مشاوره، پرسش و پاسخ و درخواستهای بخش باغبانی

alestromeria

عضو جدید
سلام نارون جان.
نمیدونم دوباره همین گل میده یا نه.
ولی برای تکثیر لیلیوم بعداز فصل رشد فلس های پیازیشو جدا می کننو تو محیط گلخونه کشت میکنن، بعداز 1فصل رشد پیازچه های تشکیل شده از این فلس هارو درمیارن وتوفضای باز می کارن.

کاکتوس

کاربر بیش فعال
سلام
دوست عزیز

با توجه به داده های شما

دنبال کسی بگرد که فکر داره وایده ولی زمین نداره واز اهالی همون منطقه باشه

چون بازار منطقه رو میشناسه- بازار خیلی مهمه در کشاورزی
میتونی با چاپ اگهی وتوزیع ان تو منطقه وجهاد کشاورزی افرادی رو جهت مساعدت دعوت به همکاری نمایی
از سایر دوستان تقاضا می شود راجع به چیزی که اطلاعات ندارن اظهار نظر نکنن و نا آگاهی رو ناآگاهتر نکنن

جابر مهدی نیا

عضو جدید
کمک

کمک

سلام دوستای خوبم من نیاز حیاطی به یک سری منابع برای روش استخراج الکل از پوست

پرتقال دارم منابع سایت های خارجی و ایرانی ممنون می شم کمکم کنید :gol:

یه منبع از آبیاری قطره ای هست که جامع و کامله شاید خودتون هم در جریان باشین کتاب طراحی سیستم های آبیاری تحت فشار جلد دوم (دکتر امین علیزاده)

نیکو سراج

عضو جدید
احداث گلخانه

احداث گلخانه

با سلام به همه دوستان

من کارشناس خاکشناسی هستم قطعه زمینی به مساحت 4000 متر مربع در مازندران دارم و

قصد دارم در آن گلخانه گلهاب زینتی آپارتمانی احداث کنم اما اطلاعاتی در مورد چگونگی کار و

نوشتن طرح ندارم از شما دوستان عزیز میخوام اگر اطلاعاتی در این مورد دارید منو راهنمائی

کنید
با تشکر دوست شما نیکو :w10:

آخرین ویرایش:

تو بگو

اخراجی موقت
عجب سوالی

عجب سوالی

آبجی جون خب نگفتی چیقدر مایه داری و زمینت شمال کشوره یا جونب کشور یا ناف کشوره ؟ آخه خاک ایران در این 3 نقطه با هم زمین تا آسمون فرق داره آبجی :cool: بازار فروش اون میخوای کجا باشه ؟ اطلاعات فنی بیشتری بدی من میتونم کارت را راه بندازم اما در حد مشاوره و بقیش با خودت و خدا

تو بگو

اخراجی موقت
یه سر بزن به سایت زیر ببین چیزی نصیبت میشه :

www.sid.ir

هم فارسیه هم معتبر برو حالشو ببر اما روی من حساب مساب باز نکنی یه وقت :cool:

تو بگو

اخراجی موقت
داش من از این سوالات روزی 5 تا از من میشه که من هم میگم همه کار میشه کرد حتی اگه اب نداشته باشی و خاکت هم شور باشه . فقط بایست بگی به چه محصول علاقمندی و اب و هوای ان منطقه چه گیاهی میپسنده و خیلی حرفهای دیگه و توصیه من به شما اینه که به سمت احداث باغشهری بری که بعدها درامد زیاد نصیبت میکنه یا اینکه اطلاعات بیشتری بده تا بتونم مشاوره بهت بدم . امروزه دیگه این مشکلات که تو گفتی دیگه در کشاورزی مطرح نیست و میتونی یک سر به سایت مرکز بین المللی تحقیقات کشاورزی در مناطق خشک : http://www.icarda.org و فائو و ... بزنی ببینی چه کارها که نمیشه کرد . میتونی تعاونی بزنی و کارگاه فراوری محصولات کشاورزی تاسیس کنی که سرمایه تام شما دقیقا زمین شماست و باقی افراد سرمایه نقد . در هر صورت اگه همت کنی و توکل به خدا کنی بعد چند سال اندک زحمت بسیار صاحب دارایی مورد نظرت خواهی شد .

نیکو سراج

عضو جدید
سلام
ممنونم از اینکه پیامم رو پاسخ دادین ، سرمایه اولیه من زیاد نیست در حد 10 میلیون تومان هست که میخوام بقیشو از طریق وام جور کنم !!!!!!!!!!
خب حالا پیشنهادتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahsa_af سبز

عضو جدید
سلام
دوست عزیز دقیقا موضوعت چیه؟پروژه کارشناسی ؟
من فکر نمیکنم کتاب علیزاده برای استفاده تو پروژه کارشناسی چندان کمکی کنه ، چون تقریبا تمامی دانشگاه ها این کتاب رو تدریس میکنن . باید از منابع کاملترو پربارتری استفاده کنی .
اگه عنوان دقیق پروژه رو بگی بهتر میشه منبع معرفی کرد

تو بگو

اخراجی موقت
دادش من یه سر به سایت وزارت تعاون معاونت طـرح و برنامه بزن و طرح مورد نظرت مفت و مجانی در قالب یک فایل متنی ورد یا پی دی اف از اون سایت داونلود کن که مزیت ان اینه که اطلاعات مالی مورد نظرت به طور تقریبی انجا جواب داده شده . یه سر هم میزنی جهاد کشاورزی استان یا شهرستان خودت و از مرکز کپی انجا فرم خام طرح توجیهی تهیه میکنی و یه سر میری کتایفروشی میگردی دنبال کتاب راهنمای گل و گیاه آپارتمانی و این کارا خودش 2 روز کار داره و اینکارا بکن تا بعد ببینم بایست چیکار کنی .در کل شما بایست طرحت را بررسی کارشناسی کنی و بازار را پیدا کنی و وام بگیری و گلخانه بسازی و کشتکار گلخانه ای و مراقبت ویژه و برداشت و فروش آن . شرکتهایی خصوصی این کار موردنظر شما را از سیر تا پیاز انجام میدهند اما مورد تایید نیستند . اگر فنی و حرفه ای شهرستان شما اموزش رایگان گل و گیاه اپارتمانی میده خب میتونی بهره لازم ببری . راهنمایی آخر اینکه کارشناس ترویج (مرکز اشتغال زنان !! ) در ساختمان هر سازمان جهاد کشاورزی استانی مستقر است و چون انها از شرایط شهری شما اطلاعات بیشتری دارند و رایگان هم سرویس میدهند ( چون دولتی هست) میتونی یه سری هم به انجا بزنی و از سی دی و کاتالوگ (مجانی یا غیر مجانی اطلاع ندارم) انها بهره ببری و این کارا انجام که دادی من یه سری نرم افزار یا فیلم در این موارد دارم که میتونم در اختیار شما قرار بدهم .

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
انواع گلخانه ها
گلخانه ها از نظر نوع تو ليد و نوع تيپ سازه داراي انواع مختلفي به شرح ذيل مي باشند.
تقسيم بندي بر اساس نوع توليد:
1-2- گلخانه هاي توليدي سبزي و صيفي شامل محصولاتي نظير خيار, گوجه فرنگي, توت فرنگي, فلفل, بادمجان, طالبي, سبزيجات برگي(ريحان- شاهي و........) مي باشد.
2-2- گلخانه هاي توليد گل و گياهان زينتي براي توليد انواع گلهاي شاخه بريده(رُز- ژربرا – گلايول – داودي) وگلهاي آپارتماني مي باشد.
3-2- سالنهاي گلخانه اي توليد قارچ دكمه اي و قارچ صدفي
از نظر نوع سازه گلخانه ها به دو دسته چوبي يا سنتي و مدرن يا فلزي تقسيم مي شوند.
4-2- گلخانه هاي چوبي
اسكلت اصلي اين گلخانه ها از چوب با پوشش پلاستيك مـي باشد. ارتفاع در ايـن سازه هـا 2 تا 3 متر و سيستم گرمايي و تهويه مناسبي ندارد و بدليل ارتفاع پايين مناسب كشت محصولاتي نظير خيار و گوجه فرنگي نمي باشد. مزيت اين گلخانه ها قيمت ارزان احداث هر واحد آن مي باشد ولي بدليل نامناسب بودن محيط داخلي براي رشد گياه معمولاً ميزان توليد در واحد سطح در مقايسه با گلخانه هاي مدرن بسيار كمتر است. بدلايل ذكر شده اين نوع گلخانه ها توسعه نيافته است و گلخانه هاي چوبي كه قبلاً احداث شده به تدريج به گلخانه هاي مدرن تبديل مي شوند.
5-2- گلخانه هاي فلزي يا مدرن
اسكلت اين گلخانه ها از فلز است كه معمولاً با پلاستيك هاي ضد اشعه ماوراء بنفش (UV) پوشش و داراي سيستم گرمايشي و تهويه مناسب مي باشد. ارتفاع اين نوع گلخانه ها بيش از 5/4 متر است و بدليل شرايط مناسب رشد گياه در اينگونه سازه, عملكرد در واحد سطح نسبت به گلخانه هاي چوبي افزايش دارد.
اتصال قطعات در گلخانه هاي فلزي بوسيله پيچ ومهره(پرتابل)و يا استفاده از جوش مي باشد. هزينه واحد گلخانه هاي پرتابل نسبت به سيستم جوشي 20-15% بيشتر است ولي نصب آن آسانتر و تغييرات در سازه راحت تر است. تيپ هاي مختلف سازه هاي موجود, مزايا و معايب و متوسط قيمت واحد هر كدام بر اساس قيمتهاي سالهاي 1386 در جدول شماره(1) نشان داده شده است.

چوبي

چوب-پلاستيك

ارزان قيمت

توليد كم- آفات وبيماريهاي زياد ، عمركم

50000-25000

قيمت واحد درهرمترمربع(ريال)

تونلي

(تك واحدي)

لوله گالوانيزه-

پلاستيك

جانبي- سقفي

آلودگي كم و عمر زياد

افزايش مصرف

سوخت

100000-80000

قيمت واحد در
هرمترمربع(ريال)

پيوسته

(چند واحدي)

لوله گالوانيزه-

پلاستيك

جانبي-
سقفي

تهويه خوب, قابل اتوماتيك شدن

-200000-150000

قيمت واحد در
هرمترمربع(ريال)

شيشه اي

اسكلت فلزي-

شيشه

جانبي- سقفي

استحكام بالا

عمرطولاني

تهويه خوب – قابل

اتوماتيك شدن

بسيار گران

1000000-800000

قيمت واحد درهرمترمربع(ريال)

ضمناً علاوه بر هزينه هاي فوق به ازاي 1000 مترمربع گلخانه فلزي مبلغ 50 تا 100 ميليون ريال وسايل گرمايشي, سرما زا, رطوبت ساز و آبياري قطره اي مورد نياز مي باشد.
6-2- سالنهاي گلخانه اي توليد قارچ هاي خوراكي:
كارگاههاي توليد قارچ هاي خوراكي با بلوك, آجر, سيمان, بصورت يك ساختمان معمـولي ســاخته مي شود و در آن امكانات گرمايشي, سرماساز و رطوبت ساز تعبيه مي شود.
بعضي از كارگاههاي توليد قارچ بصورت گلخانه اي احداث ميگردد ولي با توجه به اينكه رشد قارچ به نور ناچيزي نياز دارد. پوشش هاي گلخانه ها از نوع پلاستيك هاي رنگي كه نور ناچيزي بايد از آن عبور كند انتخاب مي شود.
قارچ هاي خوراكي كه در ايران پرورش داده مي شوند عبارتند از قارچ دكمه اي و قارچ صدفي, توليد قارچ دكمه اي علاوه بر سالنهاي پرورش نياز به كارگاه توليد كمپوست دارد كه توليد كمپوست آلودگي محيط را به همراه دارد. لذا بايد اين كارگاهها در خارج از مناطق مسكوني و با مجوز سازمان حفاظت محيط زيست احداث شود.
بستر پرورش قارچ صدفي كاه وكلش غلات است و چون نيازي به كمپوست ندارد موجب آلودگي محيط نمي شود و در مناطق مسكوني هم مي توان به پرورش آن اقدام نمود و نيازي به مجوز سازمان حفاظت محيط زيست ندارد.

آخرین ویرایش:

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخستين گلخانه خورشيدي كشور راه‌اندازي مي‌شود

مدير كل گل و گياهان زينتي در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس:

خبرگزاري فارس: مدير كل دفتر گل و گياهان زينتي و قارچ هاي خوراكي وزارت جهاد كشاورزي گفت: نخستين گلخانه خورشيدي به صورت تحقيقاتي در هشتگرد كرج در استان تهران به زودي راه‌اندازي مي‌شود.

ميربهروز غيبي در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، افزود: در سال اصلاح الگوي مصرف براي كاهش مصرف انرژي در گلخانه‌ها و نيز صرفه‌جويي در آب و خاك، نخستين گلخانه خورشيدي به صورت طرح تحقيقاتي در منطقه هشتگرد كرج به زودي راه‌اندازي مي‌شود.
وي افزود: اين گلخانه در حد 500 متر مربع با الگوي گلخانه‌‌هاي خورشيدي ارزان قيمت و بدون تكيه بر هيچ گونه سوخت فسيلي و گاز راه‌اندازي مي‌شود كه در آن از مصالح بومي و ارزان استفاده مي‌شود.
مدير كل دفتر گل و گياهان زينتي و قارچ هاي خوراكي وزارت جهاد كشاورزي افزود: در سفري كه كارشناسان اين دفتر به چين براي استفاده از تجربه آنها در گلخانه‌هاي خورشيدي داشتند، مشاهده شد در آن كشور حدود يك ميليون هكتار گلخانه خورشيدي با كمترين هزينه ايجاد و باعث اشتغال در مناطق روستايي و كم‌درآمد شده است.
غيبي افزود: اين گلخانه با استفاده از دانش بومي و مصالح موجود در كشور ساخته مي‌شود، به گونه‌اي كه بيشترين زاويه تابش خورشيد در آن لحاظ خواهد شد و همچنين از عايق‌هاي مطمئن براي حفظ انرژي ذخيره شده در گلخانه استفاده مي‌شود.
وي در پاسخ به اين پرسش كه چه محصولاتي در اين گلخانه‌ها كاشته مي‌شود، گفت: همه محصولات سبزي و صيفي و گل و گياهان زينتي ، گوجه‌فرنگي، خيار ، فلفل و ساير محصولات گلخانه‌اي در اين گلخانه‌ها كشت خواهد شد.
مدير كل دفتر گل و گياهان زينتي و قارچ هاي خوراكي وزارت جهاد كشاورزي افزود: اين گلخانه به صورت تحقيقاتي و ترويجي تا پايان سال جاري در منطقه هشتگرد راه‌اندازي شده و حتي در مناطق سردسير كشور نيز قابل احداث خواهد بود.
غيبي در پاسخ به اين پرسش كه آيا در اين گلخانه‌ها به هيچ وجه از انرژي فسيلي استفاده نمي‌شود، گفت: مصرف انرژي فسيلي در اين گلخانه‌هاي خورشيدي تا 90 درصد كاهش مي‌يابد و با حداقل مصرف انرژي آن هم در فصل سرما گرماي داخل گلخانه ايجاد خواهد شد.
وي گفت: با تلاش كارشناسان سعي شده از مصالح بومي مانند ديوارهاي گلي و ساير مصالح موجود در كشور براي عايق‌كاري گلخانه‌هاي خورشيدي استفاده شود و پيش بيني مي‌شود، در هر استان حداقل 2 تا 3 هزار هكتار گلخانه خورشيدي در اينده ايجاد شود.
غيبي تاكيد كرد: در گلخانه‌هاي خورشيدي حداكثر صرفه‌جويي در انرژي ايجاد خواهد شد و اين طرح تاثير مثبتي در ايجاد اشتغال در فصل دوم سال در سطح روستاها براي فرزندان كشاورزان و فارغ التحصيلان كشاورزي خواهد داشت.
وي افزود: اجراي گلخانه‌هاي خورشيدي در راستاي اصلاح الگوي مصرف ، انرژي ، زمين و آب احداث خواهد شد.
http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8805180597

