مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

الهام پاییزی

عضو جدید
میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده (بلدرچین) از پروتئین گوشت سایر پرندگان و نشخوارکنندگان معمولی 10- 5 درصد بیش تر است.


گوشت و تخم بلدرچین به لحاظ ارزش غذایی و درمانی، بسیار مورد توجه است. میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده (بلدرچین) از پروتئین گوشت سایر پرندگان و نشخوارکنندگان معمولی 10- 5 درصد بیش تر است. وجود عناصر معدنی کمیاب و ویتامین های مختلف در گوشت این پرنده، باعث شده است که گوشت آن برای درمان بعضی از بیماری ها، مانند آسم، تشنج، فشارخون، ضعف اعصاب و ناراحتی های روانی و بی خوابی مفید باشد.
گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین ، فسفر، مس، تیامین ، ریبوفلاوین ، ویتامین B6 ، روی ، آهن و سلنیوم است.


تخم بلدرچین در مقایسه با تخم مرغ، به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد. یک تخم بلدرچین هر چند که از لحاظ وزنی حدود یک پنجم وزن تخم مرغ معمولی را دارد، ولی نسبت به آن دارای 5 برابر فسفر، 5/7 برابر آهن، 6 برابر ویتامین B1(تیامین) و 15 برابر ویتامین B2 (ریبوفلاوین) می باشد.


نکاتی در مورد خرید بلدرچین و نحوه نگهداری آن



گوشت خام بلدرچین در یخچال به مدت 2 روز، و گوشت پخت? آن حداکثر 3 روز قابل نگهداری است.



برای خرید گوشت بلدرچین اول از تاریخ انقضای آن اطمینان حاصل کنید. گوشت تاز? بلدرچین باید بدون بو، کاملاً تمیز و عاری از هر گونه بقایای پر باشد. و بهتر است دراولین فرصت ممکن پس از خرید، آماد? مصرف شود. گوشت خام بلدرچین در یخچال به مدت 2 روز، و گوشت پخت? آن حداکثر 3 روز قابل نگهداری است. بدین منظور آن را در بسته ای پلاستیکی یا فویل پیچیده و در سردترین قسمت یخچال نگه داری کنید.
اگر قصد پختن بلدرچین را تا 2 روز پس از خرید ندارید، آن را منجمد کنید. به این منظور بهتر است آن را با همان بسته بندی هنگام خرید در فویل پیچیده و یا این که در کیسه فریزر گذاشته و هوای داخل آن را کاملاً خارج کنید. گوشت منجمد بلدرچین، در فریزر به مدت 3 ماه قابل نگه داری است.


روش رفع انجماد گوشت منجمد بلدرچین

هیچگاه بلدرچین منجمد را در درجه حرارت اتاق جهت رفع انجماد نگذارید. بهتر است آن را در یخچال گذاشته تا در طول شب رفع انجماد شود؛ هم چنین می توانید با غوطه ور کردن آن در آب سرد، رفع انجماد کنید. بدین منظور پرنده را با همان بسته بندی منجمد شده و یا با قرار دادن در بسته ای مقاوم نسبت به آب، داخل آب سرد قرار دهید و هر 30 دقیقه یکبارآب را عوض کنید. بلدرچین ظرف مدت یک ساعت یا کمتر رفع انجماد می شود.
 

الهام پاییزی

عضو جدید
نکات مهم در خرید گوشت مرغ





گوشت طیور از دسته گوشت های سفید محسوب می شود و از نظر ارزش غذایی نسبت به گوشت قرمز کمبود غذایی ندارد.
گوشت طیور به علت دارا بودن نسوج نرم و هضم آسان و از نظر غذایی، خوشمزه تر و مناسب تر از سایر گوشت هاست.
تقریباً به جز آنفلوآنزای مرغی، بیماری دیگری از مرغ به انسان منتقل نمی شود. بنابراین اگر کنترل لازم در مراحل کشتار و پَرکنی و ذخیره سازی آن صورت گیرد، بهداشتی تر است.
* گوشت مرغ را حتماً از فروشگاه های معتبر بخرید و در موقع خرید، حتماً به بسته بندی و تاریخ انقضا و شرایط نگهداری آن توجه کنید.
* بعضی از افراد سودجو در هنگام مریضی گله ی مرغ، به طور غیر قانونی اقدام به ذبح آنها کرده و در مغازه های نامعتبر در بازار به فروش می رسانند. توجه داشته باشید به علت ذبح غیر استاندارد، لاشه ی این مرغ ها اکثراً دارای نقاط خون مردگی و ضرب دیدگی می باشد و به علت رعایت نکردن مسائل بهداشتی در حمل و نقل و ذخیره سازی دارای آلودگی های میکروبی است.

به علت استفاده ی بی رویه از واکسن ها و آنتی بیوتیک ها در پرورش صنعتی طیور و تجمع بازمانده ی دارویی آنها در کبد، مصرف جگر مرغ توصیه نمی شود و حتی الامکان به میزان کمتری از آن استفاده کنید.



* بعد از اطمینان به معتبر بودن فروشگاه، به پوست لاشه ی مرغ دقت کنید. پوست لاشه باید به طور یکنواخت روی بدن کشیده شده و عاری از هر نوع پارگی، کوفتگی، رنگ پریدگی و علائم غیر طبیعی باشد. در اغلب نژادها رنگ پوست مرغ زرد کهربایی است.
*استخوان سینه ی مرغ باید کاملاً مستقیم، بدون شکستگی یا انحنای غیر عادی بوده و عضلات آن برجسته و سفت و محکم از زیر پوست مشخص باشند.
* در هنگام خرید یا استفاده از گوشت مرغ، حتماً به رنگ ماهیچه ی ران ها و بقیه ی بدن مخصوصاً سینه که سفید رنگ است، دقت کنید. مشاهده ی رنگ های غیر عادی در گوشت نشان دهنده ی کهنگی و معایب دیگری از جمله بیماری ها و آلودگی ثانوی میکروبی است.
* در مورد ران ها بعد از کندن پوست دقت کنید که دارای خون ریزی های زیر پوستی نباشد و گوشت آن شفاف و صورتی رنگ به نظر برسد.
* بوی گوشت سالم طبیعی و مطبوع است. از خرید گوشتی که دارای بوی غیر طبیعی است خودداری کنید.
* همچنین بعد از پخت، گوشت مرغ باید خوش خوراک، خوش طعم و مطبوع باشد.
* توصیه ی دیگر درباره مصرف جگر مرغ است. به علت استفاده ی بی رویه از واکسن ها و آنتی بیوتیک ها در پرورش صنعتی طیور و تجمع بازمانده ی دارویی آنها در کبد، مصرف جگر مرغ توصیه نمی شود و حتی الامکان به میزان کمتری از آن استفاده کنید.
* پوست طیور نیز منبعی برای این باقیمانده های دارویی است، بنابراین بهتر است هنگام مصرف، ابتدا پوست مرغ را کنده و سپس آن را طبخ کنید.
 

Eng.probe

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی در مورد شکلات زیتون چیری شنیده؟

شكلات زيتون كاليمِرا
این شکلات قدمت چندانی ندارد و رتبه اول را دربین تمام شکلات های تولیدی از نظر طعم ،مزه و ارزش غذایی در دنیا دارا می باشد و تنها شکلات مصرفی در کشور یونان و بعضی کشورهای مدیترانه می باشد ، این شکلات مستقیما از زیتون سیاه كالاماتا تحت فرايندي با استفاده از عسل بطور طبیعی بدون هیچ گونه افزودنی شیمیایی تولید شده است و در بازارهای بین المللی به شکلاتی که کمترین در کالری و بهترین درمزه است شهرت یافته است ، ساکنان یونان هر روز صبح یک یا 2 عدد از این شکلات را روزانه مصرف می کنند، از آنجایی که در تولید این شکلات مستقیما از زیتون استفاده شده بنابراین این شکلات تمام خواص برشمرده برای زیتون را دارا مي باشد و می تواند جایگزین تمام شکلات های تولیدشده باشد ، همانطور که می دانید مردم از خوردن اکثر شکلاتهای تولید شده بدلیل داشتن چربی و قند بالا ، بوسیله پزشکان منع می شوند ،مخصوصا افرادی که مبتلا به دیابت و بیماریهای فشار خون و قلب و عروق می باشند ولی در تولید این شکلات از شیرینی عسل و زیتون استفاده شده و کاملا طبیعی و مغزی و بهترین جایگزین برای تمام شکلاتها می باشد،علاوه براینکه از طعم و مزه فوق العاده ای برخوردار است بعنوان یک شکلات لوکس و خوشمزه در مهمانی ها و اعیاد و برای هدیه به دوستان استفاده می شود




شکلات زیتون کالیمِرا

این شکلات قدمت چندانی ندارد و رتبه اول را دربین تمام شکلات های تولیدی از نظر طعم ،مزه و ارزش غذایی در دنیا دارا می باشد و تنها شکلات مصرفی در کشور یونان و بعضی کشورهای مدیترانه می باشد ، این شکلات مستقیما از زیتون سیاه کالاماتا تحت فرایندی با استفاده از عسل بطور طبیعی بدون هیچ گونه افزودنی شیمیایی تولید شده است و در بازارهای بین المللی به شکلاتی که کمترین در کالری و بهترین درمزه است شهرت یافته است ، ساکنان یونان هر روز صبح یک یا 2 عدد از این شکلات را روزانه مصرف می کنند، از آنجایی که در تولید این شکلات مستقیما از زیتون استفاده شده بنابراین این شکلات تمام خواص برشمرده برای زیتون را دارا می باشد و می تواند جایگزین تمام شکلات های تولیدشده باشد ، همانطور که می دانید مردم از خوردن اکثر شکلاتهای تولید شده بدلیل داشتن چربی و قند بالا ، بوسیله پزشکان منع می شوند ،مخصوصا افرادی که مبتلا به دیابت و بیماریهای فشار خون و قلب و عروق می باشند ولی در تولید این شکلات از شیرینی عسل و زیتون استفاده شده و کاملا طبیعی و مغزی و بهترین جایگزین برای تمام شکلاتها می باشد،علاوه براینکه از طعم و مزه فوق العاده ای برخوردار است بعنوان یک شکلات لوکس و خوشمزه در مهمانی ها و اعیاد و برای هدیه به دوستان استفاده می شود.



البته گلم
سوالت رو هم جای نا مناسبی عنوان کردی اینو باید تو تا لار صنایع غذایی عنوان میکردی ...:gol::gol::gol:
امیدوارم اطلاعاتش کمکت کنه :gol::gol::gol:
 

bahare shafaii

عضو جدید
لطفا به من راهنمایی فوری بدهید

لطفا به من راهنمایی فوری بدهید

سلام لطفا برای انجام تحقیق اصول کنترل کیفی راهنماییم بفرمایید به متن انگلیسی همرا به ترجمه واسه استاد سخت گیر برای 10 نمره نیازمندنم موضوع اصول کنترل کیفی در صنایع غذایی:(
 

sepidea

عضو جدید
کمک!!!

کمک!!!

سلام دوستان،کسی میتونه در زمینه تولید شربت بر پایه کنسانتره کمکم کنه؟
 

reza pahlavan

عضو جدید
;)
==============================



دانشگاه آزاد واحدهای قوچان . سبزوار . بیرجند
دانشگاه فردوسی مشهد

من خودم بیرجندم ولی هنوز ندیدم بیارن.شیرازم داره.سبزوار دانشگاه /ازاد داره و یه جورایی قطب صنایع غذایی
دولتی هم فردوسی مشهد.کرج - تهران-شیراز و .... هم هستن
 

polestar

عضو جدید
کسی چارت تکنولوژی قند رو داره (از بدو ورود چغندر به کارخانه تا تولید شکر و قند)
 

محمد19

عضو جدید
لطفاً کمکم کنید(روغن حیوانی)

لطفاً کمکم کنید(روغن حیوانی)

سلام دوستان اگه کسی مطلب -روشهای ازمون -فرایند تولید روغن حیوانی رو بلده واسم بذاره یه دنیا ممنونش میشم.
 

reza pahlavan

عضو جدید
سلام دوستان اگه کسی مطلب -روشهای ازمون -فرایند تولید روغن حیوانی رو بلده واسم بذاره یه دنیا ممنونش میشم.

سلام مهندس محمد عزیز
در مورد روغن حیوانی مطلبی ندارم. ولی مطمئنا همکاران و دوستان گرامی به این سایت سر زدن
ولی بنظرم جالب امد بذارمش
http://www.ravazadeh.com/fa/
تو این سایت میتونی مطالبی در مورد روغن حیوانی بدست بیاری
قربانت - رضا
 

reza pahlavan

عضو جدید
سلام اگر فارسی هست که ممنون میشم. لطف بزرگی انجام میدین.

سلام مهندس جان
این فایلی که گذاشتم خط تولید قند رو از اول تا اخر توضیح داده فقط حجمش کمه و کیفیتشم پایین که راحت دانلود شه.اگه خواستید فایل با کیفیتشم دارم .بگید تا بذارم..امیدوام راضی باشید.
اگه توضیحات بیشتر خواستی بهم بگو که بهتون بدم



با تشکر - رضا
مشاهده پیوست قند کم حجم.zip
 

em_sbu

عضو جدید
نیاز مبرم به کمک!!!

نیاز مبرم به کمک!!!

با سلام.من دانشجوی رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه شهید بهشتی ورودی89 هستم.میخواستم بدونم اگه بخوام تو رشته ام بهترین باشم باید چه کارکنم؟چه جوری و چقدر درس بخونم؟ عضویت در این سایت میتونه منو کمک کنه؟:confused:
 

polestar

عضو جدید
سلام
خیلی ممنون هرچند کیفیت پایینه اما خیلی خوبه مراحل رو ذکر کرده و به درد بخور
میشه لطف کنیین اسم کتاب رو بگین میشه استفاده بیشتری ازش برد.
بازم ممنون .
پاینده و پیروز باشین.
 

reza pahlavan

عضو جدید
سلام
خیلی ممنون هرچند کیفیت پایینه اما خیلی خوبه مراحل رو ذکر کرده و به درد بخور
میشه لطف کنیین اسم کتاب رو بگین میشه استفاده بیشتری ازش برد.
بازم ممنون .
پاینده و پیروز باشین.

سلام مهندس جان
این کتاب تکنولوژی تولید قند نویسندگان : معتمد زاذگان و........ نشر : شمال پایدار
اگه خواستید کیفیت بالاشم دارم ولی 30 mb
 

reza pahlavan

عضو جدید
سلام دوستان گرامی
کسی از دوستان و مهندسان عزیز هست که یه گزارش کار آموزی از کارخونه ******شیر***** و ********ارد****** داشته باشه
ممنون میشم منو در جریان بذارید
بازم ممنون
 

pmgholami_efst

عضو جدید
اگه ممکنه مشخص کنید که چه نوع ساندیسی منظورتونه؟ آبمیوه ، نکتار ، ....
شاید برای فرمولاسیون بتونم کمکتون کنم.
 

علي ظفرمند

عضو جدید
SALAM;Arze Adab....
darsadat khobe vali say kon 1 ya 2 matlab az riaziro k be nazaret asoooooooonan motalee koni.......................
ishalla k mofavag beshi........
 

z1366

عضو جدید
سلام منم کارآموزی در مورد کیک وکلوچه می خواستم...اگه لطف کنید
ممنون
 

Food science eng

عضو جدید
کتاب تست ارشد صنایع غذایی میخوام.مرسی

سلام. مجموعه آزمونهای کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ، تالیف ماگنولیا عطایی
ولی این کتاب خیلی خوبه سه جلدیه : گامی به سوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی ، تالیف مهدی جعفری و مسعود فلاحی ، انتشارات بارثاوا ،
 

پروانه سفید

عضو جدید
کمک

کمک

سلام دوستان کسی جدول کارخانه شیر و ماست رو که با مثلث و دایره و...نشون میده داره؟ تا یه روز باید به استادم بدم.
لطفا
 
بالا