سلام زهره خانوم من تا جایی که از دستم بر بیاد در خدمتتون هستمسلام به دوستای گلمممم
کسی تا بحال با ابزار model builder تو نرم افزار Arc GIS کار کرده؟
ممنون میشم کسی کمکم کنه
خیلی فوری نیاز دارممم
با سلام من می خواهم یه توت سیاه که تو باغ یکی از دوستام هستو به درخت توت سفیدی(دو ساله هست) که تو خونه خودمونه پیوند بزنملطفا یکی از عزیزان مهندس منو راهنمایی کنه آیا میشه؟ کی زمان پیوند زدنه؟ وروش پیوند زدنو لطفا بطور کامل برام توضیح بدین من تازه کار تازه کارم
پيوند شكمي: |
برش قلمه: |
با سلام
کسی نرم افزار مدل های تصمیم گیری چند شاخصه مدل الکتره رو داره؟؟؟؟
سلام دوستان عزیزم... امیدوارم که همتون خوب باشید...
بچه ها من میخوام روی درخت نارنج، پرتقال پیوند بزنم میشه منو راهنمایی کنید چیکار باید بکنم و چه زمانی؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون...
ميشه اما اوايل بهار زمان پوست دادن درخت بهترين زمان ست البته چون مركبات هميشه سبزه در شرايط مناسب هميشه سال پيوند امكانذير هست
بله به نظرمن تستهای سالهای قبل خیلی میتونه کمکت کنه عزیزم.یه استادی داشتیم که رتبه ی 3 شده بود میگفت مدیون اینم که سوالات سالهای قبلو خیلی حل کردم.یه دفتر هم تهییه کن تستهایی که غ زدی رو اونجا بنویس واینقدر این کارو تکرار کن مطمن بشی مباحث رو خوب یاد گرفتی، خوب جواب میگیری من که راضی بودم.موفق باشیدوست من کتاب پردازش که حاوی تستهای کنکور هستش رو هم بخون.
چون دستت میاد که از چه مباحثی بیشتر سوال میاد
من یه نرم افزار ساده با آموزشش برای ارائه میخام
کمکم کنید
در مورد خاکش میشه توضیح بدیدسلام
برای عید سال 88 یه نهال گیلاس که قدش بیشتر از دومتر بود را توی حیاط خونه کاشتم
هرسال یه چنتایی شکوفه میزنه ولی هیچ کدوم میوه نمیشه این دور وبر هم درخت گیلاسی نیست تا گرده افشانی کنه
رشد سر شاخه هاشم خیلی کم بوده و پر پشت نشده
به نظرتون چه کارش کنم؟ تا یه درخت مشدی بشه؟
سلام دوستم
راستش خاکش تعریف نداره رس و ماسه بادی هست
کود هم فقط دامی گاوی میدم
اطراف تهرون هست
سلام اتفاقا منم از اینا دارم و میخام کشتشون کنممشاهده پیوست 124252
من این دانه ها را از داخل یک خرمالو پیدا کردم . دانه های نسبتا بزرگی هستند . (حدود یک ماهی هست که داخل یک کیسه فریزر گذاشته ام .)
میخواهم بدانم که آیا قابل کاشتن هستند؟
اگر هستند، روش کاشتشان چه طوری است؟
ممنون میشوم راهنمایی کنید.
فکر کنم مشکل اصلی همون خاک سنگلاخی باشهمرسی دوستم از راهنماییت
پارسال خاکشو تا نیم متر کندم و خاک بهتر ریختم ولی پایینترش خاک سفت و سنگلاخی داره.
اون چاله ایی که میگی باید همونجا بمونه یا بعد یه سال با خاک اطراف درخت قاطی کنم.
.
پارسال منم چنتا از این هسته های خرمالو کاشتم تو گلدون و امسال سبز شد. البته سریع کاشتم و تو گلخونه گذاشتم و حالا قدش به 30 سانت رسیده
امسال هم باز چنتا دیگه کاشتم و گذاشتم توی حیاط فکر کنم سرما بهش بخوره بهتر باشه
آره منظورم همون بود، یه خاک آهکی و احتمالا با EC بالا و pH اش هم احتمالا مناسب نیست. یه خورده دامنه بیشتری از خاک را اصلاح کن (هم از نظر عمقی هم سطحی، به مقدار سطح سایه انداز). مواد آلی خاک را باید زیاد کنی و همچنین برای اسیدی کردن خاک از گوگرد استفاده میکنند، اگر خواستی استفاده کنی مواظب باش که زیاد استفاده نکنی.اگه منظورت خاکه زیری باشه که سفید و سنگیه.. خاک رویی هم دیگه لومی شده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |