حالا که اینقدر حال میکتی
اینقدرم مشاور خوبیه
انگشت مبارک را روی موس فشرده و اون تشکرو بزنید بنده خدا دهنش کف کرد یهه نفرم تشکر نکرد![]()
دوستان میشه سوالای منم جواب بدید
من رتبه ام 570 شده.قصد دارم برای دکترا اپلای کنم شانس گندم با وجود اینکه خیلی تلاش کرده بودم رتبه ام خوب نشد.
میشه پیشنهاداتتون رو درباره اینکه چی بزنم و کجا بزنم بهم بگید؟؟فردوسی به نظرتون میشه بورس کرد؟؟
پارسال من یکی از دوستام با رتبه 367 سیستم های انرژی دانشگاه تهران روزانه قبول شد. حدود همون رتبه هم زیست پزشکی تهران و مدرس قبول میشین.
آره قید میشه فک کنم با رتبه های بالا بشه قبول شد چون گرون درمیاد!
مهندس خودم عقلم میرسهحالا که اینقدر حال میکتی
اینقدرم مشاور خوبیه
انگشت مبارک را روی موس فشرده و اون تشکرو بزنید بنده خدا دهنش کف کرد یهه نفرم تشکر نکرد![]()
3000 رو فک نکنم قبول شه پردیس شایدم قبول شه ولی من شنیدم حدود 17 تومن خرج بر میداره به نظر من برو خدمت والا 17 تومن ارزش ندارهراستش من خودم شاغلم واسه همین فکر کنم با بد بختی بتونم پول درس اش رو بدم
غلطی کردم واسه کنکور هیچی نخودندم دور از جون مثل گاو رفتم سر جلسه رتبه شد 3192 نمدونم پردیس ارزش داره اصلا مدرکش یا برم سربازی![]()
سلام دوستان نمیدونید که با رتبه 47 کجا میشه طراحی یا جداسازی رو اورد؟کسی رو سراغ ندارید همچین رتبه ای سالای قبل اورده باشه؟شریف که قبول نمیشم تو این گرایشا ولی تهرانو امیرکبیرو نمیدونم به نظرتون امیدی هست؟![]()
برو سربازی بیا برو سریه کار نون و آب دارراستش من خودم شاغلم واسه همین فکر کنم با بد بختی بتونم پول درس اش رو بدم
غلطی کردم واسه کنکور هیچی نخودندم دور از جون مثل گاو رفتم سر جلسه رتبه شد 3192 نمدونم پردیس ارزش داره اصلا مدرکش یا برم سربازی![]()
سلام حدودن 1100 یا 1200 فک کنمسلام
شبانه دانشگاه گیلان تا چند میگره
مهندس خودم عقلم میرسه
تشکراهام تموم شده گفتم حضوری تشکر کنم
مجید جان بین طراحی و جداسازی امیرکبیر و جداسازی تهران کدوم بهتره؟عاخه میگی هر دوتارو شامل میشه امیرکبیر آدم وسوسه میشهامیرکبیر که همه چی میاری طراحی فرایندشم خوبه.....من خودم لیسانس بودم اونجا...خوبیشم اینه که اسم گرایشش "طراحی فرایند و جداسازیه" ینی جفت رشته خوبای مهندسی شیمی رو داره...جداسازی تهران هم میاری کنترل شریف هم شانس داری...بقیه شریف و هم میاری..کلا دستت بازه..![]()
با 680 امکان شبانه تو تهران هس؟توروخدا بگید![]()
3000 رو فک نکنم قبول شه پردیس شایدم قبول شه ولی من شنیدم حدود 17 تومن خرج بر میداره به نظر من برو خدمت والا 17 تومن ارزش نداره
عاخه 17 18 تومن زور داره یعنی سالی حدودن 10 12 تومن با خرجش ریزتر بشیم یعنی ماهی 1 تومنای بابا داداش هزینه اش پارسال پردیس سمنان 18 بود امسال میگن رو پایه ترمی 5 -5/5 حساب کنن انگار دی:
