گلابتون
مدیر بازنشسته
سلام دوستان
من توی خونه یه سرخس مینیاتوری دارم اما برگ هایی که بعد از خرید من توی خونه سبز شدن سرشون پیچ خورده!! دلیلش چیه؟ آب، نور یا ....؟ لطفاً راهنمایی کنید.
دوست عزيز برگ بالغ هست يا نورس.. .؟؟؟
سلام دوستان
من توی خونه یه سرخس مینیاتوری دارم اما برگ هایی که بعد از خرید من توی خونه سبز شدن سرشون پیچ خورده!! دلیلش چیه؟ آب، نور یا ....؟ لطفاً راهنمایی کنید.
برگ نورس. البته یکی از برگ های بالغ که بالغ کامل هم نیست اما جوونه هم اینطوری شده.
دوست عزيز عموما د سرخسها برگهاي نورس به صورت پيچ خورده و عصايي هستند كه به مرور باز ميشوند...اما اگر اين پيچ خوردگي در برگهاي بالغ رخ بدهد...علت آن باتلاقي شدن خاك گياه هست..احتمالا گلدان شما يا زهكش مناسب نداره يا تجمع ريشه در آن زياد شده و احتياج به تعويض گلدان دارد...براي سوختگي سر برگها هم همانطور كه افسون جان فرمودند...دلايل عمده ايي ميتونه داشته باشه....ولي بيشترين علت سوختگي سرخسها بخاطر كمبود رطوبت هست...چون اصليت اين گياه در مناطق مديترانه ايي رشد ميكنند و طالب رطوبت هوا ميباشند.
اگر روزانه با آب افشان روي برگهاي اين گياه اسپري كنيد فكر ميكنم به زودي حالش خوب بشه...اما جاي نگراني نداره چون عموما گياهان در تغيير دادن مكانشون دچار شوك ميشوند.
خواهش ميكنم محمدرضا جان...من در مقابل شما درس پس ميدم عزيز....من كجا و كشاورزي كجا...ممنونمممنونم سايه جان واقعا توضيحاتت بجا و درسته يادمون باشه سرخس مال جنگلهاي مرطوبه و مه پاشي بهترين راه برا شاداب نگه داشتن اونه برگاي جديدشم همينطور بصورت مجتمع عصايي و كمي چسبنده هستن كه عاديه و به مرور بزگتر ميشن و تمايز پيدا ميكنن![]()
با سلام .
من دارم یه ویلا طراحی می کنم که وسطش یه درخت هست تو پاسیو .. می خواستم ازتون بپرسم چه درختی تو این شرایط مناسب تره که هم سم پاشی نخواد هم همیشه سبز باشه.
خودم فک می کنم کاج خوبه ! درسته ؟ میشه درخت دیگه ای معرفی کنید ؟
و یه درخت دیگه هم می خوام که فصلی باشه.
ممنونم.
سلام دوست عزیزسلام میخواستم بدونم حتما برای کاشت گوجه فرنگی باید از قبل از کود ازت استفاده کرد یا بعد از کاشت هم امکان دارد؟ و مقدارش چقد رباید باشد / باتشکر
امروز دیدم که گلدون سبزی هام هم هزارپا داره. از اون جایی که روی ظرف سم نوشته با دست تماس نداشته باشه, آیا می تونم به خاک سبزی هام از این سم بزنم یا اینکه نه؟ آخه من از دست این هزارپاهای بدجنس چی کار کنم؟
آخه دوست عزیز من کلا یه بالکن یک در یک و نیم دارم توی طبقه 4 ساختمون که نصفش رو گلدون گذاشتم و با گلها و سبزی هاش خوشحالم. با این شرایط چطور می تونم خاک ها رو بریزم که آفتاب بخوره در حالی که خود بالکن هم آفتاب قابل توجهی نداره؟ پس بهترین راه استفاده از سمه!
چی شد؟مگه نمیدونستی صدپا و هزارپا فرق دارن؟
چی شد؟مگه نمیدونستی صدپا و هزارپا فرق دارن؟
این سمی که گفتم واسه انسان و موجودات دیگه میدونم ولی گیاه تا حالا نشنیدم که مشکلی براش پیش بیاد
یه چی مثل عقرب هست که سمش واسه انسان و ... هست ولی رابطی به گیاه نداره
امروز با چوب داشتم خاک اون گلدون رو این ور اون ور میکردم دیدم به هرکجاش دست میزنی ده ها بچه هزارپا و هزارپای نوجوون و بالغ و هرچی بگین بود. البته صدپا یا هزارپا بودنش رو نمیدونم. برای همین دیدم سم هیچ فایده ای نداره و سم که چه عرض کنم حضرت فیل هم از پس این همه هزارپا برنمیاد برای همین توی همون بالکن خاک گلدون رو توی یه کیسه زباله خالی کردم. باورتون نمیشه صدها یا اصلا هزاران هزارپا اون تو بود. من هم تمام خاک رو ریختم دور.هم گلدون و هم ریشه گلها رو شستم و دوبار توی یه خاک جدید اونها رو کاشتم. اما حالا مسئله ای که هست اینه که من چند روز پیش توی گلدون سبزی ها یه هزارپا دیدم و میترسم تخم ریزی کرده باشه. یا حتی بقیه گلدونا. خوب بعضی وقتها اونا رو میارم توی خونه شبا و اینکه پنجره و در کنار گلدون ها بازه و میترسم یه وقت بیان تو خونه. اگر توی عکس نگاه کنید دو تا گلدون بزرگ قهوه ای که اون ته هستن گلدون سبزی ها هستن. نمیدونم هزارپا توانایی بالا رفتن داره یا نه اما وقتی به گلدون منتقل شده که گل بیمار دقیقا بالای سر این گل ها بوده و هزارپا افتاده توش احتمالاً! و انتقال اون گلدون ها یا کشیدن پلاستیک کمی کار مشکلیه چون بوته ریحون بلنده.
حالا یعنی با اون یه هزارپایی که من دیدم و البته کشتمش ممکنه خاک گلدون سبزی هام بعد از یه مدت شبیه گلدون امروز بشه؟
حتی تصور این که دیگه از سبزی هایی بخورم که اون همه هزارپا توش وول می خوردن هم حالم بد میشه.
![]()
اگه تخمریزی کرده باشه که آره میان بیرون مگه اینکه یا خاکشو عوض کنی یا همون جوری که گفتم حرارت بدی چون حرارت همه چیو از بین میبرهامروز با چوب داشتم خاک اون گلدون رو این ور اون ور میکردم دیدم به هرکجاش دست میزنی ده ها بچه هزارپا و هزارپای نوجوون و بالغ و هرچی بگین بود. البته صدپا یا هزارپا بودنش رو نمیدونم. برای همین دیدم سم هیچ فایده ای نداره و سم که چه عرض کنم حضرت فیل هم از پس این همه هزارپا برنمیاد برای همین توی همون بالکن خاک گلدون رو توی یه کیسه زباله خالی کردم. باورتون نمیشه صدها یا اصلا هزاران هزارپا اون تو بود. من هم تمام خاک رو ریختم دور.هم گلدون و هم ریشه گلها رو شستم و دوبار توی یه خاک جدید اونها رو کاشتم. اما حالا مسئله ای که هست اینه که من چند روز پیش توی گلدون سبزی ها یه هزارپا دیدم و میترسم تخم ریزی کرده باشه. یا حتی بقیه گلدونا. خوب بعضی وقتها اونا رو میارم توی خونه شبا و اینکه پنجره و در کنار گلدون ها بازه و میترسم یه وقت بیان تو خونه. اگر توی عکس نگاه کنید دو تا گلدون بزرگ قهوه ای که اون ته هستن گلدون سبزی ها هستن. نمیدونم هزارپا توانایی بالا رفتن داره یا نه اما وقتی به گلدون منتقل شده که گل بیمار دقیقا بالای سر این گل ها بوده و هزارپا افتاده توش احتمالاً! و انتقال اون گلدون ها یا کشیدن پلاستیک کمی کار مشکلیه چون بوته ریحون بلنده.
حالا یعنی با اون یه هزارپایی که من دیدم و البته کشتمش ممکنه خاک گلدون سبزی هام بعد از یه مدت شبیه گلدون امروز بشه؟
حتی تصور این که دیگه از سبزی هایی بخورم که اون همه هزارپا توش وول می خوردن هم حالم بد میشه.
نه عزیز نه اینکه خدای نکرده چیزی بشه ولی خوب مواد سمی تا بشه نباید بذاری تو غذا باشهوقتی به گلها سم میزدم یه کمیش ریخت توی گلدون سبزی ها روی بوته ریحون و برگش رو که با اب شستم سم ها وارد خاک شد. حالا یعنی ما می میریم؟............![]()
هیچی نشده!
اگه ندونم صدپا با هزارپا فرق دارن که باید بمیرم!
...
یه فرق اصلی دیگه هم اینکه هزارپا تو هر بند پاش دوتا پا داره ولی صدپا یکی یعنی اینکه هزارپا در هر بند دو جفت پا که میشه چهارتا هست ولی صدپا یه جفت که میشه دوپا رو دارنخب
اول فرق صدپا با هزارپا رو بدونی بهتره!
صدپا پاهای کمتر و بلندی داره و قیافه ترسناکی هم بنظر داره سرعتش بیشتره و موقع حرکت بدنش خیلی موج به خودش میگیره ... اصلا همون پاهاش خیلی تابلوئه ...
اگه خونتونم بیاد اصلا مشکلی نداره ... نگران نباش
فکر هم نمیکنم صدپا زیاد تخم گذاری کنه ... تعداد نسل کمی تو سال داره ... بنابراین احتمال تخم ریزی مجددش خیلی ضعیفه ...
دیگه چی بود ....
فکر کنم هیچی ...
سلام عزیزمسلام.دست مریزاد . ببخشید من تازه به جمع شما امدم واقعا جالبه یه مشکل کوچولو دارم سری مقالات در دوره ارشد ارایه دادم که ممکنه بدرد دوستان بخوره ولی بلد نیستم بذارم.کسی میتونه کمک کنه که چطوری بیارمش تو این قسمت.دست همه مخصوصا کلروفیل درد نکنه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ارزش علمی مطالب ارسالی | مهندسی کشاورزی | 1 | |
![]() |
بحث های علمی و تجربی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 34 | |
![]() |
معرفی گرایشهای رشته مهندسی کشاورزی و مهندسی منابع طبیعی | مهندسی کشاورزی | 16 | |
![]() |
نحوه تاسیس شرکت خدمات فنی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 36 | |
![]() |
مهندسی ژنتيک پنبه | مهندسی کشاورزی | 8 |