سلام هوشمند جان منم با دوستان موافقم هم با اينكه بايد تنكشون بكني...و هم اينكه ميتوني زماني كه نشاها سه برگي شدن اونا رو توي گلدان يا جاهاي ديگه نشا بزني...
براي نشاهاي اطلسي يه پيشنهاد داشتم :![]()
اگه ميتوني سبز آويز گل و كاه درست كن با سبد توري...خيلي زيبا ميشه...
كلروفيل جان منظورم همون سبد آويز هست...اما من عكسهات رو نميبينم متاسفانه...
اگه تونستي توي يه سايت ديگه آپلود كن تا منم بتونم ببينم ...كه اگه نيازي به توضيح داشت براي فرشيد جان توضيح كافي رو بدم.
فرشيد جان اين سبد با گوني و كاه و گل ( كسره به حرف اول )تهيه ميشه...و سبد رو ميتوني آماده تهيه كني و يا از سيمهايي كه براي فنس مرغ هست ميتوني استفاده كني.البته اگه عكسهاي كلروفيل رو بتونم ببينم بيشتر ميتونم برات توضيح بدم عزيز.![]()
بله این یه سایت خارجیه و من فقط برای اینکه سبد اویز رو بتونم نشون بدم ازش استفاده کردم . خوب اونا برای طراحی فضای سبز ویلا استفاده میشه و فقط از لحاظ زینتی تو اون سایت مورد بحث هستند . اما از نظر تهیه مواد داخلی سبد ..خب خیلی میتونه متنوع باشه . .. سبدهای آویز گلفروشی زعیم رو دیدید ؟ خیلی شیک و ساده هستند و شاید هم دست ساز ...![]()
فرشید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این کارا از تو بعیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واسه همینه اصلا شهرداری رغبتی به گل کاشتن نداره!!!!!!!!!!!!!!یا مثلآ وقتی میخوایم یه بوته رو از باغچه وسط میدان یا بلوار دربیاریم .(البته بماند که این مرحله باید هم سریع و برق آسا انجام بشه وگر نه ...)
فرشید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این کارا از تو بعیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واسه همینه اصلا شهرداری رغبتی به گل کاشتن نداره!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز سلامبا سلام
به منظور احداث كارخانه آب معدني مي خواهم از چشمهاي كه در زمينم وجود دارد استفاده نمايم.
آزمايش آب جهت احداث كارخانه آب معدني چگونه است؟ و چه ارگان و يا سازماني اين آزمايشات را در چند مرحله انجام مي دهد؟
با تشكر
سلام دوستان من یک سری اطلاعات همه جوره غیر از اون چیز های که در وبلاک ها وسایت های فارسی راجب توت فرنگی بلدین به من برسونین ممنون میشم. اگه انگلیسی باشه خیلی بهتره ممنون میشم!!!!!!!
خیلی لازم دارم از همتون به خاطر اینکه پیام من رو میخونید سپاس گذارم!
نه مطلب کاربردی می خوام مخصوصا اگه راجب فراوری توت فرنگی باشه خیلی خوبهمقاله علمی میخوای؟ یا واسه اطلاعات کاربردی میخوای؟ اگه مقاله میخوای که به استاد بدی بگو تا برات پیدا کنم .
صفحه سرچ مقالات علمی درباره توت فرنگی رو برات میزارم . هر موضوعی ازش که میخوای رو خودت انتخاب کن![]()
نه مطلب کاربردی می خوام مخصوصا اگه راجب فراوری توت فرنگی باشه خیلی خوبه
آقا دمت گرم من دانشجوی ارشد اصلاح نباتات هستم اگه بتونم کمکی کنم خوشحال می شم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |