مشاوره، پرسش و پاسخ و درخواستهای بخش باغبانی

s.karimi

عضو جدید
سلام من برای پروژه ی کارشناسیم به جزوه های مکانیک سیالات هیدرولیک و هیدرولیک مجاری روباز که در دانشگاههای مختلف تدریس میشه نیاز دارم میتونید منو در این زمینه کمک کنید.

آخرین ویرایش:

cracker_s80

عضو جدید
خبر دارین که ایران با چین قرارداد بسته که بیان اینجا انبوه سازی کنن؟اونم در شرایطی که خیلی از مهندسای جوون ما کار درست حسابی ندارن.
این یعنی یه چیزی تو مایه های کاپیتولاسیون.
به دوستاتونم خبر بدین.باید اعتراضی بکنیم تا بگیم ما اونقد بیچاره نیستیم که اونا بیان اینجا مسکن بسازن.مگه ما خودمون نیروی متخصص نداریم آخه؟

aseman_abi

عضو جدید
سلام
من تازه واردم
میشه راجع به روش هرس کردن شمشاد بهم راهنمایی بدین؟

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست تازه واردمون. به این سایت یه سری بزن هرس درختچه های زینتی رو توصیف کرده ، به کارت میاد

اینجا هم تقویم زمانی هرس درختان و درختچه های زینتیه

اینجا هم معرفی انواع شمشاد ها

موفق باشی:gol:

Hooshmand-gsm

عضو جدید
سلام هوشمند جان منم با دوستان موافقم هم با اينكه بايد تنكشون بكني...و هم اينكه ميتوني زماني كه نشاها سه برگي شدن اونا رو توي گلدان يا جاهاي ديگه نشا بزني...

براي نشاهاي اطلسي يه پيشنهاد داشتم :

اگه ميتوني سبز آويز گل و كاه درست كن با سبد توري...خيلي زيبا ميشه...

گلاب عزیز ممنون

متاسفانه نمیدنم سبز آويز گل و كاه چه جوری هست. آموزشی یا عکسی ازش دارین که بتونم یاد بگیرم؟؟

راستی دوستان من موقع کاشت بذر یادم رفت روی جعبه ها اسم هر کدوم رو بذارم و الان یادم رفته چی به چی بود. فقط لاله عباسی و تاج خروس رو یادمه
:redface:
از روی عکسه این نشاها شما میتونید متوجه شید که چی هستن؟
مرسی

sadeghafshari

عضو جدید
سلام خدمت دوستان و مهندسان محترم
با عرض پوزش یه درخواست داشتم
من یه مقاله در مورد اندازه گیری دستگاههای کمی و کیفی آب یا چیزهایی در این مورد یعنی اندازه گیری آب میخواستم ممنون میشم یه منبعی مقاله ای چیزی معرفی کنید
موفق باشید.سالی پر از موفقیت داشته باشید.ممنون
عیدتون هم مبارک باشه.

گلابتون

مدیر بازنشسته
كلروفيل جان منظورم همون سبد آويز هست...اما من عكسهات رو نميبينم متاسفانه...:gol:
اگه تونستي توي يه سايت ديگه آپلود كن تا منم بتونم ببينم ...كه اگه نيازي به توضيح داشت براي فرشيد جان توضيح كافي رو بدم.:gol:

فرشيد جان اين سبد با گوني و كاه و گل ( كسره به حرف اول )تهيه ميشه...و سبد رو ميتوني آماده تهيه كني و يا از سيمهايي كه براي فنس مرغ هست ميتوني استفاده كني.البته اگه عكسهاي كلروفيل رو بتونم ببينم بيشتر ميتونم برات توضيح بدم عزيز.

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
كلروفيل جان منظورم همون سبد آويز هست...اما من عكسهات رو نميبينم متاسفانه...:gol:
اگه تونستي توي يه سايت ديگه آپلود كن تا منم بتونم ببينم ...كه اگه نيازي به توضيح داشت براي فرشيد جان توضيح كافي رو بدم.:gol:

فرشيد جان اين سبد با گوني و كاه و گل ( كسره به حرف اول )تهيه ميشه...و سبد رو ميتوني آماده تهيه كني و يا از سيمهايي كه براي فنس مرغ هست ميتوني استفاده كني.البته اگه عكسهاي كلروفيل رو بتونم ببينم بيشتر ميتونم برات توضيح بدم عزيز.