retan

عضو جدید
یک سوال باغبانی در باره بوته خیار.... 3 سوال!

یک سوال باغبانی در باره بوته خیار.... 3 سوال!

چند ماه پیش چند بوته خیار در باغچه کاشتم .7-8 بوته خیار گلخانه ای خارجی با بذر قرمز و سفید (رنگ شده بودن) با عنوان خیار درختی و چند بوته که فروشنده گفت اینها خیار بوته ای هستند ...
بوته های درختی سریعا شروع کردن به تولید میوه و انتهای تمام خیارک ها !(یعنی خیار کوچولو ها ) یک گل کوچک زرد بود و هست ولی اون خیار بوته ای ها فقط گل دادن و حتی برای خنده یدونه خیار هم تولید نکردن ... البته از 5 بوته فقط یکیشون یه دونه میوه داد که همونجا سر زمین بوسیله دستیار باغبان خورده شد ....
خب این بقیه چرا میوه نمیدن تا بتونیم به دوستامون هم تعارف کنیم
و سوال دوم چرا خیار بعضی خیارها خار دار میشن؟
چرا بعضی خیار ها قطر منظمی ندارن و نازک و کلفت میشن ؟

کاکتوس

کاربر بیش فعال
سلام دوست عزیز
خیار و کجا کاشتی توی گلخانه یا فضای باز
دانه ای چند خریدی اگه 100تومان یا بیشتر خریدی خیار گلخانه ای هستش وبایستی توشرایط گلخانه کاشته شه
در مورد اینکه چرا بعضی خیار ها خاردار ه بصورت ژنتیکی همینطوره

retan

عضو جدید
100 تومن درست است ...

100 تومن درست است ...

سلام و درود بر شما.
مشکل من با خیار های گل خانه ای نیست . با اینکه خیار های درختی گل خانه ای هم هستند ولی داخل باغچه و ایوان (گلدان) جواب دادند ...
بوته های خیار معمولی مشکل دارن ...
گل میدن ولی میوه نمیدن .

تو بگو

اخراجی موقت
دادش من گل من بعد این همه اینترنت گردی چطور ادرس معرفترین سایتای تحقیقات کشاورزی را نمیدونی ؟

sid.ir
irandoc.ac.ir
الزویر
اسپرینگر
..........

تا دلت بخواد سایت معتبر درجه یک علمی وجود داره هم فارسی و هم لاتین

موفق باشید اما یادت باشه این تحقیق خیلی خیلی تکراریه و دنیا و خصوصاً در شیراز در پارک علم و فناوری فارس بارها این ازمایش انجام شده .

VIRIGIL

عضو جدید
سلام به همه مهندسین ودانشجویان عزیز کشاورزی
من تازه عضو این سایت شدم ودر حال حاضر خودمو برا ارشد دارم حاضر می کنم ,امیدوارم با کمک وراهنمایی های شما موفق بشم
پیش پیش ممنون;)

تو بگو

اخراجی موقت
چند ماه پیش چند بوته خیار در باغچه کاشتم .7-8 بوته خیار گلخانه ای خارجی با بذر قرمز و سفید (رنگ شده بودن) با عنوان خیار درختی و چند بوته که فروشنده گفت اینها خیار بوته ای هستند ...
بوته های درختی سریعا شروع کردن به تولید میوه و انتهای تمام خیارک ها !(یعنی خیار کوچولو ها ) یک گل کوچک زرد بود و هست ولی اون خیار بوته ای ها فقط گل دادن و حتی برای خنده یدونه خیار هم تولید نکردن ... البته از 5 بوته فقط یکیشون یه دونه میوه داد که همونجا سر زمین بوسیله دستیار باغبان خورده شد ....
خب این بقیه چرا میوه نمیدن تا بتونیم به دوستامون هم تعارف کنیم
و سوال دوم چرا خیار بعضی خیارها خار دار میشن؟
چرا بعضی خیار ها قطر منظمی ندارن و نازک و کلفت میشن ؟

فروشنده گفت اینها خیار بوته ای هستند = عرض شود صرفا نمیتوان حرف هر فروشنده ای را تایید کرد .

بوته های درختی سریعا شروع کردن به تولید میوه و انتهای تمام خیارک ها !(یعنی خیار کوچولو ها ) یک گل کوچک زرد بود و هست = به صورت خودگرده افشان است یعنی خودش را بارور میکند و گل و میوه میدهد و اکثراً بدون بذر هستند.

البته از 5 بوته فقط یکیشون یه دونه میوه داد که همونجا سر زمین بوسیله دستیار باغبان خورده شد = احتمالا بقیه میوه ها در شکم مبارک دستیار محترم میباشند .

خب این بقیه چرا میوه نمیدن تا بتونیم به دوستامون هم تعارف کنیم = میخواستی از سر کوچه 1 کیلو خیار نوبر تهیه کنی و تعرف کنی تا ضایع نشی .

سوال دوم چرا خیار بعضی خیارها خار دار میشن؟ = ابتدا اینگونه هستند زیرا حدود 90 درصد خیار آب میباشد و برای شکل دهی مناسب به خودش ناچار به خاردارشدن است تا اب هدر ندهد ( مثل کاکتوس یا گل رز که البته خیلی کم و کلی ارتباط دارد )

ولی اون خیار بوته ای ها فقط گل دادن و حتی برای خنده یدونه خیار هم تولید نکردن = احتمالا نیاز به گرده افشانی داشته که این کار یا خوب صورت نگرفته یا بواه سالم نبوده و یا به صورت غیر اصولی اقدام به کشتکار کرده ای

چرا بعضی خیار ها قطر منظمی ندارن و نازک و کلفت میشن = این یک سوال علمی نیست چون بستگی داره به شرایط محیط کشت و اینکه اول خیار نازک هست بعد کلفت میشه که یک امر طبیعی است و کسی هم نمیتونه منکر ان بشه چون خیار در حال رشد سریع است .

retan

عضو جدید
تو بگو سلام!

تو بگو سلام!

1-توضیح باید بدم که بذر ها رو از فروشگاه آقای اکبری در چهار راه گلو بندک تهیه کردم که حتما معرف حضور بذر کاران محترم هست ... در ضمن بسته های 8در12 سانتی متری و سبز رنگ بذر سبزیجات با نوشته های فارسی که تقریبا 2-3 سالی هست داخل بازار موجوده و به نام بازرگانی اکبری در تمام بذر فروشی ها موجود میباشد بذر های خارجی بسته بندی شده بوسیله بازرگانی اکبری ( یعنی فروشنده محترم ) میباشد و از معدود فروشندگان قابل اعتماد ایران میباشد . بنابر این بنده به گفته ایشان 100% اطمینان دارم ...
2-ایولا خیار خود گرده افشان ...خیار خود گرده افشانش خوبه!
3-نخیر بنده داخل شکم اون بنده خدا رو تجسس کردم ... خیار نداشت .
4-خیار نوبر سر کوچه ارگنیک نیست مثلا متاسیسکوس داره یا کود چمیدونم چی شیمیایی... تقصیر بنده است که خواستم به بچه ها خیار سالم بدم .
5-درباره خارِ خیار مشکلی نیس بیشتر آب مصرف میکنیم شاید خارش پیدا نکرد !
6-اگر بوته سالن نباشه یا کشتکار درصت نباشه که آب از سرمون گذشته ولی اگر" نیاز به گرده افشانی داشته که این کار یا خوب صورت نگرفته" چکار میشه کرد تا از این پس این اتفاق بیفته .(بنده یک قفس با توری مرغی درست کردم به قطر 30 سانتی متر و ارتفاع 2 متر و بوته از بیرون این قفس از اون بالا میره... یعنی بوته ها روی زمین نیستن)
7- خیار های نا منظم یعنی نصف ابتدای خیار نازک مونده و نصف انتهاش(قسمت چسبیده به شاخه) رشد کرده این شکلی میشه ! -((((((===--

