گل آنتوریوم
عضو جدید
در طراحی پارک یکی ازانواع پارکها پارک تاریخی یک کشور است مثل پارک طالقانی در تهران که چسبیده به موزه دفاع مقدس به دلیل موزه یک پارک تریخی به حساب میاد
من مطالبی درمورد پارک ملی تاریخی میخوام مثلا چه خصوصیاتی باید داشته باشد/چه فضایی باید داشته باشد/چه طراحی درآن باید به کارود/چه مواردی باید درآن به کار رود ممنون میشم اگه کمکم کنید
تو روخدا خواهش میکنم زودتر جواب منو بدید من توسایت ها خیلی دنبالش گشتم ولی نتونستم اون چیزیو که میخوام پیدا کنم که برای شما درخواست نوشتم شاید بتونید کمکم کنید من به این مطلب خیلی احتیاج دارم![]()
به طور کلی یه پارک تاریخی باید چه خصوصیاتی داشته باشد چه طراحی باید درآن به کار رود ایرانی وخارجی فرقی نمیکنه
در طراحی پارک یکی ازانواع پارکها پارک تاریخی یک کشور است مثل پارک طالقانی در تهران که چسبیده به موزه دفاع مقدس به دلیل موزه یک پارک تریخی به حساب میاد
اینو از جای دیگه منتقل کردم. هرکی بلده جواب بده:ميشه در مورد هايدروسيدينگ و مزاياي اون اطلاعاتي بديد؟
اینو از جای دیگه منتقل کردم. هرکی بلده جواب بده:
ميشه در مورد هايدروسيدينگ و مزاياي اون اطلاعاتي بديد؟
مثل پارک تاریخی ملی میسیونهای سن آنتونیو ، آیوتایا ، پارک تاریخی ملی لیندون بی. جانسون یا کوه صفه توی اصفهان
فکر میکنم در مورد طراحی پارک مطلب پیدا کنی ، به همون چیزی که میخوای برسی .
عزيزم جاي جواب دادن به اين سوال اينجا نبود ولي براي اگاهي همه بايد اينجا بگم/ كه سرو در شرايط اب و هواي معتدل و شمالي قابل كشت و رويشه/ در هواي سرد نه نميتونه رشد كنه / مگه اينكه شرايط معتدلي رو براش محيا كنيد/سلام دوستان . من یه سوال دارم که نمی دونم جاش اینجا هست یا نه : درخت سرو ایرانی ( که گونه های مختلفشو هم نمیشناسم ! ) می تونه تو آب و هوای معتدل و یا سرد مثلا توی کشوری مثل انگلستان به عمل بیاد؟!!!
خیلی خیلی ممنون می شم اگه کسی می دونه جوابمو برام تو پروفایلم بزاره .
مطالبی درمورد آنالیز کردن پارکها میخوام یعنی منظورم اشکالی که برای آنالیزاستفاده میشود مثلا برای نشون دادن آلودگی درپارک باچه چه شکلی نشون میدهند یا برای نشون دادن حرکت آب باچه شکلی نشون میدهندیا برای نشون دادن دسترسی هاو......................
سلام اگه میشه درمورد انالیزکردن کمکم کنیدمن نیاز فوری دارم
ba salamo dorudman ye kam rahnamai jahate sherkat dar arshade fazaye sabz niaz daram.ye soale fannitar:asan in reshte arshad dare?nahveye bargozarie konkuresho mishe tozi bedin!ye kamam az bazare kare dolati o khosusish
asan kolli begam ettelaate game vali takhassosi.kheili mamnunam
![]()
salam.mishe az arshade fazaye sabz baram begid.in reshte asan arshad dare?konkuresh bakhshe amali ham dare?bayad barash kelas raft?bazare karesh chejurie?man ke manabe tabiee khundam mitunam arshade fazaye sabz bedam yAni be nazaretun darsade ghabulim cheghade?hala ki komak mikone?hamaknun niazmande komake shoma hastam na chand ruzo shayad chand hafte dige!
kasi naboooooooooooood?
![]()
سلام
در مورد سوالتون: رشته فضای سبز تو ایران هنوز تا مقطع کارشناسی هست و ارشد نداره. و امثالی مثل من که کارشناسیشون فضای سبزه برای ارشد سراغ رشته هایی می رن که به فضای سبز نزدیک باشه. مثل همون رشته ای که دوستمون گفت: طراحی محیط زیست / معماری منظر / طراحی شهری / برنامه ریزی شهری و ...
فبولی در رشته طراحی محیط زیست هم آسون نیست، علاوه بر منابع زیاد تئوریش، عملی هم داره. یعنی در کنکور بعد از پاسخ دادن به 3بخش سوالات (اطلاعات عمومی فضای سبز، تاریخ و معماری آن / اطلاعات عمومی محیط زیست / زبان عمومی و تخصصی) باید به سوالات "توانایی مقدماتی طراحی و بیان تصویری" که اسکیس هست هم پاسخ بدید. (از اونجایی که من 2سال شرکت کردم می گم قبولیش سخت و ظرفیتش خیلی کمه)
و رشته معماری منظر هم رشته ی نسبتاً بالا و سختیه که بیشتر مهندسان معماری توش شرکت می کنن و سطح سوالاش هم بالاست.