چند تا عکس از سبدهای آویز براتون گذاشتم . از این سایته
:gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
ممنونم كلروفيل جان زحمت كشيدي عزيز

اما اين كه من ميگم كاملا دست ساز هست...اينايي كه توي اين سايت معرفي شده از الياف نارگيل تهيه ميكنن...كه احتمالا توي ايران نيست...البته شايد هم باشه اما من نديدم.به هرحال ممنون

خوب فرشيد جان ايني كه من ميگم ميتوني مقداري فنس مرغي شبكه ريز تهيه كني و و به صورت يه دايره ببري و به شكل يه گلدون كه خيلي عميق نباشه اما از پهناي بيشتري برخوردار باشه در بياري
بعد يه مقدار خاك رس رو با مقداري كاه مخلوط ميكني و حسابي ورز ميدي تا به يه حالت چسبناك برسه...بعد يه گوني نازك تهيه ميكني كه توي مغازه هاي فروش لوازم باغباني هست...و گوني رو داخل سبد پهن ميكني به مقداري كه از سبد مقداري اضافه باشه...و تمام سبد رو بپوشانه...بعد از مخلوط گل و كاه به داخل سبد گوني پيچ شده ميمالي ...به ميزاني اين مواد رو ميمالي كه ضخامتش به 3 سانت برسه...بعد داخل اين سبد رو با يه لايه خزه نازك ميپوشوني و مقدار خاك كمپوست مرغوب تهيه ميكني و اين خاك رو با كود شيميايي دير جذب مخصوص گياهان آپارتماني مخلوط ميكني و داخل سبدت رو پر ميكني و بالاخره مرحله آخر كاشت گياهاني مثل اطلسي ...يا نخود گل يا سرخس ..رو انجام ميدي و مقداري آبياري ميكني و توي يه جاي آفتابگير آويزونش ميكني...
بعدش كه گياهانت رشد كردن ...بيا و ببين چه شود...؟؟؟؟؟؟؟ به به !!!! محشر ميشه!!!!

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله این یه سایت خارجیه و من فقط برای اینکه سبد اویز رو بتونم نشون بدم ازش استفاده کردم . خوب اونا برای طراحی فضای سبز ویلا استفاده میشه و فقط از لحاظ زینتی تو اون سایت مورد بحث هستند . اما از نظر تهیه مواد داخلی سبد ..خب خیلی میتونه متنوع باشه . .. سبدهای آویز گلفروشی زعیم رو دیدید ؟ خیلی شیک و ساده هستند و شاید هم دست ساز ... :gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
بله این یه سایت خارجیه و من فقط برای اینکه سبد اویز رو بتونم نشون بدم ازش استفاده کردم . خوب اونا برای طراحی فضای سبز ویلا استفاده میشه و فقط از لحاظ زینتی تو اون سایت مورد بحث هستند . اما از نظر تهیه مواد داخلی سبد ..خب خیلی میتونه متنوع باشه . .. سبدهای آویز گلفروشی زعیم رو دیدید ؟ خیلی شیک و ساده هستند و شاید هم دست ساز ... :gol:

بله درسته عزيزجان...متاسفانه نميدونم زعيم كجاست..ولي حتما همينطوره كه شما ميفرماييد.:gol:

Hooshmand-gsm

عضو جدید
ممنون دوستان
اطلسی هایی که بذرشون رو کاشتم الان تازه 4 برگ شدن.
تا کمی دیگه بزرگ بشن حتمآ با راهنماییه گلاب نازنین چند تا از این آویز ها درست میکنم.

راستی گلاب جان گلفروشی زعیم میدان پاستور هست
من چندتا عکس که تو سایتشون بود رو دیدم خیلی جای عالی هست . خیلی دلمم میخواد برم اونجا اما دورم.
اینهم لینک سایت زعیم
http://www.zaeemflowers.com/
یه گلخونه دارن اونجا که باید ببینی. البته نمیدونم که در دسترس همه هست یا نه اما عکسش که در دسترس من بود.
شما از طرف من برین و از اونجا لذت ببرین. اگر هم آویز یا چیزی خریدین که قابل ارسال به یزد بود لطفآ عکسش رو واسه من هم بذارین تا منم بهشون سفارش بدم.:smile:
متاسفانه در یزد که فعلآ سکونت دارم از این خبرا نیست.

جاش هست که میلاد حضرت رسول (ص) رو هم به دوستای عزیزم تبریک بگم

آخرین ویرایش:

گلابتون

مدیر بازنشسته
فرشيد جان براي انتقال بيشتر از اين نبايد رشد كنن...وگرنه غريبي ميكنن...سه يا چهار برگي بودن براشون كافيه گلم... :w16:

ممنون از راهنماييت فرشيد جان اما من كرج هستم ايشالا اينبار كه رفتم تهران حتما يه سري به اونجا ميزنم...خيلي عاليه...چقدر هم بزرگ به نظر ميرسه...حتما جاي جالبي بايد باشه..اگه رفتم جات رو خالي ميكنم گلم.

به روي چشم عزيز ..حتما اگه چيزي خريدم عكسشو براتون ميگذارم..

