من پروژم درباره گل حفاری پلیمری بوده میتونم توضیح بدم ؟![]()
نه شمارو منظورم نبود

من پروژم درباره گل حفاری پلیمری بوده میتونم توضیح بدم ؟![]()
کی میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا میدونید قرار تو پلیمر چی بخونیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
استادمون میگفت پلیمر چن وقت دیگه میاد روی قله بجای طراحی-درساشو تویه چارتهای درسی دانشگاهها پیدا کن![]()
خانم sun girl که اراکم درس خوندید شما در کل از بین گرایش های خوب دانشگاه های اصفهان(روزانه و شبانه ) و شیرازچطور چینشی را پیشنهاد میدید ؟
ص شیراز که میگن خیلی مزخرفه !اصلا دانشگاه نیست.
یعنی شما نمیدونید پلیمر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسولین رسیدگی کنن بابا
شیراز شبیه ای،
ص اصف جداسازی
شیراز لی گرایش
ص اصف پیشرفته
شیراز گاز
حتما پلی مر رو بالا بزنیدمگه همون لاستیکا نیست که باهاش سر میخوریمخلاصه داداش حاضرم سره جداسازی و فرایند و کنترل باهات مناظره کنم اما سر پلیمر من هیییییییییچ ادعایی ندارم بلدی بگو بفهمم ببینم چیکاره ام ........اهان راستی شما که میدونی پلیمرو بالا بزنم یا بیو .............از هر چی اسم باکتریو میکروب بیزارم طرف مپیره فضا بهش میگن شاتل این ناپیدا ها رو اسمشونو تریلی نمیکشه
قابل توجه دوستانی که میخوان به هر قیمت شبانه شریف و تهرانو بزنن و خودشونو تو مضیقه یا مظیغهقرار بدن همین فامیلمون میگفت به خدا مدرک تو فوق لیسانس و دکتری تو دانشگاههای تهران فرق نداره و واسه کار هم بچه های علم و صنعت رو مثلن بهتر از شریف میگیرن!به خدا!
![]()
قابل توجه دوستانی که میخوان به هر قیمت شبانه شریف و تهرانو بزنن و خودشونو تو مضیقه یا مظیغهقرار بدن همین فامیلمون میگفت به خدا مدرک تو فوق لیسانس و دکتری تو دانشگاههای تهران فرق نداره و واسه کار هم بچه های علم و صنعت رو مثلن بهتر از شریف میگیرن!به خدا!
![]()
سلام علیکم من میدونم پارسال روزس تا 120 حدودن پر شده!رفبقم زده بود!
اگر میخوای شریف خونده باشی برو. ولی اگه میخوای کار پیدا کنی بیشتر نرو. اگر میخوای بری خارج برو انرژی
اصفهان تا مشهد ک فاصله ای نیست-ارشد 2ساله سخت نگیر
![]()
مگه همون لاستیکا نیست که باهاش سر میخوریمخلاصه داداش حاضرم سره جداسازی و فرایند و کنترل باهات مناظره کنم اما سر پلیمر من هیییییییییچ ادعایی ندارم بلدی بگو بفهمم ببینم چیکاره ام ........اهان راستی شما که میدونی پلیمرو بالا بزنم یا بیو .............از هر چی اسم باکتریو میکروب بیزارم طرف مپیره فضا بهش میگن شاتل این ناپیدا ها رو اسمشونو تریلی نمیکشه
آره به خدا همینو گفت!اینم بگم که تو راس گوییش شک ندارم!میگفت اینجا همه فک میکنن ا دماغ فیل افتادن!صنعتگرا هم با اینا نمیتونن بسازنعلم و صنعت رو بهتر از شریف میبرن؟؟؟؟؟؟بشنو ولی باور نکن-حالا یه استثنایی چیزی شاید رخ داده
روزانه که فک نکنمیعنی من اینم قبول نمیشم
امروز یه مردم آزاری اومد گفت شب محیط زیست هم نمیارم
پس من چکار کنم؟
فامیلتون نگفت قصد ازدواج داره یا نه ؟![]()
مشکل اساسی دوستان اینجا اینه که به هر قیمتی میخوان تهران باشن (وقتی میگم به هر قیمتی یعنی به معنای واقعی کلمه)
خود دانشگاه اصفهان نزنم ! راستی شما چه سالیدانشگاه اراک بودید؟
اتفاقن واسه منم یه کار پیدا شده؟اگه گفتی چیه؟پخش مواد غذاییمن 3 ماه هس شب و روز دنبال کار هستم و جاهای زیادی برای کار رفتم!تنها چیزی که ازم نپرسید یکی دانشگاهم بود یکی معدلم!!حتی بهشون گفتم مدرکم آماده نیس گفتن اشکال نداره فرقی نداره کار بلد باش فقط!!!!ولی در نهایت راضی شدم پشتیبان کانون بشم![]()
آره به خدا همینو گفت!اینم بگم که تو راس گوییش شک ندارم!میگفت اینجا همه فک میکنن ا دماغ فیل افتادن!صنعتگرا هم با اینا نمیتونن بسازن![]()
اگر میخوای شریف خونده باشی برو. ولی اگه میخوای کار پیدا کنی بیشتر نرو. اگر میخوای بری خارج برو انرژی
مشکل اساسی دوستان اینجا اینه که به هر قیمتی میخوان تهران باشن (وقتی میگم به هر قیمتی یعنی به معنای واقعی کلمه)
عاره والا!به خدا من موندم واسه این 500 600 نفری که مهندسی شیمی تهران قبول میشن امسال آیا کار پیدا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مشکل اساسی دوستان اینجا اینه که به هر قیمتی میخوان تهران باشن (وقتی میگم به هر قیمتی یعنی به معنای واقعی کلمه)