سلام میشه توضیح بدید چه جوری چقدر درس خوندید چه رتبه ای اوردید؟؟؟
سلااااااااااااااااااااام ...خواهش میکنم حتما..
بچه ها نمیدونید چقدر خوشحالم که این تالار پیدا کردم و غبطه میخورم که چرا وقتی خودم برای کنکور درس میخوندم با همچین جاااااااایی اشنا نشده بودم...
اینقدر اینجا بهم شور میده که دلم میخواد دوباره شروع کنم واسه کنکور بخونم..............
رتبه من 255 شد البته از نظر خودم خراب کردم ....و واقعا شرمنده استادم هستم .......
من از ترم 2 کاردانی به فکر کارشناسی بودم و از اون موقع که شروع کردم به کتب استاد پیر نیا .........کنکور ذهنمو خیلی درگیر کرد ولی جدی جدی از اسفند ماه قبل از سال کنکور شروع کردم......
من اول منابع اصلی میخوندم و خلاصه میکردم ..که این تو تاریخ واقعا کمکم کرد...بعد ترم 3 تو انتشارات جزوات استاد سعیدی پور کپی کردم ...که عالی بود ..بخصوص عناصر و موادش ...من عناصر خیلی مشکل داشتم........
و بقیه قضایا .....
من سعی میکنم بیام اینجا و بهتون سر بزنم و ببینم شما ها چجوری درس میخونید ..........خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم..............
بچه ها قدر همدیگر بدونید وسعی کنید بهم دیگه کمک کنید ...حالا این موضوع وقتی خیلی پر رنگ میشه که نزدیک کنکوریم...واقعا صحبت کردن با کسی که خودش تو جو کنکوره خیلی به ادم کمک میکنه من خودم ....یه مشاوره داشتم که خیلی کمکم کرد..............
ارزوم اینه که تک تکتون کنکور خوبی بدید و موفق باشید........
راجع منابع و ساعت درس خوندنمم اگه کسی خواست من واقعا خوشحال میشم که تجربه های کنکور خودم بهتون بگم.........
جامعه معماری حیلی کوچیکه از نظر من و همه دوستانم تو این جامعه معمارین.........
قدر هم بدونیم