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم که کلا دستم از دنیا کوتاهه!:child: اما فکر کنم از لحاظ گل و گیاه اینجا از یزد بهتر باشه (البته به صورت طبیعی و جغرافیایی:w05:
منم زعیم رو از بیرون دیدم .چون هر بار تهران اومدم اونقدر با عجله از اون منطقه رد شدم که اصلا وقت سرک کشیدن به داخل گلخونه رو نداشتم .نمایشگاه های گل و گیاه همیشه بهترین غرفه است واسم . تبلیغ 30 سیب سیز همراه اول رو دیدید؟ فکر میکنم تو گل فروشی زعیم پر شده باشه . البته احتمال میدم .
ممنون از فرشید برای ادرس سایتش:gol:

Hooshmand-gsm

عضو جدید
دوستان یه سوال فنی دیگه بعد از اینهمه سوال
کمی مبتدیه اما همیشه ذهن منو مشغول کرده

من همیشه وقتی میخوام گلدون عوض کنم دائمآ نگران این مسئله هستم که میگن نباید ریشه هوا بکشه
جوری که باورتون نمیشه طی یه عملیات انتحاری و آفتاب مهتاب گل رو بعد از خارج کردن به گلدونه جدید انتقال میدم. (اما با احتیاط که ریشه آسیب نبینه)
البته میدونم که اگر خا یا گل (با کسره گ) دوره ریشه باشه زیاد مشکلی نیست. اما امان از روزی که خاکش جدا بشه، یجوری انتقالش میدم که نگو و نپرس
یا مثلآ وقتی میخوایم یه بوته رو از باغچه وسط میدان یا بلوار دربیاریم .(البته بماند که این مرحله باید هم سریع و برق آسا انجام بشه وگر نه ...) آخ

یعنی این ریشه ها اینقدر به در معرض هوا بودن حساسن؟

maryam ab

عضو جدید
سلام
من به دنبال مطالبی درباره ی روشهای تعیین عمق یخبندان در ساختمان سازی هستم. از دوستان می خوام هر کس کتاب یا سایتی رو می شناسه معرفی کنه. و اگر مطلبی داره لطفأ ارسال کنه.
متشکرم. :smile:

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام فرشيد جان
عزيزجان اينقدرهم احتياج به اين عمليات متحير العقول نيست گلم..

ريشه درسته كه نبايد آسيب ببينه خصوصا اگر نشا باشه...كه بايد بيشتر مواظب باشي تا ريشه هايي مويين كنده نشه...اما گياهي كه ريشه محكمي داره اينقدر هم احتياج به مراقب ويژه نداره...بهترين كار اينه كه وقتي گياه رو از خاك خارج كردي توي يه گوني مرطوب بپيچي اگر همراه با مقدار گل هم باشه كه ديگه بهتر....اينطوري ميتوني گياه رو براي 24 ساعت و گاها 30 ساعت بيرون از خاك نگهداري كني و مشكلي هم براش پيش نمياد.
منظور از هوا خوردن ريشه اينكه گياه رو از خاك خارج و بگذاري همينطوري به مدت طولاني در معرض هوا بمونه ...

ولي فرشيد خيلي با مزه تعريف ميكني ...كلي از اين عمليات نينجايي خنديدم.

torabi

مدرس آزمون ارشد
آزمايش آب

آزمايش آب

با سلام
به منظور احداث كارخانه آب معدني مي خواهم از چشمه‌اي كه در زمينم وجود دارد استفاده نمايم.
آزمايش آب جهت احداث كارخانه آب معدني چگونه است؟ و چه ارگان و يا سازماني اين آزمايشات را در چند مرحله انجام مي دهد؟
با تشكر

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا مثلآ وقتی میخوایم یه بوته رو از باغچه وسط میدان یا بلوار دربیاریم .(البته بماند که این مرحله باید هم سریع و برق آسا انجام بشه وگر نه ...)
فرشید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این کارا از تو بعیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واسه همینه اصلا شهرداری رغبتی به گل کاشتن نداره!!!!!!!!!!!!!!

Hooshmand-gsm

عضو جدید
فرشید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این کارا از تو بعیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واسه همینه اصلا شهرداری رغبتی به گل کاشتن نداره!!!!!!!!!!!!!!

