مرسی از توجهتون

پرسیده بودم که منابعی که واسه کنکور بچه ها خوندن خیلی خیلی باهم فرق داره میخواستم یه نفر کتابایی رو که خودش خونده و کنکورشو ok داده بهم معرفی کنه که منم مثل اون بخونم,,,,, از اقا مازیار پرسیدم یادشون رفته جواب بدن کمکم کنید ممنون میشم
ببخشید!!! این چن روزه خیلی درگیر بودم!!!گه رشتت رياضيه نيازه براي شروع حتما كتابهاي هنرستان رو بخوني (براي داشتن يه ديد مناسب) اينو بدون كه كتابهاي هنرستان خيلي مهمن!!! ببين به نظرم خوندن رفرنس هاي اصلي واسه ي كنكور كارداني به كارشناسي كار غير ممكنيه و چون نمي توني همرو بخوني تو رو دچار استرس مي كنه!! به نظرم جزوه هاي پارسه (به جز متره، عمومي ها، رياضيش) مناسبن. همينطور خوندن كتابهاي راهيان ارشد (جلد 1،5،2) مي تونن موثر باشن. براي درسه متره هم كتاب مدرسان فوق العاده است. براي زبان كتاب انگليسي به انگليسيه 504 (خودت بايد ترجمه كني (اين كار مهمه)) گرامر (انتشارات ساكو) لغت(انتشارات ساكو (بعد از 504))براي ادبيات و انديشه (انتشارات ساكو) و اما كتابهايي كه من واسه رياضي خوندم: مثلثات (سبز كانون فرهنگي آموزش) حساب ديفرانسيل وانتگرال1و2 (انتشارات خوشخوان) هندسه ي تحليلي (انتشارات خوشخوان) (همي اينه براي شروع) رياضي عمومي 1 و 2 مسعود آقاسي هندسه 1 و 2 نشر الگو، براي ميحث هايي مث آناليز و مجموعه هم كتاب گسسته ي خوشخوان خوبه. براي تست رياضي عمومي (انشارات ساكو) (بهت توصيه مي كنم براي رياضي حتما خلاصه نويسي داشته باشي!!!). براي جمع بندي كلي كتاب كنكور كارداني به كارشناسي مهندس سعيدي پور (در روز هاي آخر) در كل توصيه اي كه واست دارم اينه كه برنامه ريزي و طي كردن درست فرآيند آموزشي مهمترين عامل موفقيتن!!!!!!!!!! (اين پستي هستش كه به يكي از دوستان دادم!!!) ك ترتيب مناسب براي خوندن مباحث رياضي (واسه كسايي كه رياضيه ضعيفي دارن (مث من قبل از كنكور)) :
قسمت1: (به ترتيب) اتحاد - معادله ي خط - معادله درجه ي 2 - قدر مطلق (مباحث پايه در رياضي 1 دبيرستان)
قسمت 2: (به ترتيب) تعيين علامت - مثلثات - لگاريتم - تصاعد - جز صحيح و قدر مطلق (فصل اول ديفرانسيل)
قسمت 3: (به ترتيب) آناليز تركيبي (فك نكنيد بيهوده هست) - مجموعه ها
قسمت 4: (به ترتيب) تابع (نيازه اول ماله دبيرستان خونده بشه بعد مباحث هيپربولبك و Ln و كلا كتابهاي دانشگاهه خونده بشه)
قسمت 5: ... هندسه ي 1و2 دبيرستان
قسمت 6: ... حد - دنباله وسري - مشتق (توضيح تابع)
قسمت 8: ... انتگرال (توضيح تابع)
قسمت 9: ... هندسه ي تحليلي
قسمت 10: رياضي 1عمومي (از هر كتابي) (مختصات قطبي - بسط 2 جمله اي - بسط تيلور - اعداد مختلط فراموش نشه!!!)
قسمت 11: رياضي 2 عمومي (توابع چند متغيره - حد توابع چند متغبره - مشتقات نسبي و ساير مشتقات (ديورژانس - لاپلاسين و...)) - انتگرال هاي چندگانه
اليته به ياد داشته باشين يه مبحث رو خوندين كلا نذارينش كنار!!! تمام ابن 11 قسمت نياز به مرور دارن!!! كه با تست زدن و خلاصه برداري امكان پذبر مي شن!!!
موفق باشيد..... اینا رو تو صفحه ی 7 گذاشته بودم!!! اگه کل صفحه ها رو بخونی به مطالبه خوبی دس پیدا می کنی!!!