بدبختی اینه که واسه من سربازی رفتن با پردیس رفتن فرقی نداره
سربازی = بیکاری
پردیس = کار وبدبختی واسه پولش
نمیدونم
بازم دمتون گرم
ایشالا همگیتون موفق باشید
سلام
شبانه دانشگاه گیلان تا چند میگره
سال قبل دقیقا یکی با رتبه 680 شبانه سیستمهای انرزی قبول شده بود
رشته پتروشیمی واحد ماهشهرو نمیتونی بزنی؟خب فدات شم بدبختی فاصله ی مکانیه من 4 روز بیشتر رست ندارم بحث پول نیست بحث اینه که کجا رو بزنم
مجید جان بین طراحی و جداسازی امیرکبیر و جداسازی تهران کدوم بهتره؟عاخه میگی هر دوتارو شامل میشه امیرکبیر آدم وسوسه میشه![]()
عاخه 17 18 تومن زور داره یعنی سالی حدودن 10 12 تومن با خرجش ریزتر بشیم یعنی ماهی 1 تومن
دمت گرم واقعن ذهنمو روشن کردیرشته پتروشیمی واحد ماهشهرو نمیتونی بزنی؟
یه نکته ای هست، اونم اینکه امیرکبیر فقط اسمش هردوتا رو شامل میشهینی چی؟ اتفاقا امروز پیش استادم بودم گفت واسه این ما طراحی فرایند و جداسازی رو یکی کردیم که استادی که طراحی فرایند کار کنه نداریم..واقعا هم همینه..همه جداسازی کار میکنن... در واقع شما چه جداسازی تهرانو بزنی چه طراحی فرایند و جداسازی امیرکبیرو یه رشته داری میخونی...خوب صد البته اون دانشگاه تهرانه و خخیلی بهتره در حال حاضر..اینجا واقعا واقعا ضعیفن...به نظر من جداسازی تهرانو بالاتر بزن..تو صنعت هم خیلی بین جداسازی و طرای فرایند فرقی نمیبینن...
![]()
نه والا الان کدم ناحیه کشور هستی ؟بچه ها،به نظرتون سیستان ارزش رفتن داره؟(برا دختر)کردستان چی؟
بچه ها میگم من کخ مهندسی شیمی گرایش بهداشت ایمنی و محیط زیست در اومدم میتونم برای انتخاب رشته رشته ها ی مهندسی شیمی رو هم بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟تقریبا در آمد و خرج و مخارج ام جوری میشه که فقط زنده بمونم دی:
نمیدونم 2 سال بدبختی کار و درس ارزش مدرک اش رو داره یا نه
خدا کنه آزاد قبول شم فکر کنم بهتر از پردیس باشه
بازم دمتون گرم
3000 رو فک نکنم قبول شه پردیس شایدم قبول شه ولی من شنیدم حدود 17 تومن خرج بر میداره به نظر من برو خدمت والا 17 تومن ارزش نداره
اگه مهندسی شیمی هم شرکت کرده باشی چرا که نه! ولی با رتبه ی HSE نمیشه میم شیمی رو انتخاب کردبچه ها میگم من کخ مهندسی شیمی گرایش بهداشت ایمنی و محیط زیست در اومدم میتونم برای انتخاب رشته رشته ها ی مهندسی شیمی رو هم بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پردیس ارزش پول دادن داره؟؟؟ پردیس کاشان که 20 تومنه- با 1800 کجاها میشه قبول شد؟؟؟ مرسیییی
فک کنم بشه همون پردیسا رو باهاش قبول شد عاخه هزینش زیاده خیلیا نمیتونن تعهدشو بدنپردیس ارزش پول دادن داره؟؟؟ پردیس کاشان که 20 تومنه- با 1800 کجاها میشه قبول شد؟؟؟ مرسیییی
فک کنم بشه همون پردیسا رو باهاش قبول شد عاخه هزینش زیاده خیلیا نمیتونن تعهدشو بدن