مرسی گلاب جان، :smile:

:redface::redface::redface::redface::redface:
کلروفیل الان دعوام کردی!؟
آخه من فقط چندتا قلمه شاید بزنم
خوب اینجا تو یزد از نظر گل و گیاه فروشگاه هاش فقیرن

اما چشم
به کلروفیل عزیز قول میدم دیگه راه رفتن در خواب بهم دست نده که راه بیفتم برم وسط میدون و بلوار:redface: اگه بیدار باشم اینکارو نمیکنم. یجور راه رفتن در خوابه

شهرداری هم قربونش برم خودش نمیاد اینجور گلهارو در اختیار مردم بذاره، اونا بذارن من حاضرم بیشتر هم پول بدم اما نه اونا میذارن و نه فروشگاههای این شهر چیزه بدردبخور میارن

دوستان راستی دیروز چندتا گلدونه تازه گرفتم :heart:

فیکوس الستیکا (شاهزاده سیاه)
چندتا کاکتوس
پاندانوس
محبوبه شب
یاس رازقی

عجله نکنید حالا واسه راهنمایی گرفتنشون حتمآ زحمت میدم خدمتتون :)

آخرین ویرایش:

payfer

عضو جدید
با سلام
به منظور احداث كارخانه آب معدني مي خواهم از چشمه‌اي كه در زمينم وجود دارد استفاده نمايم.
آزمايش آب جهت احداث كارخانه آب معدني چگونه است؟ و چه ارگان و يا سازماني اين آزمايشات را در چند مرحله انجام مي دهد؟
با تشكر
دوست عزیز سلام
آزمونهای کیفی آب و استانداردهای اون در سایت استانداردهای منابع آب وجود داره
یکی از دوستان جدیدا این کار رو انجام داده اما به نام آب معدنی اجازه فروش نمیدن و فقط بعنوان آب آشامیدنی اجازه فروش خواهید داشت.
خرید یک دستگاه RO ضروری است .
اگر مایل بودید میتونم شما رو با دوستم آشنا کنم تا اطلاعات ازشون بگیرید:gol:

نارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
1( گل های نرگس بعد از گل دادنشون تا چند ماه برگ دارن به نظر شما برگ ها همون اول حذف کنم بهتره یا بذارم خودش زرد بشه؟

2 سال پیش پیازهای نرگس را در اوردم و پیازچه ها رو جدا کردم و تقسیم کردم و جداگونه کاشتم این 2 سال گل ندادن علتش چیه؟ میتونه این باشه که پیازها یکم کوچیک شده و احتمال داره سالهای دیگه گل کنه

ضمن عرض سلام خدمت کلیه دوستان : من جدیدا با این سایت اشنا شده ام و رشته تحصیلی من مهندسی صنایع میباشد. زمینی در دماوند دارم و علاقه مند شده ام به باغ میوه تبدیل کنم. لطفا به من بگویند فاصله منطقی و علمی بین درختان سیب - زردالو - قطره طلا - گلابی - گیلاس - انجیر - توت - چقدر بایست باشد؟ ایا سایتی هست که در مورد نحوه کاشت درختان میوه بتواند کمکم کند. با تشکر

توت فرنگی چیه و به چه دردی میخوره؟

توت فرنگی چیه و به چه دردی میخوره؟

سلام دوستان من یک سری اطلاعات همه جوره غیر از اون چیز های که در وبلاک ها وسایت های فارسی راجب توت فرنگی بلدین به من برسونین ممنون میشم. اگه انگلیسی باشه خیلی بهتره ممنون میشم!!!!!!!
خیلی لازم دارم از همتون به خاطر اینکه پیام من رو میخونید سپاس گذارم!

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان من یک سری اطلاعات همه جوره غیر از اون چیز های که در وبلاک ها وسایت های فارسی راجب توت فرنگی بلدین به من برسونین ممنون میشم. اگه انگلیسی باشه خیلی بهتره ممنون میشم!!!!!!!
خیلی لازم دارم از همتون به خاطر اینکه پیام من رو میخونید سپاس گذارم!

مقاله علمی میخوای؟ یا واسه اطلاعات کاربردی میخوای؟ اگه مقاله میخوای که به استاد بدی بگو تا برات پیدا کنم .
صفحه سرچ مقالات علمی درباره توت فرنگی رو برات میزارم . هر موضوعی ازش که میخوای رو خودت انتخاب کن :gol:

مقاله علمی میخوای؟ یا واسه اطلاعات کاربردی میخوای؟ اگه مقاله میخوای که به استاد بدی بگو تا برات پیدا کنم .
صفحه سرچ مقالات علمی درباره توت فرنگی رو برات میزارم . هر موضوعی ازش که میخوای رو خودت انتخاب کن :gol:
نه مطلب کاربردی می خوام مخصوصا اگه راجب فراوری توت فرنگی باشه خیلی خوبه
آقا دمت گرم من دانشجوی ارشد اصلاح نباتات هستم اگه بتونم کمکی کنم خوشحال می شم

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه مطلب کاربردی می خوام مخصوصا اگه راجب فراوری توت فرنگی باشه خیلی خوبه
آقا دمت گرم من دانشجوی ارشد اصلاح نباتات هستم اگه بتونم کمکی کنم خوشحال می شم

براتون یه سری مطلب راجع به کشت توت فرنگی پیدا کردم شاید به کارتون بیاد . فکر میکنم کتابای زیادی راجه به کشت ( خصوصا هیدروپونیک ) توت فرنگی توی بازار باشه :gol:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.