pal2isa
عضو جدید
سوال خوبیه !بهترین دانشگاه برای کارشناسی ناپیوسته از نظر امکانات و اساتید کدومه ؟
آزاد تهران جنوب - آزاد قزوین - سوره تهران - تبریز سراسری ؟
اگه دوستان راهنمایی کنن ...
سوال خوبیه !بهترین دانشگاه برای کارشناسی ناپیوسته از نظر امکانات و اساتید کدومه ؟
انتخاب خودم بین همه "سوره" و بعد تهران جنوب هست کسی نظری نداره ؟!!بهترین دانشگاه برای کارشناسی ناپیوسته از نظر امکانات و اساتید کدومه ؟آزاد تهران جنوب - آزاد قزوین - سوره تهران - تبریز سراسری ؟
والا ماکه تجربه ی هیشکودومه اینارو نداریم. اما تبریز که رتبه دورقمی میگیره. و اینکه دولتی هستبهترین دانشگاه برای کارشناسی ناپیوسته از نظر امکانات و اساتید کدومه ؟
مرررسی علی یااااارت. به جمع ما خوش اومدیییا علی
سلام!!! درباره ی دانشگاه رجایی باید بگم از آزاد انزلی که کاردانیمو توش خوندم خیلی بهتره (خصوصا غذای سلفشیعنی مازیار و فرزانه دانشگاهشوت شروع شده ؟؟؟؟؟ چقدررررررر خوببببب
بیان حتما واسمون بگن که دانشگاهشون چجوریـــــــــــــــــه![]()
سلااااااام. بچه های کنکوووری خبری ازتون نیس![]()
سلاااام آقا تبریک.سلام!!! درباره ی دانشگاه رجایی باید بگم از آزاد انزلی که کاردانیمو توش خوندم خیلی بهتره (خصوصا غذای سلفش) اما اونقدرا هم تاپ نیست!!! منظورم از لحاظ وضع آتلیه ها و امکاناتشه!!! اساتیدشم بد نیستن!!! باید اعتراف کنم واسه من که آزاد خوندم جمع کردن پروژه ها یکم سخته (البته شاید واسه زیستن در خوابگاه باشه!!!) در کل می خوام بگم چون رجایی تو تهران هستش, از بقیه دانشگاه ها موقعیت علمی بهتری داره!!! امیدوارم امسال بچه های اینجا قبول شن (خصوصا سایه و پریسا)
سلااااااااام یار قدیمــــــــــــی. با بروبچ کنکور کاردانی به کارشناسی دیگه. اااااای تو دعا کن ارادمون قوی بشه
سلااااااااااااااااام
واااااااااااااااای آواتارت چقدر باحاله
با کدوم بچه ها کار داری؟کنکور چی؟
درسا چطورن؟خوب پیش میرن درسا؟
سلام!!! درباره ی دانشگاه رجایی باید بگم از آزاد انزلی که کاردانیمو توش خوندم خیلی بهتره (خصوصا غذای سلفش) اما اونقدرا هم تاپ نیست!!! منظورم از لحاظ وضع آتلیه ها و امکاناتشه!!! اساتیدشم بد نیستن!!! باید اعتراف کنم واسه من که آزاد خوندم جمع کردن پروژه ها یکم سخته (البته شاید واسه زیستن در خوابگاه باشه!!!) در کل می خوام بگم چون رجایی تو تهران هستش, از بقیه دانشگاه ها موقعیت علمی بهتری داره!!! امیدوارم امسال بچه های اینجا قبول شن (خصوصا سایه و پریسا)
انرژی + + + + +سلااااااااام یار قدیمــــــــــــی. با بروبچ کنکور کاردانی به کارشناسی دیگه. اااااای تو دعا کن ارادمون قوی بشه![]()
مرسسسسسسسسسی!!! کلا 20 نفریم 5 نفر آزاد (رتبه های 1 و 10 و 11 و 13 و 18) و بقیه فرهنگی هستن!!! امیدوارم امسال بیشتر بگیره، دوستانه بیشتری بیان رجایی!!!خیلی تبــــــــــــــــــــــــــــــــــــریکاین شروع ِ جدید...
راستی ... رجایی اینقد کم میگیره هم کلاسی هاتوت زیادن ؟ آخه نمی ددونم چرا 5 تا میگیره !
سلام شیما!!! من مدرسان بودم!!! جامعه ی آماریش از همه بیشتره، اما پارسال وقتش با وقت کنکور 55 دقیقه اختلاف داشت!!! به نظرم اگه وقتت خیلی کمه، کتاب کنکور سعیدی پور رو چن بار بخون!!! (عالیه) و واسه زبان و ریاضی حتما کلاس برو!!! موفق باشی!!!
سلام میشه رتبه و درصدهاتون رو بگین و اینکه کلاس رفتین یا نهسلام!!! درباره ی دانشگاه رجایی باید بگم از آزاد انزلی که کاردانیمو توش خوندم خیلی بهتره (خصوصا غذای سلفش) اما اونقدرا هم تاپ نیست!!! منظورم از لحاظ وضع آتلیه ها و امکاناتشه!!! اساتیدشم بد نیستن!!! باید اعتراف کنم واسه من که آزاد خوندم جمع کردن پروژه ها یکم سخته (البته شاید واسه زیستن در خوابگاه باشه!!!) در کل می خوام بگم چون رجایی تو تهران هستش, از بقیه دانشگاه ها موقعیت علمی بهتری داره!!! امیدوارم امسال بچه های اینجا قبول شن (خصوصا سایه و پریسا)
شیما جان, من کلاس نرفتم!!! رشت اصلا کلاس نداشت!!! به نظرم اگه می تونی برو آکادمی معماری!!! رتبه های برتر همیشه از اونجا هستن!!!مرسی مازیار جان
واسه ریاضی کلاس کدوم آموزشگاه ب نظرتون بهتره ؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/114637-%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%B4%D9%87%D8%B1-%D9%82%D8%A8%D9%88%D9%84%DB%8C-%D8%A8%DA%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87/page6 یه سر اینجا بزن!!! کلاسم نرفتم!!!سلام میشه رتبه و درصدهاتون رو بگین و اینکه کلاس رفتین یا نه
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ا-و-شهر-قبولی-بچه-های-کارشناسی-ناپیوسته/page6 یه سر اینجا بزن!!! کلاسم نرفتم!!!سلام میشه رتبه و درصدهاتون رو بگین و اینکه کلاس رفتین یا نه
مرسسسسسسسسسی!!! کلا 20 نفریم 5 نفر آزاد (رتبه های 1 و 10 و 11 و 13 و 18) و بقیه فرهنگی هستن!!! امیدوارم امسال بیشتر بگیره، دوستانه بیشتری بیان رجایی!!!![]()
امیدوارم...... کاش بیشتر بگیره 5تا واقعا کمه
![]()
شیما جان, من کلاس نرفتم!!! رشت اصلا کلاس نداشت!!! به نظرم اگه می تونی برو آکادمی معماری!!! رتبه های برتر همیشه از اونجا هستن!!!
سلامشیما جان, من کلاس نرفتم!!! رشت اصلا کلاس نداشت!!! به نظرم اگه می تونی برو آکادمی معماری!!! رتبه های برتر همیشه از اونجا هستن!!!
ممنون از راهنماییتون,,,,یه سوال دیگه هم داشتم توی این تاپیک و جاهای دیگه راجع به منابع کنکور که میگردم خیلی خیلی باهم فرق دارن و من نمیدونم کدومشون رو باید بخونم میشه بگین چه کتابهایی رو خوندین که منم مثل شما بخونمhttp://www.www.www.iran-eng.ir/show...ا-و-شهر-قبولی-بچه-های-کارشناسی-ناپیوسته/page6 یه سر اینجا بزن!!! کلاسم نرفتم!!!
سلام!!! خوبی!!! ولی همکلاسی های من که تو آکادمی بودن!!! برعکس نظر اونا رو دارن!!! مثلا رتبه 1!!! خودمم رفتم اونجا!!! جوش و فضای رقابتیش عالیه!!! این حرف تناقضه که 90% بچه ها از اونجا باشن و بگن آکادمی بی تاثیر بوده!!!سلام
مازیار جان
من این ترم سوره درس میخونم
اکثر بچه ها (این اکثر که میگم مساوی با 90% بچه هاست) آکادمی بودن
رتبه هاشون خوب شده چون زور بالا سرشون بوده
اما قریب به اتفاقشون این عقیده رو دارن که آکادمی وقت گیره
و همونا هم به من گفتن که اصلا هیچ مشاوره ای با آقای سعید سعیدی پور نداشتن
به نظر من اگه بچه ها (شیما و بقیه بچه ها...)مثل شما خودشون درس بخونن موفق ترن
البته این نظر شخصیه منه!!
خب رتبه ی یک حسابش از بقیه جداستسلام!!! خوبی!!! ولی همکلاسی های من که تو آکادمی بودن!!! برعکس نظر اونا رو دارن!!! مثلا رتبه 1!!! خودمم رفتم اونجا!!! جوش و فضای رقابتیش عالیه!!! این حرف تناقضه که 90% بچه ها از اونجا باشن و بگن آکادمی بی تاثیر بوده!!!