[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
استادمون میگفت پلیمر چن وقت دیگه میاد روی قله بجای طراحی-درساشو تویه چارتهای درسی دانشگاهها پیدا کن:D

راست میگه پلی مر اینده خوبی داره.درسته که الان یه علم تازه است تو ایران و دنیا ولی تو این چند ساله داره میاد تو صنعت حتی صنعت گوشی(اشاره به پلی مر های خود ترمیم شونده تو الجی فلکس:D)

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قابل توجه دوستانی که میخوان به هر قیمت شبانه شریف و تهرانو بزنن و خودشونو تو مضیقه یا مظیغه:D قرار بدن همین فامیلمون میگفت به خدا مدرک تو فوق لیسانس و دکتری تو دانشگاههای تهران فرق نداره و واسه کار هم بچه های علم و صنعت رو مثلن بهتر از شریف میگیرن!به خدا!
:D

ئدز

عضو جدید
یعنی شما نمیدونید پلیمر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسولین رسیدگی کنن بابا

مگه همون لاستیکا نیست که باهاش سر میخوریم:D:biggrin: خلاصه داداش حاضرم سره جداسازی و فرایند و کنترل باهات مناظره کنم اما سر پلیمر من هیییییییییچ ادعایی ندارم بلدی بگو بفهمم ببینم چیکاره ام ........اهان راستی شما که میدونی پلیمرو بالا بزنم یا بیو .............از هر چی اسم باکتریو میکروب بیزارم طرف مپیره فضا بهش میگن شاتل این ناپیدا ها رو اسمشونو تریلی نمیکشه

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مگه همون لاستیکا نیست که باهاش سر میخوریم:D:biggrin: خلاصه داداش حاضرم سره جداسازی و فرایند و کنترل باهات مناظره کنم اما سر پلیمر من هیییییییییچ ادعایی ندارم بلدی بگو بفهمم ببینم چیکاره ام ........اهان راستی شما که میدونی پلیمرو بالا بزنم یا بیو .............از هر چی اسم باکتریو میکروب بیزارم طرف مپیره فضا بهش میگن شاتل این ناپیدا ها رو اسمشونو تریلی نمیکشه
حتما پلی مر رو بالا بزنید
مناظره نمیخواد بکنی:D

BULGARIA

کاربر بیش فعال
قابل توجه دوستانی که میخوان به هر قیمت شبانه شریف و تهرانو بزنن و خودشونو تو مضیقه یا مظیغه:D قرار بدن همین فامیلمون میگفت به خدا مدرک تو فوق لیسانس و دکتری تو دانشگاههای تهران فرق نداره و واسه کار هم بچه های علم و صنعت رو مثلن بهتر از شریف میگیرن!به خدا!

علم و صنعت رو بهتر از شریف میبرن؟؟؟؟؟؟بشنو ولی باور نکن-حالا یه استثنایی چیزی شاید رخ داده

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

فامیلتون نگفت قصد ازدواج داره یا نه ؟:D

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام علیکم من میدونم پارسال روزس تا 120 حدودن پر شده!رفبقم زده بود!

اگر میخوای شریف خونده باشی برو. ولی اگه میخوای کار پیدا کنی بیشتر نرو. اگر میخوای بری خارج برو انرژی

یعنی من اینم قبول نمیشم:cry:
امروز یه مردم آزاری اومد گفت شب محیط زیست هم نمیارم:(
پس من چکار کنم؟

m_naji

عضو جدید

من 3 ماه هس شب و روز دنبال کار هستم و جاهای زیادی برای کار رفتم!تنها چیزی که ازم نپرسید یکی دانشگاهم بود یکی معدلم!!حتی بهشون گفتم مدرکم آماده نیس گفتن اشکال نداره فرقی نداره کار بلد باش فقط!!!!ولی در نهایت راضی شدم پشتیبان کانون بشم :D

BULGARIA

کاربر بیش فعال

من بودم پلیمر میرفتم

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
علم و صنعت رو بهتر از شریف میبرن؟؟؟؟؟؟بشنو ولی باور نکن-حالا یه استثنایی چیزی شاید رخ داده
آره به خدا همینو گفت!اینم بگم که تو راس گوییش شک ندارم!میگفت اینجا همه فک میکنن ا دماغ فیل افتادن!صنعتگرا هم با اینا نمیتونن بسازن:D

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشکل اساسی دوستان اینجا اینه که به هر قیمتی میخوان تهران باشن (وقتی میگم به هر قیمتی یعنی به معنای واقعی کلمه)

Hds A

عضو جدید
بچه ها من بر سر دوراهی ام !
جداسازی کاسپین رو اول بزنم یا پتروشیمی امیرکبیر ماهشهر ؟! رتبمم 770 !!! میگن اگه اینا رو برم (البته شبانشونو میارم) بهتر از شهرای دیگس
نظر شما چیه !؟:smile:

myt

عضو
مشکل اساسی دوستان اینجا اینه که به هر قیمتی میخوان تهران باشن (وقتی میگم به هر قیمتی یعنی به معنای واقعی کلمه)

در کلم همه ول معطلیم !هرکی ارشد بخونه بدبخت میشه !هرچی کاره برای فوق دیپلم و کارشناسی !میگید نه برید اطلاعیه استخدامی چند شرکت بزرگ راببینید

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من 3 ماه هس شب و روز دنبال کار هستم و جاهای زیادی برای کار رفتم!تنها چیزی که ازم نپرسید یکی دانشگاهم بود یکی معدلم!!حتی بهشون گفتم مدرکم آماده نیس گفتن اشکال نداره فرقی نداره کار بلد باش فقط!!!!ولی در نهایت راضی شدم پشتیبان کانون بشم :D
اتفاقن واسه منم یه کار پیدا شده؟اگه گفتی چیه؟پخش مواد غذایی :D :D
کانون چقد میدن؟

BULGARIA

کاربر بیش فعال
آره به خدا همینو گفت!اینم بگم که تو راس گوییش شک ندارم!میگفت اینجا همه فک میکنن ا دماغ فیل افتادن!صنعتگرا هم با اینا نمیتونن بسازن:D

قبول دارم دروغ نگفته ولی میگم شاید یه اتفاقی افتاده این رفیقت ولی دیگه کلی نتیجه گرفته

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام علیکم من میدونم پارسال روزس تا 120 حدودن پر شده!رفبقم زده بود!

اگر میخوای شریف خونده باشی برو. ولی اگه میخوای کار پیدا کنی بیشتر نرو. اگر میخوای بری خارج برو انرژی

منظورت منم؟:)
نه باور کن به هر قیمتی نیست
بخاطر هدف آیندست

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عاره والا!به خدا من موندم واسه این 500 600 نفری که مهندسی شیمی تهران قبول میشن امسال آیا کار پیدا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا