به قول بچه ها حکایت ما هم این چنین شده:
قاتل: سازمان سنجش
مقتول: پشت کنکوری
تاریخ قتل: 29 شهریور 1391
مکان: پشت سیستم خونه
نحوه قتل: دق مرگ![]()
این اتوباسو چقدددد کم شدددددددددددده.دانشگاه شده مثل اتوبوس تا پر نشده حرکت نمیکنه دیگه!!!![]()
این اتوباسو چقدددد کم شدددددددددددده.
![]()
بستگی به دانشگاه داره
اگه کاردانی پیوسته باشید یا ناپیوسته هم فرق داره
زبان و ریاضی هم اگه زیر 30 بزنی تو کنکور پیش میخوری اینا رو
اگه کاردانی پیوسته داشته باشی از 8 تا 20 واحد بنا به نظر مدیر گروه باید تو ترم اول پاس کنی
فقط یادت باشه ترمه دوم به هیچ عنوان نباید بهت پیش نیاز بدن....
اگه بدن خلافه
مرسی ولی ریاضی پیش و ... تمومشد
کارشناسی منظورم بود
با جست و جوی خودم فهمیدم بین 8 تا 14 تاست
من کاردانیم طراحی صنعتیه( کاردانی پیوسته) و برا کارشناسی معماری کنکور دادم
متن زیر رو بخون....
طبق مصوبه 748 شورای برنامه ریزی آموزش عالی : دانش آموختگان دوره کاردانی پیوسته در صورت قبولی در کارشناسی ناپیوسته نیاز به گذراندن 24 واحد درسی ندارند اما اگر در رشته غیرمرتبط پذیرفته شوند باید24 واحد را بگذرانند.طبق این مصوبه دانشجویانی که در مقطع کاردانی معدل انها زیر 14 بوده ولی در رشته غیر مرتبط با رشته خود در مقطع کارشناسی قبول شده اند باید 24 را بگذرانند و مابقی دانشجویان از این دروس معاف می باشند.
حالا من معدلم بالای 14 هست درنتیجه چنتا واحد جبرانی بهم میخوره؟؟؟؟؟
یه کم بد پیچونده قضیه رو....اول گفته باید بگذرونن بعد گفته اگه معدل بالا باشه نمیخواد
من تا جایی که میدونم اینا به سلیقه ی مدیر گروه جایی که قبول میشین برمیگرده
البته زبان پیش و ریاضی پیش هم اگه زیر سی بزنی بارم بهت میدن...با اینکه تو مقاطع قبل هم پاس کرده باشی
البته امکان داره همون مدیرگروهه بازم بچه باحالی باشه بهت ندن !
ولی چون کارشناسی ناپیوسته هستی اونم با رشته ی غیر متجانس با معماری....ترم اول رو فکر کنم پیش بهت بدن
طرح یک....عناصر....روستا....کاربرد نرم افزار....دست آزاد....
یه چنین درسهایی رو فکر کنم بهت بدن
به نفعه خودته که اینا رو بگذرونی
چون بری سره بقیه کلاس ها با بچه هایی که معماری بودن خودت میفهمی که به این دروس پیش نیاز ، نیاز داری
موفق باشی
امروز صبح برنامه صبح خبر شبکه خبر ،مجری برنامه درباره تاریخ اعلام نتایج کاردانی به کارشناسی ناپیوسته و فنی حرفه ای از آقای ؟ سوال کرد که اونم گفت تاریخ اعلام نتایج توی پیک سنجش روز دوشنبه اعلام میشه....![]()
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره زمان اعلام اسامي پذيرفته شدگان نهايي رشته هاي متمركز و نيز معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي نيمه متمركز آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1391
1391/06/30
بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركت كننده در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1391 مي رساند، اسامي پذيرفته شدگان نهايي آزمون مذكور در رشته هاي متمركز و نيز معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي نيمه متمركز در روز شنبه مورخ 8/7/91 از طريق سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org قابل مشاهده ميباشد.
بدين وسيله به اطلاع كليه دوستان میرسانم که بنده تا اون تاریخ رسماااااااا دق میکنم.
![]()
خـــــــــــیـــلـــی !خدایاااااااا بی کفایتی دیگه چقـــــــــــــــــــــــدر؟؟؟؟؟
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره زمان اعلام اسامي پذيرفته شدگان نهايي رشته هاي متمركز و نيز معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي نيمه متمركز آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1391
1391/06/30
بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركت كننده در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1391 مي رساند، اسامي پذيرفته شدگان نهايي آزمون مذكور در رشته هاي متمركز و نيز معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي نيمه متمركز در روز شنبه مورخ 8/7/91 از طريق سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org قابل مشاهده ميباشد.
![]()
من همون اولش گفتم الان الانا منتظر جواب نباشین اخه چرا بعد این همه مدت شما این سنجش بی نظمو نشناختین
انقد بی تابی نکنید بابا اروم باشید و منتظر بمونید جوابا که در نمیرن.
توکلتون ب خدا
خدا کنه حداقل تو این تاریخ اعلام کنند دیگه .......
باز تاریخش رو عوض نکنن .........![]()
ای بابا من که علمی کاربدی وفت ثبت نامش تموم میشه... حالا چیکار کنم![]()
بچه ها من از بعدکنکور هر شب تو خوابم یا سر جلسه کنکورم یا دیر رسیدم و رام نمیدم برم سر جلسه!!!
یا نتایج اومده ومن قبول نشدم !
خلاصه من هر شب تو خوابم با سنجشو کنکور درگیرم!
روزام کم نیس که شبام هم درگیرشونم.![]()