مسیحیت تبشیری چیه؟

BaBak.Turk

اخراجی موقت
مهر: رئیس اداره وحدت و همبستگی و هویت ملی وزارت کشور با اشاره به فعالیت ۱۰۳ فرقه انحرافی در کشور تاکید کرد: مسیحیت تبشیری فعال‌ترین گروه در ایران است. لینک خبر

حالا یه سوال من دقیقا ندونستم مسیحیت تبشیری چیست؟

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه گروه مسیحی افراطین که می گن در آخرالزمان منجی حضرت مسیح ظهور می کنه. حضرت پس از قتل عام کفار (مسلمانان) حکومت می کنه. این گروه معتقدند برای اینکه حضرت ظهور کنه باید یک حکومت یهودی تاسیس کرد.( ایندو چه ربطی داشت بهم من نمی دونم)

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم تبشیر از همان بشارت میاد دیگه، صاحب الزمان اینا دیگه

BaBak.Turk

اخراجی موقت
یه گروه مسیحی افراطین که می گن در آخرالزمان منجی حضرت مسیح ظهور می کنه. حضرت پس از قتل عام کفار (مسلمانان) حکومت می کنه. این گروه معتقدند برای اینکه حضرت ظهور کنه باید یک حکومت یهودی تاسیس کرد.( ایندو چه ربطی داشت بهم من نمی دونم)
ای بابا پس با این حساب ما هم اسلام تبشیری داریم دیگه ؟ مگه نه؟ چون ظهور امام زمان هم تبشیری هست..؟

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای بابا پس با این حساب ما هم اسلام تبشیری داریم دیگه ؟ مگه نه؟ چون ظهور امام زمان هم تبشیری هست..؟
خیر.به چند دلیل. 1. پیشوا و سربازان پیشوای ما قرار نیست مردانو سر ببرند و به زنانشون تجاوز کنند. 2. قرار نیست یه حکومت گاوپرست تشکیل بدیم بعدش که امامون بیاد همه رو مسلمون کنه.

BaBak.Turk

اخراجی موقت
خیر.به چند دلیل. 1. پیشوا و سربازان پیشوای ما قرار نیست مردانو سر ببرند و به زنانشون تجاوز کنند. 2. قرار نیست یه حکومت گاوپرست تشکیل بدیم بعدش که امامون بیاد همه رو مسلمون کنه.

تا جایی که من تو دانشگاه از زبان استادان معارف و قران و اخلاق اسلامی شنیدم...
ایشون یه قمه میارن کل هم دشمنان اسلام از جمله امریکا و اسرائیل رو قتل عام می کنند!

BaBak.Turk

اخراجی موقت
در ضمن ما گاو نیاز نداریم خودمون بعضی چیزها رو برای خودمون بت کردیم و لازم به توضیح نیست.

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا جایی که من تو دانشگاه از زبان استادان معارف و قران و اخلاق اسلامی شنیدم...
ایشون یه قمه میارن کل هم دشمنان اسلام از جمله امریکا و اسرائیل رو قتل عام می کنند!
اگر منظور ظالمین هست که بله حرفتان صحیح است. اما قتل عام مردم خیر. بنا بر اعتقاد ما با بازگشت و رجعت حضرت عیسی <ع> و نماز خواندن پشت سر امام زمان <عج> مسیحیان مسلمان می شوند.

BaBak.Turk

اخراجی موقت
اگر منظور ظالمین هست که بله حرفتان صحیح است. اما قتل عام مردم خیر. بنا بر اعتقاد ما با بازگشت و رجعت حضرت عیسی <ع> و نماز خواندن پشت سر امام زمان <عج> مسیحیان مسلمان می شوند.
چرا باید مسلمان شن؟ این هم از اون حرف ها بود ....
میدونی من اعتقادی به این چیزها ندارم بس بهتره بحث نکنیم... چون الکی میشه و کلا من به این حرفها حتی نمی خندم چون واسم ارزشی نداره.

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در ضمن ما گاو نیاز نداریم خودمون بعضی چیزها رو برای خودمون بت کردیم و لازم به توضیح نیست.
معلوم می شه کامل جملاتمو نخوندین من گفتم در مسیحیت تبشیری معتقندن برای اینکه حضرت عیسی ظهور کنه و همه مسیحی بشوند نیاز هست که یک حکومت یهودی در فلسطین تشکیل بشه. این نشون می ده که اینا مسیحی حقیقی نیستند و از صهیونیستا خط می گیرند. چه معنی دارد که برای تکشیل حکومت مسیحی و ظهور مسیح باید یک حکومت یهودی تشکیل داد. این مثل آنست که ما یک حکومت گاو پرستی تشکیل بدیم و بگیم این باعث می شه امام زمان ظهور کنه و همه رو مسلمان کنه. اگه یه حکومت گاوپرستی تشکیل بشه به منظور ظهور امام مسلمانان این سوال براتون پیش نمیاد که چرا به جای حکومت گاوپرستی کسانی که ادعای مسلمانی دارند حکومت اسلامی تشکیل نمی دهند؟

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا باید مسلمان شن؟ این هم از اون حرف ها بود ....
میدونی من اعتقادی به این چیزها ندارم بس بهتره بحث نکنیم... چون الکی میشه و کلا من به این حرفها حتی نمی خندم چون واسم ارزشی نداره.

صحبت و گفتگو چه اشکالی دارد؟ قرار نیست که دعوا کنیم.
اسلام و مسلمان یک اصطلاح است وگرنه وقتی خدا یکی است ادیان نباید با هم فرق کند. اسلام نامی است که بر دین پیروان آخرین پیامبر گذاشته شده است. در اینجا مراد اینست که مسیحیان می فهمند که هیچ تفاوتی بین مسلمان و مسیحی نیست و همه یک دین و آیین دارند وگر نه همانگونه که گفتم خدا یکی است.