جالب بود ، هرچند جواب سطحی بود ..:
سلام دوست خوب من eshomeli عزیز
من وقتی وارد جایی میشم اول سلام میکنم بعد یا الله میگم اگه اجازه داشتم وارد میشم .
از طرف سایت پیغام میدن ( 3 بار ) که ما شما را به عنوان یک کاربر ارزشمند از دست داده ایم لطفا وارد سایت شوید !!!!!!!!!! وارد میشوی میبینی کل بخش باغبانی کنترات دست 6 نفر است ( اسامی محفوظ ) و خیلی هم ادعاشون میشه !!!!!! بنده با ارتباطات قوی که با دوستان آمریکایی و اروپایی مرتبط با رشته خودم دارم تلاش میکنم سوالاتی مطرح کنم که خودم پاسخش را میدانم و این سوال هم در میهن سرافرازمان و هم فرنگ به اشتراک مطرح هست یعنی سوالاتی میکنم !!!!!!!!!!!!
عجب چقدر پر مدعا هستی. بسه دیگه بابا تو مارو با سیاتل آمریکا خفه کردی. اصلا خوشم نمیاد از آدم های مغرور و کسانی که فکر می کنند. عقل کل هستند. من کلا ازتون و این مبارزه طلبیتون اصلا خوشم نمیاد. لطفا برید همون سیاتل آمریکا و همونجا بمونید. سوالاتتون خیلی مسخره هستند. برو بیرون از این تالار. هیچ خوشم نمیاد از این اعتماد به نفس بیخودتون. انگار از دماغ فیل افتادین. واقعا که. براتون متاسفام
عزیز همه بچه ها مثل شما از این طرز برخورد جناب عجب ناراحتنعجب چقدر پر مدعا هستی. بسه دیگه بابا تو مارو با سیاتل آمریکا خفه کردی. اصلا خوشم نمیاد از آدم های مغرور و کسانی که فکر می کنند. عقل کل هستند. من کلا ازتون و این مبارزه طلبیتون اصلا خوشم نمیاد. لطفا برید همون سیاتل آمریکا و همونجا بمونید. سوالاتتون خیلی مسخره هستند. برو بیرون از این تالار. هیچ خوشم نمیاد از این اعتماد به نفس بیخودتون. انگار از دماغ فیل افتادین. واقعا که. براتون متاسفام
سلام مجدد مهندس عجب شما كه نيسين باز كه يالا بگم پس با اجازه
مي خواستم يه مسئله رو بهش اشاره كنم كه دوست من اينجور نيست كه ما واقعا از نظر علمي كشور فقيري هستيم. الان خوشبختانه اينترنت اين موضوع رو كاملاَ پوشش داده و حتما لازم نيست كه دوستانم كه در حال حاضر در خيلي از كالج هاي شناخته شده بين المللي درس ميخونن بگن شما تو ايران هيچي حاليتون نيست !!! نمونه بارزش رو شما در المپيادهاي جهاني شاهديد. پس خواهش ميكنم خودمون رو كوچيك ندونيم. باور كنيد اين آزارم ميده و اگه روي برادرتون رو زمين نميزاريد ديگه نگيد.![]()
سلام دوست عزيز من امسال ارشد باغباني قبول شدم از اب خوردن هم راحتر است اگر دوست داشته باشيد مي تونم كمكتون كنم moslem.r2007@gmail.comسلام
میخوام بعد از 13 سال ادامه تحصیل در رشته باغبانی (کارشناسی ارشد) بدم کسی میتونه به من کمک کنه
ممنون میشم![]()
عجب گلی جان میشه بگی به من که فرق گندم پاییزه با بهاره چیه ؟ چرا نمیشه پاییزه رو جای بهاره کاشت ؟؟؟؟؟؟
گل باشی و عمرت چو گل نباشد ( به قول همکارمون در دانشگاه تهران )
التماس دعا
کاج سياه
درخت نوئل
نوئل آبی
سدر اطلس
سدر لبنان
سدر سليمان
نراد
کاج تهران
سرو ناز
سرو نقره ای
سرو نقره ای و سدر و کاج نوئل هم زیباست و هم تقریبا مقاوم به سرماس و هم نیاز انچنانی به هرس کردن نداره . اسم علمی هم جز توی دانشگاها کاربردی در هیچ جایی نداره کاکو !!!
و اما حالا از خواص برگ و ریشه وچوب نارگیل بگو
بنظر شما وزن هزار دانه گندم بيشترهست يا جو و چرا ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
در پناه خداوند متعال و در سايه حضرت بقيه ا... باشيد. التماس 2A
یه سوال:به نظر شما کلاس کنکور و جزوه ها وبسته های اموزشی میتونه مفید باشه:مثلا اگه به وبلاگ کشاورز تنها برید انجا یک سری جزوه برای فروش داره.نظر شما در مورد این جزوه ها چیه.
راستش برای من مهم هزینه این کلاسا و جزوه ها نیست اگه مفید باشن.چون میخوام سال
اول حتما قبول بشم[/quote
سلام
این جزوات رو برام فرستادن بعضی انقدر بد خطه که نمیشه خوند
جهاد دانشگاهی کلاسهای خوبی مهرماه برگزار میکنه شاید شرکت کنم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |