من از عکسشون .. البته یه چیزی رو متوجه شدم.. که روی خاک گلدونشونو توجه کنید..... کپک زده...با سلام،
یه کمی توضیح بدید! رنگ روشن عکس دوم مال خودشه یا دوربین و کلاً مشکل چیه؟
ولی روی سطح خاک کپک زده....
فکر کنم ریششون بیمار شده...
من از عکسشون .. البته یه چیزی رو متوجه شدم.. که روی خاک گلدونشونو توجه کنید..... کپک زده...با سلام،
با سلام،
درسته.. منتهی کاکتوس منم همینجوری شده.. و حالت کپک به خودش گرفته...کپک نیست ظاهرا دچار خشکی فیزیولوژیکی شده یه اتفاق نادره که طی اون قسمتهایی از گیاه رنگ سفید پیدا میکنه در واقع کلروفیل اون قسمت از بین میره و حالت چرمی در بافت ایجاد میشه احتمال داره بخاطر تنش نوری و یا تنش خشکی باشه
با سلام،رنگ دوم مال گل كه اونطوري شده!!!!
سلام به همگی دوستان و کارشناسان عزیز - سوال : آیا با آب استخری که کلر زنی شده میتوان درختان میوه را آبیاری نمود و کلا آب دارای کلر چه اثراتی روی درختان میوه میگذارد--سوال دوم : برای درختان میوه از نوع سیاه ریشه گان بطور عمومی چه نوع کود شیمیائی علاوه بر کود دامی میتوان استفاده کرد ؟
سلام سوال دوم : برای درختان میوه از نوع سیاه ریشه گان بطور عمومی چه نوع کود شیمیائی علاوه بر کود دامی میتوان استفاده کرد ؟
كلسيم | پتاس | فسفر | ازت | تعداد درختان در هكتار | نوع درخت |
9/63 | 7-61 | 7/15 | 8/57 | 86 | سيب |
6/42 | 37 | 8/7 | 1/33 | 296 | گلابي |
8-127 | 7/80 | 2/20 | 5/83 | 296 | هلو |
46 | 6/42 | 5/9 | 1/33 | 296 | گوجه |
8/73 | 9/63 | 4/17 | 51 | 593 | به |
سلام دوستان من يك بار از اخبار شنيدم مگس از مالاريا جلوگيري مي كنه كسي در اين رابطه اطلاعي نداره؟
ببخشید آخه من این ترم حشره شناسی دارم. در مورد ناقل مالاریا خوندیم . یاد این خبر افتادم
ببخشید آخه من این ترم حشره شناسی دارم. در مورد ناقل مالاریا خوندیم . یاد این خبر افتادم
سلام دوستان من يك بار از اخبار شنيدم مگس از مالاريا جلوگيري مي كنه كسي در اين رابطه اطلاعي نداره؟
خواهش می کنم متاسفانه اطلاعی ندارم
اما اگه اطلاعاتی در زمینه ی حشره شناسی و گیاهپزشکی دارین می تونید در این بخش بپرسید!
درخواست مطالب گیاهپزشکـــی
چشم قول میدم دیگه از کارا نکنم. خیلی ممنون. واقعا مطالب جالبی بود.سالها پیش یکی از ملحدان گفته است که ای مسلمانان چگونه راست می پندارید مگسی که بیماریها را حمل می کند در آن شفا باشد؟ این مسئله غیر منطقی است و انسان عاقل آنرا نمی پذیرد.
حقیقت این است که در آن زمان نمی دانستم چگونه به او پاسخ گویم. چرا که سرشت ملحد سرشتی مادی است که به عالم غیب ایمان نمی آورد، بلکه دلایل مادی ملموس می خواهد . او تجاربی را که مسلمانان به دست آورده اند، نمی داند. بنابراین چاره ای نیست که حقایق جدید درباره مگس را که غربیها آنرا به دست آورده و کشف کره اند، بیان کنیم.