من همینقدر اطلاع دارم. و می دونم الان وقت کمی برای خوندن این رشته هاست. اما اگه از الان خوند و برای اسکیس به کلاس های خوب رفت می شه برای قبولی سال بعد امیدوار بود.
salam dus junam mamnun ke javab dadi.man chikar konam akhe kelasaye tarahi faghat tu tehraneman sale bad mikham sherkat konam akhe ba in sar dar gomimke nemitunestam konkur bedam.migam reshteye digei ke be reshteye ma nazdik bashe o karesh tarrahi bashe nist?asan khoda ro che didi shayad ta sale dige arshade fazaaye sabzo biaran na?
khoda kone
rasti esmet chiye?man arefe hastam 21 sale az rasht
![]()
دوست عزیز کسی که تلاششو بکنه موفق می شه. در مورد رشته طراحی محیط باید بگم که این رشته فقط دانشگاه تهران داره و آزمونشم تو خود تهرانه. اگه با این قضه مشکل نداری سعی کن از الان شروع کنی به درس خوندن. اگه به طراحی علاقه داری و اطلاعاتی داری با دیدن و خوندن کتاب های اسکیس تا حدی معنی طراحی رو می فهمی. کلاس های اسکیس هم تو همه ی شهرها هست. از یه مهندس معماری هم بخوای می تونه اسکیس رو کامل بهت یاد بده. معمولاً می گن تو آزمون عملیش اگه 40% بزنی کافیه اما متاسفانه سال به سال نوع سوالاتشون تغییر می کنه. من با اینکه کلاس اسکیسی نرفتم پارسال 20% عملیش رو زدم که توقع داشتم نمره حداقل 60% رو زده باشم. یعنی می شه گفت تو قسمت عملی نمره گرفتن خیلی ساده نیست.salam lina jun hala ba in osaf man chikar konam?man mikham sale bad sherkat konam.migam age yeki fahat ghesmate tarrahisho ba ye kuchulo zabanesho bezan ehtemale ghabuli nadare?![]()
نه دانشجو نیستم . 2سالی هست که درسم تموم شده. در ضمن فکر کنم تا الان به همه سوالاتتون جواب داده شده!ye soal:shoma hanuz daneshjuid ya tamum kardin?kodum daneshga dars khundin?man sale akharam daneshga gilan mikhunam.chera javabamo ne
midin?
dobare bayad begam komake fori?![]()
در مورد اسکیس منظورم این بود تا حدی کسانی که معماری خوندن میتونن در این مورد بهتون کمک کنن و یاد بدن. نه اینکه اسکیس معماری و فضای سبز یکیه....salam azizam.akhe man shenidam eskise in reshte ba memari fargh mikone?dar morede memari ham ba moshaver harf zadam ke gofte nezam mohandesi faghat arshade memari ro ghabul nadareyekam az tarahi shahri baram migi?rasti shoma ke fazaye sabz khundin "be nazaretun bazare karesh che juriye?masalan kasi ke lisanse in reshte ro dare karesh chiye ?bayad tarrahi kone?
سلام...کمک(((
بچه ها من منابع ارشد ازاد طراحی محیط زیست رو میخوام
خواهش میکنم کمکم کنید...لطفا!!!!!به خاطر علم هم که شده به من کمک کنید.....
سلام عزیزم
چرا انقدر ناراحت و نگرانی؟!!!
اگه برای آزاد میخوای بخونی تو این چند ماه تا زمان آزمون اگه خوب بخونی رتبت زیر 10 میشه مطمئن باش
برای درسای محیط زیست دانشگاه آزاد(رشته طراحی محیط) سری کتابای خانیران رو بخون... توش تمام سوالای کنکورای سال های قبل با جواب تشریحی و کامل هست و به درصدی که میخوای میرسونتت...
این کتابا رو هم بخون:
-آشنایی با طراحی محیط و منظر، جان ماتلاگ
-طراحی باغ و احداث فضای سبز……..دکتر غزاله روحانی
-اصول طراحی فضای سبز در محیطهای مسکونی………….دکتر لقایی
-آشنایی با بناهای تاریخی ایران……………انتشارات ممدرسه
-فرایند طراحی شهری ……..دکتر حسین بحرینی
-سیمای شهر ……………..دکتر مزینی
-مقالاتی در باب شهر سازی……….دکتر مزینی
-راهنمای انتخاب و داشت درختان زینتی در فضای سبز ……….دکتر غزاله روحانی
-فرم،فضا ،نظم...تالیف فرانسیس . د . ک چینگ
-عناصر طراحی بصری در منظر...تالیف سایمون بل
برای سوالای تاریخش هم کتاب راهیان ارشد جلد 5 رو بگیری همه چیرو توش داره نمیخواد هی چندتا کتاب بگیری
سعی کن برای طراحی و اسکیس هم خوب تمرین کنی تا سرعت دستت رو حسابی ببری بالا...
موفق باشی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فضای سبز با نباتات بومی | فضای سبز | 0 | |
![]() |
گیاهان سردسیری در فضای سبز | فضای سبز | 8 | |
![]() |
[ارائه نظر و پیشنهاد] مکانی برای گفتگو و نقد و بررسی در ارتباط با فضای سبـز | فضای سبز | 12 | |
![]() |
سوالات مربوط به کارشناسی ارشد و دکترا مهندسی فضای سبز | فضای سبز | 7 | |
![]() |
مسابقه *** تشخیص گل های فضای سبــز | فضای سبز | 367 |