عزیزم هرکار میکنم آپلودش خراب میشه برات میل میکنمبچه ها کیااا از سنجش ازمون پارسال، دفترچه انتخاب رشته رو دانلود کردن دارن...میشه بزارین اینجا...![]()
عزیزم هرکار میکنم آپلودش خراب میشه برات میل میکنمبچه ها کیااا از سنجش ازمون پارسال، دفترچه انتخاب رشته رو دانلود کردن دارن...میشه بزارین اینجا...![]()
عزیزم هرکار میکنم آپلودش خراب میشه برات میل میکنم
مرسی اجییییییییییییعزیزم هرکار میکنم آپلودش خراب میشه برات میل میکنم
کتابای هنرستان واسه مبانی عالین (فوق العاده ان) کتابای هنرستان همه از رفرنس های تاپ اصلی برگرفته شده!!! و به طور حتم ازشون سوال میاد!!! شک نکنین!!! واسه مبانی کتابای هنرستان عبارتند از:یک سوالی دوستان
اگر من کتاب پاریه و مدرسان بخونم واسه فن و مبانی بازم لازمه که کتابای هنرستان رو بخونم ؟
ایستایی پارسه واقعا عالیه!!!منم واسه ایستایی موندم چی بخونم. بعضیا میگن ایستایی علم و صنعت.
علم و صنعت ؟ چیه ؟ جزوه هست ؟! چجوری می شه گیر اورد
پریسا چی کارا کردی تا حالا واسه کنکور؟؟؟ آزمون شرکت کردی؟؟؟ راستی چن نفر اینجا واسه کنکور می خونن؟؟؟ماااااازیاااااااااااااار
مرســـــــــــــــــــــی![]()
راستش من مدرسان شریف شرکت می کردم بدترین رتبم 106 بود تو آزمون 5 و بهترین رتبم 1 بود تو آزمون آخر!!! اما همونطور که قبلا گفتم تایم آزمونای مدرسان با کنکور واقعی یکی نبود!!! آروم پیش بریو وسط کار وا ندی، خیلی بهتر از اینه که با سرعت زیاد بخونیو سریع خسته شی!!! درباره ی فن هم نگران نباش، چون خیلی گسترده هستش، همه مشکله تو رو دارن!!! به نظرم خوندن کتابای هنرستان و جزوه های پارسه و در نهایت کتاب سعیدی پور براش بس باشه!!! ریاضی رو از رو چی می خونی؟؟؟ خلاصه برداری میکنی؟؟؟والا یه برنامه ی آروم دارم ! اولا فقط کمی ریاضی اما الان یکم درسای دیگه اضافه کردم .... راستش مازیار جان ، فن رو انگار خوب پیش نمی رم و راضی نیستم ...
ریاضی هم تا اولای حد خوندم یه چن روز مریض بودم و درس نخوندم اصلا ... اما مبانی بد نیست انگار !
خلاصه که همین ...
من عضو ثابت ندیدم اینجا جز سه چهار نفر که سر می زنن ...
آزمون هم نمی دونم کی ثبت نام می کنن راستش ... می خوام که پارسه شرکت کنم ...
تو شرکت کرده بودی ؟؟؟؟؟؟ اگه اره کجا و رتبه ای که داشتی چقدر بود ؟؟؟![]()
سلام فاطمه، خواهش می کنم!!! توام کنکوری هستی یا کنکور دادی؟؟؟یه سلاااااااااااااااااااااااام گرم خدمت همه دوستان عزیزم....
خوشحالم همه چی خوب پیش میره...
من براتون ارزوی موفقیت دارم.............
ممنون از اقا مازیار عزیز...........
سلام girl 23، خوبی؟؟؟ می تونم بپرسم کجا قبول شدی؟؟؟سلام.منم هستم.اگه کمکی بتونم بکنم خوشال میشم.
من این کنکورو به خوبی گذروندم.
سلام.منم هستم.اگه کمکی بتونم بکنم خوشال میشم.
من این کنکورو به خوبی گذروندم.
تبریک می گم بهت!!! امیدوارم موفق باشی!!! چرا اردبیل نزدی؟؟؟ می تونستی اونجا روزانه بری!!!سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااام ...ممنونم.....مهندس...
من کنکور 90 دادم رتبه ام شد 255
الان سوره مشغول به تحصیلم
سلام نه اردبیل روزانه تا 198 برداشتهتبریک می گم بهت!!! امیدوارم موفق باشی!!! چرا اردبیل نزدی؟؟؟ می تونستی اونجا روزانه بری!!!
نمی دونم!!! سم رتبش چن بود؟؟؟ الان شبانه هستش؟؟؟ البته ناگفته نماند، سوره هم فوق العاده هستش، رتبه ی 3 89 زد اونجا!!! فاطمه هم که تهرانی هست، از لحاظ نزدیکی انتخاب عاقلانه ای کرده!!!سلام نه اردبیل روزانه تا 198 برداشته
نمی دونم!!! سم رتبش چن بود؟؟؟ الان شبانه هستش؟؟؟ البته ناگفته نماند، سوره هم فوق العاده هستش، رتبه ی 3 89 زد اونجا!!! فاطمه هم که تهرانی هست، از لحاظ نزدیکی انتخاب عاقلانه ای کرده!!!
سلام girl 23، خوبی؟؟؟ می تونم بپرسم کجا قبول شدی؟؟؟
رتبت چند شد ؟ کجا قبول شدی ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()