ای بابا پس با این حساب ما هم اسلام تبشیری داریم دیگه ؟ مگه نه؟ چون ظهور امام زمان هم تبشیری هست..؟یه گروه مسیحی افراطین که می گن در آخرالزمان منجی حضرت مسیح ظهور می کنه. حضرت پس از قتل عام کفار (مسلمانان) حکومت می کنه. این گروه معتقدند برای اینکه حضرت ظهور کنه باید یک حکومت یهودی تاسیس کرد.( ایندو چه ربطی داشت بهم من نمی دونم)
خیر.به چند دلیل. 1. پیشوا و سربازان پیشوای ما قرار نیست مردانو سر ببرند و به زنانشون تجاوز کنند. 2. قرار نیست یه حکومت گاوپرست تشکیل بدیم بعدش که امامون بیاد همه رو مسلمون کنه.ای بابا پس با این حساب ما هم اسلام تبشیری داریم دیگه ؟ مگه نه؟ چون ظهور امام زمان هم تبشیری هست..؟
خیر.به چند دلیل. 1. پیشوا و سربازان پیشوای ما قرار نیست مردانو سر ببرند و به زنانشون تجاوز کنند. 2. قرار نیست یه حکومت گاوپرست تشکیل بدیم بعدش که امامون بیاد همه رو مسلمون کنه.
در ضمن ما گاو نیاز نداریم خودمون بعضی چیزها رو برای خودمون بت کردیم و لازم به توضیح نیست.خیر.به چند دلیل. 1. پیشوا و سربازان پیشوای ما قرار نیست مردانو سر ببرند و به زنانشون تجاوز کنند. 2. قرار نیست یه حکومت گاوپرست تشکیل بدیم بعدش که امامون بیاد همه رو مسلمون کنه.
اگر منظور ظالمین هست که بله حرفتان صحیح است. اما قتل عام مردم خیر. بنا بر اعتقاد ما با بازگشت و رجعت حضرت عیسی <ع> و نماز خواندن پشت سر امام زمان <عج> مسیحیان مسلمان می شوند.تا جایی که من تو دانشگاه از زبان استادان معارف و قران و اخلاق اسلامی شنیدم...
ایشون یه قمه میارن کل هم دشمنان اسلام از جمله امریکا و اسرائیل رو قتل عام می کنند!
چرا باید مسلمان شن؟ این هم از اون حرف ها بود ....اگر منظور ظالمین هست که بله حرفتان صحیح است. اما قتل عام مردم خیر. بنا بر اعتقاد ما با بازگشت و رجعت حضرت عیسی <ع> و نماز خواندن پشت سر امام زمان <عج> مسیحیان مسلمان می شوند.
معلوم می شه کامل جملاتمو نخوندین من گفتم در مسیحیت تبشیری معتقندن برای اینکه حضرت عیسی ظهور کنه و همه مسیحی بشوند نیاز هست که یک حکومت یهودی در فلسطین تشکیل بشه. این نشون می ده که اینا مسیحی حقیقی نیستند و از صهیونیستا خط می گیرند. چه معنی دارد که برای تکشیل حکومت مسیحی و ظهور مسیح باید یک حکومت یهودی تشکیل داد. این مثل آنست که ما یک حکومت گاو پرستی تشکیل بدیم و بگیم این باعث می شه امام زمان ظهور کنه و همه رو مسلمان کنه. اگه یه حکومت گاوپرستی تشکیل بشه به منظور ظهور امام مسلمانان این سوال براتون پیش نمیاد که چرا به جای حکومت گاوپرستی کسانی که ادعای مسلمانی دارند حکومت اسلامی تشکیل نمی دهند؟در ضمن ما گاو نیاز نداریم خودمون بعضی چیزها رو برای خودمون بت کردیم و لازم به توضیح نیست.
چرا باید مسلمان شن؟ این هم از اون حرف ها بود ....
میدونی من اعتقادی به این چیزها ندارم بس بهتره بحث نکنیم... چون الکی میشه و کلا من به این حرفها حتی نمی خندم چون واسم ارزشی نداره.
با سلام. بحثی در کار نیست.هدف از این بحث چیست؟؟
با سلام.با سلام. بحثی در کار نیست.
گفتمانمان راجع بود به مسیحیت تبشیری و اینکه تبشیری یعنی چه!!!؟با سلام.
منظورم همان گفتمان هست.معادل عربی بحث همان گفتمان هست؟؟؟
هدف از این بحث چیست؟؟
معادل عربی بحث همان گفتمان چیست؟؟؟گفتمانمان راجع بود به مسیحیت تبشیری و اینکه تبشیری یعنی چه!!!؟
آشنایی با مسیحیت تبشیری.معادل عربی بحث همان گفتمان چیست؟؟؟
هدف از این گفتمان چیست؟
آشنایی با مسیحیت تبشیری.
به گفتمان لنگ کفشی رسید، رها شدآشنا شدید یا هنوزه؟؟؟
به گفتمان لنگ کفشی رسید، رها شد
من فهمیدماگه كسي فهميد به ماهم بگه..........
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
| M | دنیای مسیحیت بداند! | گفتگوی آزاد | 0 | |
|
|
تبلیغ مسیحیت در مرقد امامزاده های کرج | گفتگوی آزاد | 25 | |
|
|
وحشتناکترین شهادتها در قرون اولیه مسیحیت+تصاویر | گفتگوی آزاد | 50 | |
|
|
مقایسه اسلام ، یهودیت و مسیحیت | گفتگوی آزاد | 50 | |