سلام، من میخواستم بدونم برای تاسیس یک گلخانه به مساحت 500 متر چه مقدار سرمایه نیاز است؟نوع گیاه تولیدی نیز خیار و گوجه
کدومش با کم آبی کنار میآد
من مهندس باغبانی هستم . میخوام ادامه تحصیل بدم . ولی برای انتخاب رشته بین باغبانی و بیو تکنولوژی نمی دونم کدومو انتخاب کنم . لطفاً منو رهنمایی کنید .![]()
سلام دوست عزيز من امسال ارشد باغباني قبول شدم از اب خوردن هم راحتر است اگر دوست داشته باشيد مي تونم كمكتون كنم moslem.r2007@gmail.com
سلام
من تازه عضو این انجمن شدم
خوشحالم که به جمع شما پیوستم! امیدوارم که بتوانم عضو مفیدی باشم!
من یه سوال داشتم
درس مساحی و نقشه برداری چه ارتباطی با باغبانی دارد؟؟
اگه میشه یکم توضیح بدید
ممنون
حق با شماست. ولی اگه به سوالات سالهای قبل نگاهی انداخته باشید می بینید اکثر سوالات در یک محدوده خاصی می گردن. و حتی خیلی از سولات تکراری هم هست. مثلا خودم خاکشناسی رو سال گذشته فقط از روی تست های سالهای گذشته زده بودم 71% . فکر نمیکنم بد بوده باشه.مهسا جان شما گفتین همشون مطالبشون یکی هست و فقط نکات ریزش با هم فرق میکنه.اخه همین نکته های ریز مهم هست.
بچه ها gisچیه؟
سلام مهندسين عزيز براي انتخاب موضوع پايان نامه به كمك شما نياز دارم باغباني گرايش ميوه كاري باشد به ذهن خلاق شماها نياز منديم
salam.man darmorede giahane daruyi donbale magale migardam.age etelai darin lotfan be man komak konid.motshakeramkhoshhal misham kasi age dar morede in zamine kar karde ya maghalat va ketabe jadid dare ya tabadole nazar be man information bede
alikarimi1313@yahoo.com
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |