتخاب میکردی یا کاسپین با توجه به اطلاعاتی که ازشون داری؟

abdollahi.ut

عضو جدید
الان گفتی نمیدند الان میگی میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امکاناتش خوب نیست استادش راضی نیس چه برسه به دانشجو
خود تهران خوابگاه به شبانه هاش نمیده. کاسپین و فومن پارسال به شبانه خوابگاه دادن. استاد برا اینکه اونجا مونذگاره راضی نیست. دانشجو میتونه پروژشو بیاد تهران. استادای کاسپین و فومن اکثرا شاگرد خوبای استادای تهرانن. بعضی از استادای تهرانم میرن اونجا

kaviiir

عضو جدید
بچه ها دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهان تا چند می گیره؟ بین فردوسی و اصفهان و ص اصفهان و ص شیراز کدوماشون بهترن؟؟؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنین!!!:) خواهش می کنم کمکم کنید!!!

baharz66

عضو جدید
اقا اینجا کسی میدونه علم و صنعت روزانه تو چه رنجیه؟؟؟؟؟؟؟؟هر گرایشی رو که اطلاع دارید بزارید..........

پارسال علم و صنعت گرایش جداسازی تا رتبه 130 طراحی فرایند تا 220 گرایش ترمو سینتیک تا250 پلیمر 270 و صنایع شیمیایی معدنی تا حدود 380 روزانه گرفته.

poya.1370

عضو جدید
خود تهران خوابگاه به شبانه هاش نمیده. کاسپین و فومن پارسال به شبانه خوابگاه دادن. استاد برا اینکه اونجا مونذگاره راضی نیست. دانشجو میتونه پروژشو بیاد تهران. استادای کاسپین و فومن اکثرا شاگرد خوبای استادای تهرانن.

درسته خو پولش زیاد میشه ، فکر کنم با خوابگاه 2.5 میلیون بشه . شهریه شبانه زیاد شده امسال
خیلی زیاده .... روزانه یه شهر دیگه رو ترجیح میدم

amiri13

عضو جدید
پارسال علم و صنعت گرایش جداسازی تا رتبه 130 طراحی فرایند تا 220 گرایش ترمو سینتیک تا250 پلیمر 270 و صنایع شیمیایی معدنی تا حدود 380 روزانه گرفته.

شبانه صنایع شیمیایی چند برداشته سال پیش؟میدونی حدودشو؟

بالا