retan

عضو جدید
این گیاه چیه؟ من تخم انگور کاشتم اینا سبز شدن !

این گیاه چیه؟ من تخم انگور کاشتم اینا سبز شدن !

سه چهار ماه پیش من چند تا تخم انگور که 1 سال تو یخچال بود رو کاشتم بعد از مدتی حدود 30 روز این گیاها سبز شدن !
اول یه برگ بیضی شکل داشت شکل برگ خیار یا کدو ولی خیلی گوشتی تر بعدا دیگه برگ نداد یه ساقه گوشتی با سطح مقطع چند ضلعی این گیاه بند بند هستش و سر هر بندش سه تا کرک خیلی ظریف در میاره .
این چیه ؟ ممکن انگور باشه ؟
البته دوربین مبایلم خیلی بد عکس میگیره اگر عکسا مشخص نیست بگید دوباره با یه دوربین دیگه عکس بگیرم .
مرسی

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    39.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

navid_sixtysix

عضو جدید
کاربر ممتاز
سه چهار ماه پیش من چند تا تخم انگور که 1 سال تو یخچال بود رو کاشتم بعد از مدتی حدود 30 روز این گیاها سبز شدن !
اول یه برگ بیضی شکل داشت شکل برگ خیار یا کدو ولی خیلی گوشتی تر بعدا دیگه برگ نداد یه ساقه گوشتی با سطح مقطع چند ضلعی این گیاه بند بند هستش و سر هر بندش سه تا کرک خیلی ظریف در میاره .
البته دوربین مبایلم خیلی بد عکس میگیره اگر عکسا مشخص نیست بگید دوباره با یه دوربین دیگه عکس بگیرم .
مرسی

انگور رو نميشه يا دانه اش كاشت
معمولا قلمه مي زنن
صد در صد انگور نيست

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
اگه چند تا عکس دیگه که وضوح بیشتری دارن بذارین بهتره(نقاشی لازم نداره همون عکس کافیه)

ولی اینا برگ انگور نیست.انگور برگاش پهنه ولی این باریک و خاردار هست.
به احتمال زیاد خاکتون آلوده بوده و تخم علف هرز در اون بوده و رشد کرده

s.ali moasheri

عضو جدید
با سلام لطفا مقاله یا کتاب الکترونیکی در مورد هیرولوژی دارید برایم بفرستید با تشکر

تو بگو

اخراجی موقت
مرسی

سلام داش من از کجا میدونی تخم انگور بوده ؟ یه عکس از پاکت اون بسته بگذار واحتمال بسیار زیاد شما گیاه زینتی کاشته اید نه انگور و همینطور انگور هم توسط بذر میشه ازدیاد کرد هم قلمه و ... در کل شوخی جالبی بود چون این تصاویر قبلا در جایی به همین فرمت دیده بودم و نمیتونه عکس موبایل باشه و اگه موبایلت مشکل داره میتونی گوشی سامسونگ دی 900 آی تهیه کنی که هم ارزونه (120000تومان)هم دوربینش 3 مگا پیکسل واقعیه ;)

تو بگو

اخراجی موقت
1-توضیح باید بدم که بذر ها رو از فروشگاه آقای اکبری در چهار راه گلو بندک تهیه کردم که حتما معرف حضور بذر کاران محترم هست ... در ضمن بسته های 8در12 سانتی متری و سبز رنگ بذر سبزیجات با نوشته های فارسی که تقریبا 2-3 سالی هست داخل بازار موجوده و به نام بازرگانی اکبری در تمام بذر فروشی ها موجود میباشد بذر های خارجی بسته بندی شده بوسیله بازرگانی اکبری ( یعنی فروشنده محترم ) میباشد و از معدود فروشندگان قابل اعتماد ایران میباشد . بنابر این بنده به گفته ایشان 100% اطمینان دارم ...
2-ایولا خیار خود گرده افشان ...خیار خود گرده افشانش خوبه!
3-نخیر بنده داخل شکم اون بنده خدا رو تجسس کردم ... خیار نداشت .
4-خیار نوبر سر کوچه ارگنیک نیست مثلا متاسیسکوس داره یا کود چمیدونم چی شیمیایی... تقصیر بنده است که خواستم به بچه ها خیار سالم بدم .
5-درباره خارِ خیار مشکلی نیس بیشتر آب مصرف میکنیم شاید خارش پیدا نکرد !
6-اگر بوته سالن نباشه یا کشتکار درصت نباشه که آب از سرمون گذشته ولی اگر" نیاز به گرده افشانی داشته که این کار یا خوب صورت نگرفته" چکار میشه کرد تا از این پس این اتفاق بیفته .(بنده یک قفس با توری مرغی درست کردم به قطر 30 سانتی متر و ارتفاع 2 متر و بوته از بیرون این قفس از اون بالا میره... یعنی بوته ها روی زمین نیستن)
7- خیار های نا منظم یعنی نصف ابتدای خیار نازک مونده و نصف انتهاش(قسمت چسبیده به شاخه) رشد کرده این شکلی میشه ! -((((((===--

کاکو من همیشه بذر بلژیکی تازه وارد شده نه مال سال قبل به کشاورز توصیه میکنم نه چیز دیگه و خیار گلخانه ای همه جا استفاده میشه و خیار بوته ای دیگه منسوخ شده برای گرده افشانی یا زنبور و پروانه این کار میکنه یا خودت باید ملایم بوته را تکان دهی تا گرده ها پخش بشوند روی گلهای بوته ها و شکل ناجور خیار چون بیشتر خیار آب هست و شاخه خیار اب زیاد وارد میوه میکنه و سدی برای جلوگیری از فشار زیاد اب هم نداره خب اول یا اخر خیار میتونه ابتدا نامنظم باشه ولی در رشد کامل هرگز اینگونه نیست مگر یک بوته اینطور بشه و اگه همه بوته ها اینطور شد باید بری سراغ گیاهپزشک ها و از اونها کمک بگیری . :cool:

VIRIGIL

عضو جدید
دوستان سلام
بچه ها راستش من برا شرکت تو آزمون ارشد بین 2گرایش آبیار ی و منابع آب نمی دونم کدومش انتخاب کنم و اطلاعاتم درباره گرایش منابع کمه,دوستان اگه اطلاعاتی در زمینه این گرایش وزمینه فعالیتش بعد از فارغ تحصیل شدن دارن بدن
ممنون ;)

alestromeria

عضو جدید
سلام.
از دوستان کسی هست که نرم افزار دیکشنری باغبانی داشته باشه؟
برای پیداکردن نام عامیانه،نام علمی گیاهان می خوام.

retan

عضو جدید
داداش جعبه نداره

داداش جعبه نداره

استاد عزیز اگر بسته یا جعبه داشت خودم نگاش میکردم
بذر هارو خودم جمع کردم
بذر هارو با احتیات داخل خاک پیت موس پاک کاشتم
عکسها ررو خودم گرفتم اصلش اینجاست اگر لازم باشه میتونم بفرستم.