ببین دیگه داری سوالایه فنی میپرسی.. منم که عصبی بشم خودت میدونی میرم تو کاره تخریبه تاپیک

حقیقتش رو این موضوع خیلی فک کردم
اما....
دل خون تر از ابر و طوفان
غمگين تر از باد و باران
این تاپیکتو که دیدم هم خوشحال شدم هم ناراحت
خوشحال از بابت اینکه شاید بشه جوابمو پیدا کنم، ناراحت از اینکه بقیه هم مشکل منو دارنو مطمئنا بیشتر گمراه میشن...
اولا شما چطور به مسلمون بودنت افتخار میکنی در صورتیکه نسبت بهش شناخت نداری؟!
ایا مثه مسلملنان اولیه که از اجداد خودشون پیروی میکردن شما هم همین کارو میکنین؟ یعنی چون هی بهمون گفتن اسلام بهترینه قبول کردین؟
پیامبر می فرماید: ((مردم ! من از مـیـان شـمـا مـى روم اما دو گوهر گرانبها در میان شما به یادگار مى گذارم : یكى كتاب خـدا، قـرآن و دیـگـرى خـانـدانـم . و ایـن دو تـا روز رستاخیز و ورود بر من در كنار حوض كوثر، از هم جدایى ناپذیرند.))
در مورد دومی که دستمون کوتاهه (البته ظاهرا فعلا ) اما در مورد دومی که فک میکنم بهترین مرجع باشه (و صد البته تفاسیر معتبرش) قبلا یه سری منابع داشتم که تحریف شدن قرانو رد میکرد، اگه فرض و رو این بزاریم که دیگه فک کنم همه چی حله و جوابه همه سوالا تو اونو... به قوله معروف پاسخ همه سوالات تو قرانه مهم اینه که چجوری سوالتو مطرح کنی و چجوری پاسخ رو تشخیص بدی.
ولی خوب این سوالم میتونه مطرح بشه که اقا بنده بیسواد چجوری باید جوابه سوالا رو پیدا کنم؟ کی دستمو بگیره و سر نخو نشونم بده؟ قبلا که پیامبر و امامان معصوم بودن ، الانم که امام غایب ، با این همه احادیث جعلی و کتابهای تحریف شده چیکار کنیم؟