کسب تجربه از اوایل قرن بیستم جهت استفاده از پادزهر حشرات آغاز شد . خانم دکتر "جوآن کلارک" در استرالیا از غربیهایی بود که به این مسئله اهتمام ورزید و در اثر تجربه فهمید که در سطح خارجی مگس پادزهر وجود دارد که برخی از امراض و بیماریها را معالجه می کند، بنابراین اذعان داشت که در مگس شفا وجود دارد.
هر کسی در این زمینه نظری ارائه کرد. اما کسب تجربه همچنان ادامه داشت تا اینکه تعدادی از اندیشمندان بحثهایی در این زمینه مطرح کردند و فهمیدند که مگسی که بیشتر بیماریها را حمل می کند، بیشترین پادزهر را که منجر به شفای بیماریها می شود، نیز حمل می کند؛ به گونه ای که ناقل امراضی که حمل می کند، نیست.
وجود این مسئله امری منطقی است، زیرا مگس باکتریهای مضر زیادی در جسمش حمل می کند تا بتواند به زندگی ادامه دهد؛ بنابراین باید که مواد ضد این باکتریها را نیز حمل کند و این مواد را که خداوند افزایش داده برای این است تا برخورد با ویروسها و بیماریها با او جلوگیری کند.
آیا میتوان هسته هلو انجیری را کاشت و اگر جواب مثبت است نحوه آنرا بی زحمت توضیح دهید
سلام خواهش میکنم.سلام
لطفا درمورد پرورش آنتوريوم راهنماييم كنيد.
با تشكر
[h=4]اسم علمی: آنتوریوم[/h] ANTHURIUM[h=4]خانواده: (شیپوری ها) یا آراسه[/h]ARACEAE مهندس مجتبی شریعت پناهی آنتوریوم گیاه زیبای آپارتمانی است.برگهایش کشیده و خنجری به رنگ سبز پررنگ و گلهایش قرمز و قلبی شکلند. ساقه ندارد. سرزمین مادری آن گواتمالا است.ناگفته نماند این اندام قرمز که به عنوان گل شناخته می شود، از نظر گیاه شناسی گل نیست بلکه اندامی تغییر شکل یافته است که براکته نامیده می شود. گلهای واقعی آنتوریوم اندام فنرمانندی اند که از داخل براکته ها رشد می کنند. ولی در هر حال در میان خانواده ها براکته های رنگی و اندام زردرنگ داخل آن مجموعا به عنوان گل شناخته می شوند. در آنتوریوم گلها دوام زیادی دارند، حتی از گلهایش به منظور گل بریده استفاده می شود. [h=3]مراقبتهای لازم[/h] [h=4]نور:[/h]به نور ملایم با سایه آفتاب علاقه مند است. در تابستان آن را از نور مستقیم آفتاب محافظت کنید. [h=4]گرما و رطوبت نسبی:[/h]دوستدار محیط گرم و مرطوب است.آنتوریوم به جنگلهای استوایی تعلق دارد، به همین دلیل گرما و رطوبت زیاد سبب رشد بهتر آن می گردد. [h=4]خاک:[/h]خاکبرگ و ماسه را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید. [h=4]ازدیاد:[/h]این گیاه به روش تقسیم بوته ازدیاد می یابد. در صورتی که رشد کافی کرده باشد، در بهار آن را از گلدان خارج نموده و پاجوش هایش را جدا می کنیم. [h=3]ریزه کاریهای مهم در پرورش[/h]آنتوریوم: آنتوریوم را در فصل زمستان در محلی با دمای متوسط 16 درجه سانتی گراد نگهداری کنید زیرا در این فصل از سال، به استراحت کافی نیاز دارد. در واقع گرما در فصل سرد مانع استراحت آنتوریوم می گردد. [h=3]وقتی تغذیه کافی نیست:[/h]موقعی که با کمبود مواد غذایی روبه رو می شود رشد آن متوقف گشته و گل نمی دهد، ضمنا گرسنگی موجب تغییر رنگ برگها می گردد. در این صورت در تابستان با استفاده از کود مصنوعی (کود شیمیایی)آن را تقویت کنید. اگر چسبندگی ذرات خاک زیاد گشته و تهویه به خوبی انجام نگردد باز هم توقف رشد و باز نشدن گلها را خواهیم داشت، خاکهای سطحی را با چنگال زیر و رو کنید تا اکسیژن کافی وارد خاک گردد. [h=3]تاریکی و سرما:[/h]تاریکی و سرما موجب گل ندادن آنتوریوم می شوند، گیاه را در محل سایه روشن با دمای متوسط 21 درجه سانتی گراد قرار دهید تا دوباره فعال شوند.یادتان باشد در زمستان نباید از آنتوریوم انتظار رشد و گلدهی داشته باشیم. پس توقف رشد و باز نشدن گلها (براکته ها) در زمستان، امری طبیعی است. [h=3]سرما:[/h]اثر سرما و چگونگی تأثیر آن روی گیاه بستگی به فصل دارد. مثلاً سرما در تابستان موجب توقف رشد و عدم گلدهی می گردد اما در زمستان برگهای آنتوریوم کمرنگ شده و به هم می پیچند. خشکی هوا هم به سرما کمک می کند تا پیچیدگی برگها شدت پیدا کند. [h=3]سوختگی نوک برگها:[/h]نور تند آفتاب همراه با خشکی هوا سبب سوختگی نوک برگها می گردد.اسپری نمودن آب روی برگها را در تابستان و بهار فراموش نکنید. [h=3]توضیح:[/h]آنتوریوم گیاه حساسی است. باید خیلی ظریف با آن برخورد کنید اما اگر کمی محبت ببیند و مراقبت آن را با دقت انجام دهید گلهای بادوامش طراوت بخصوصی خواهند داشت. به آرامش زیاد احتیاج دارد، در جاهای شلوغ و پررفت و آمد نشاط خود را از دست می دهد. اگر مرتب به آن دست بزنید یا آن را در محل تنگ قرار دهید برگها دچار شکاف خواهند شد. در واقع برگهای آنتوریوم باید کاملاً آزاد و رها باشند. در هر حال برگهای قهوه ای یا شکافدار باید با چاقو جدا شوند. |
درختان مختلف نيازهاي غذائي متفاوتي دارند .
در جدول زير نيازهاي غذائي بعضي از درختان سياه ريشه مواد غذائي جذب شده در يك هكتار توسط درختانيكه در سال اول بارده هستند
.
كلسيم
پتاس
فسفر
ازت
تعداد درختان در هكتار
نوع درخت
9/63
7-61
7/15
8/57
86
سيب
6/42
37
8/7
1/33
296
گلابي
8-127
7/80
2/20
5/83
296
هلو
46
6/42
5/9
1/33
296
گوجه
8/73
9/63
4/17
51
593
به
منبع
راستي درختاي شما چي هستن...؟
ممنون از راهنمائیت دوست من . اگه ممکنه اسم و برند یک کود شیمییائی که بتونم بطور عام برای همه درختام استفاده کنم معرفی کن. من درخت سیب- گلابی-گیلاس - آلبالو- هلو-شلیل-زردآلو-گوجه سبز-ازگیل-اناروآلوزرد در باغم دارم البته از هر کدام تعداد محدودی (یک باغچه کوچک تفریحی ) باز هم ممنونم
ممنون از راهنمائیت دوست من . اگه ممکنه اسم و برند یک کود شیمییائی که بتونم بطور عام برای همه درختام استفاده کنم معرفی کن. من درخت سیب- گلابی-گیلاس - آلبالو- هلو-شلیل-زردآلو-گوجه سبز-ازگیل-اناروآلوزرد در باغم دارم البته از هر کدام تعداد محدودی (یک باغچه کوچک تفریحی ) باز هم ممنونم
سلام
کودهای شرکت کمبی فست وهورتی گرو هلند-شرکت فیوچراکو اسپانیا-شرکت کدا اسپانیا وIFTC (نماینده ایران شرکت حاصل نوین) جزء کودهای خوب به شمار میروند.وهمچنین کودهای اسکویم
این درختچه خیلی خوبه.. با توضیحاتش برات میزارم...سلام. یه سوال تو منطقه شهرکرد چه درختچه هایی میشه کشت کرد. باران طلایی میشه؟
درخت باران طلا ی | | |