مسلمونی به چیه ؟!

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند روز پیش داشتم به این فکر میکردم
منظور اسلام از اینکه میگه اذن پدر واسه عقد لازمه یعنی اینکه خونواده ها در جریان باشن (حالا به موقت و دائم کاری ندارم)

حالا
دیدین خارجی ها بعد از یه مدت که با یه پسر/دختری آشنا میشن،طرف رو به خونوادشون معرفی میکنن و در کل ننه باباهه میدونن بچه شون با کی میره میاد (مخالف یا موافق)

حالا
به کشور مسلمونمون نگاه کنیم
دختر و پسرا با یه نفر ( و در مواردی چند نفر !!) میگردن ، مامان باباها هم روحشون خبر نداره (چه بسا گند هایی هم به بار میاد)
و چاره ای هم جز پنهان کاری نیست!

یکی بگه چرا اینجوریه؟
مگه ما مسلمون نیستیم پس چرا اونا درست رفتار میکنن و ما غلط ؟
کجای کار میلنگه ....؟ :w05:

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
بخاطر اینکه اونا محدود نیستن ریحان جونم .ولی وقتی بچه ها را محدود می کنن خیلی وقتا این محدودیت جواب عکس میده و دختر و پسر خودشونو وا میدن .ولی بنظر من یکسری ها هم ذیختن تو ایران که به اسم مقدس اسلام گند بکشن(مثلا چند سال پیش یه گروه فاحشه را تو اصفهان گرفتن که همه چادری و مذهبی بودن سوال کردن چرا با چادر؟؟؟ جوابشون این بود که می خواستیم به دینتون گند بکشیم و دست نشونده بودن).من که افتخار میکنم به مسلمون بودنم. من فکر کنم دلیلش این باشه...
در ثانی الان دیگه جوونای ما اعتنقادای قبلی را ندارن نمی تونن درک کنن خدایی هم هست و آخرتی.من یه فیلم دیدم پسره شیطان پرست بود میگفت کدوم خدا کدوم دنیا کدوم آخرت...
ولی من به همشون اعتقاد دارم.
(چقدر حرف زدم وااااااااا)

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینها همه از برکات انقلاب اسلامی است!!!
قبل از انقلاب تو هیچ دوره ای از تاریخ فساد و بد حجابی و هرزگی و.....تا این حد زیاد نبوده

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
  • Like
واکنش ها: a30r

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
بخاطر اینکه اونا محدود نیستن ریحان جونم .ولی وقتی بچه ها را محدود می کنن خیلی وقتا این محدودیت جواب عکس میده و دختر و پسر خودشونو وا میدن .ولی بنظر من یکسری ها هم ذیختن تو ایران که به اسم مقدس اسلام گند بکشن(مثلا چند سال پیش یه گروه فاحشه را تو اصفهان گرفتن که همه چادری و مذهبی بودن سوال کردن چرا با چادر؟؟؟ جوابشون این بود که می خواستیم به دینتون گند بکشیم و دست نشونده بودن).من که افتخار میکنم به مسلمون بودنم. من فکر کنم دلیلش این باشه...
در ثانی الان دیگه جوونای ما اعتنقادای قبلی را ندارن نمی تونن درک کنن خدایی هم هست و آخرتی.من یه فیلم دیدم پسره شیطان پرست بود میگفت کدوم خدا کدوم دنیا کدوم آخرت...
ولی من به همشون اعتقاد دارم.
(چقدر حرف زدم وااااااااا)
منم به مسلمون بودنم افتخار میکنم ولی نه به این ظاهر زشتش
تقصیر جوونا نیسا که از اسلام چیزی نمیدونن
تقصیر آدمهاییه که ادای صاحبان اسلام رو در میارن و همه ی ما ها رو گمراه کردند
به جای اینکه به خدا نزدیک کنن دورمون کردن

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب بود خوندم ممنون
حرف منم اینه
اسلام رو پیچوندن و به شکلی در آوردن که مردم ازش فرار کنن نه اینکه جذبش بشن
البته تقصیر خودمونم هست دیگه....
خلایق هرچه لایق!!!
اینکه میگن تر و خشک با هم میسوزن درست نیست
مردمی که در مقابل ظلم ظالم سکوت میکنن به اندازه ظالم مقصرن و مستحق عذاب

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته تقصیر خودمونم هست دیگه....
خلایق هرچه لایق!!!
اینکه میگن تر و خشک با هم میسوزن درست نیست
مردمی که در مقابل ظلم ظالم سکوت میکنن به اندازه ظالم مقصرن و مستحق عذاب
اینم هست
ولی ماها چه کار میتونیم بکنیم
مگه ذهنیت 60میلیون آدم رو میشه عوض کرد؟
ذهنیت مزخرفی که به مرور زمان تو کله ها نقش بسته
مث برادری که خواهرش رو به جرم رابطه با مردی کشت و پدر و مادرش گفتن خونش حلال بود !!!

shahin.20

عضو جدید
جالب بود خوندم ممنون
حرف منم اینه
اسلام رو پیچوندن و به شکلی در آوردن که مردم ازش فرار کنن نه اینکه جذبش بشن

راستش راجب این حرفی که میزنی من خیلی تحقیق کردم ولی هنوز سر نقطه ی اولم...
میدونی بت پرستانی که من وقتی تو درس دینی راجبشون میخوندم میگفتم عجب آدمای احمقی اند ولی دیدم که اونا فکر میکردن کار درست رو میکنن و این مهمترین مشکله...
این همون چیزیه که باعث شد مسیحیت از یهودیت جدا شه و اسلام از هر دوی اینا...
ولی بازم کی میدونه کدوم درسته...
من وقتی به دنیا اومدم رو شناسنامم خرد اسلام شیعه ولی واقعا کی میدونه کدوم درسته...
اون انسانهایی که آگاهانه شیطان پرستی میکنن(تاکید میکنم آگاهانه) واقعا میخوان اشتباه کنن؟؟؟
از کجا میدونیم اونا دارن اشتباه میکنن!!!
و و و....
یکی اون بالا نوشته بود تر و خشک...
راستش من قرآن زیاد نمیخونم ولی بعضی چیزا تو ذهن آدم گیر میکنه...
در جواب یه همچین حرفی خدا میگه مگه دنیا وسیع نبود (یعنی به جای دیگری سفر میکردی)
[البت این برای ضعیف شمرده شدگان بود ولی شرایط یکسانه]
ولی خوب سفر کنیم...
چجوری؟
بکجا؟!؟!؟
از کجا بدونیم اونجا بهتره....!؟
حالا برو تو کف سوال اگه به جایی رسیدی مارم خبر کن!!

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی بت پرستانی که من وقتی تو درس دینی راجبشون میخوندم میگفتم عجب آدمای احمقی اند ولی دیدم که اونا فکر میکردن کار درست رو میکنن و این مهمترین مشکله...
من وقتی به دنیا اومدم رو شناسنامم خرد اسلام شیعه ولی واقعا کی میدونه کدوم درسته...
اون انسانهایی که آگاهانه شیطان پرستی میکنن(تاکید میکنم آگاهانه) واقعا میخوان اشتباه کنن؟؟؟
و و و....
در جواب یه همچین حرفی خدا میگه مگه دنیا وسیع نبود (یعنی به جای دیگری سفر میکردی)
ولی خوب سفر کنیم...
چجوری؟
بکجا؟!؟!؟
من تاپیک زدم ابهاماتم برطرف شه تو که بدترش کردی :cry:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
و و و....
ولی خوب سفر کنیم...
چجوری؟
بکجا؟!؟!؟

بعضی از این چیزایی که شمردی جساب دو دوتا چهارتاست نیاز به اثبات آنچنانی نداره

اما واسه اینکه روشن بشه اگه واقعا اینها مسئله هست برات میشه جواب براش پیدا کنی اگه واقعا دنبالش باشی.

همه چی به خودت بستگی داره.
---------------
بت پرست از اسمش مشخصه، آیا جایی خوندی بت پرستی تونسته باشه در مقام استدلال بر یک خدا پرست و موحد غالب بشه؟

اگه نمونه ای هست میشه روش بحث کرد
اگه نیست پس نمیشه گفت اونها درست فکر می کردند و می کنند.
---------------
این که هر آیینی فکر می کنه درسته و دیگری اشتباهه سبب جدایی اونها از هم نبوده بیشتر گمراهی عوام و سوء استفاده خواص هر آیین بوده

اما در مقام استدلال ببینیم کدوم منطقی تر و جوابهایی عقلانی در اون هست.

---------------
ندیدم رو شناسنامه دینم نوشته شده باشه
---------------
میشه بحث کرد

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم به مسلمون بودنم افتخار میکنم ولی نه به این ظاهر زشتش
تقصیر جوونا نیسا که از اسلام چیزی نمیدونن
تقصیر آدمهاییه که ادای صاحبان اسلام رو در میارن و همه ی ما ها رو گمراه کردند
به جای اینکه به خدا نزدیک کنن دورمون کردن

حالا مطمئنی تقصیره جوونا نیست
اون موقع (دوره اغازین اسلام)امثال بنی امیه و بنی عباس و... بودن که مردمو گمراه میکردن این دوره هم اینا.. اگه همه چیز حی و حاضر باشه و طرف نه وسوسه شه و خیلی راحت خیر اخرتو دنیاشو پیدا کنه که تقوا معنا پیدا نمیکنه... پس این وسط یه سرعت گیری باید باشه که طرف خودشه محک بزنه وبین دو راهی راهه درستو انتخاب کنه...
(خداییش نطقو حال کردی نه جونه بردیا حال کردی، حرفه اولو اخه تاپیکو زدم رفت پی کارش... حالا تو هی بگو : بگم؟ بگم؟؟؟؟:D)

shahin.20

عضو جدید
بعضی از این چیزایی که شمردی جساب دو دوتا چهارتاست نیاز به اثبات آنچنانی نداره

اما واسه اینکه روشن بشه اگه واقعا اینها مسئله هست برات میشه جواب براش پیدا کنی اگه واقعا دنبالش باشی.

همه چی به خودت بستگی داره.
---------------
بت پرست از اسمش مشخصه، آیا جایی خوندی بت پرستی تونسته باشه در مقام استدلال بر یک خدا پرست و موحد غالب بشه؟

اگه نمونه ای هست میشه روش بحث کرد
اگه نیست پس نمیشه گفت اونها درست فکر می کردند و می کنند.
---------------
این که هر آیینی فکر می کنه درسته و دیگری اشتباهه سبب جدایی اونها از هم نبوده بیشتر گمراهی عوام و سوء استفاده خواص هر آیین بوده

اما در مقام استدلال ببینیم کدوم منطقی تر و جوابهایی عقلانی در اون هست.

---------------
ندیدم رو شناسنامه دینم نوشته شده باشه
---------------
میشه بحث کرد

راستش یه مشکلی هست اونم اینه که من منظورم و درست برسونم...
وقتی بت پرست و گفتم منظورم این بود که اونا همونکاری رو که پدر و مادرشون انجام میدادند کردند و بت پرست شدند و مسلما بت پرستی رو درست میدونستند درست مثل من که وقتی به دنیا اومدم مثل پدرم مسلمان بودم(منظور از شناسنامه) خوب اگه فردا مشخص شد که من در اشتباه بودم چجوری جوابگو باشم؟!؟!!
پس باید تحقیق کرد و باقیه موضوع راجب تحقیقه بود...
راجب اون استدلالی که گفتی ...
اگه من یه موضوعی رو ببینم سرشااااااااااااااااااااااار از صداقت با آمیختگی اندکی دروغ(اگه متوجه بشم دیگه...)باشه هیچوقت اون و نمیپذیرم.
چون فکر میکنم کار درست و میکنم(یعنی فکر دلیل سوء استفاده سرشار از دین اسلام بجای استفاده از همین نقطه آب میخوره)
بهمین دلیله که سر نقطه ی اولمم....

امیدوارم تونسته باشم حرفمو برسونم...

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
و و و....
ولی خوب سفر کنیم...
چجوری؟
بکجا؟!؟!؟

اوه اوه..یعنی اندرکفه سوالت فیتیله پیچ شدم... البته کم بیراه هم نمیگه ها.. ما تو ایران به دنیا اومدیم مسلمون شدیم (بالاجبار) حالا اگه مثلا خدا شانس میدادو تو USA بودیم بازم مسلمون می شدیم... اینجاست که این جوونایه به قوله ریحانه باس همت کننو یکم مطالعه کنن (که جونه شما من یکی اگه بیشتر از یه خط کتاب بخونم هنگ میکنم، اقا شما بخون ما قبولت داریم، نتیجه شو PDF کن واسم میل کن)

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا مطمئنی تقصیره جوونا نیست
اون موقع (دوره اغازین اسلام)امثال بنی امیه و بنی عباس و... بودن که مردمو گمراه میکردن این دوره هم اینا.. اگه همه چیز حی و حاضر باشه و طرف نه وسوسه شه و خیلی راحت خیر اخرتو دنیاشو پیدا کنه که تقوا معنا پیدا نمیکنه... پس این وسط یه سرعت گیری باید باشه که طرف خودشه محک بزنه وبین دو راهی راهه درستو انتخاب کنه...
(خداییش نطقو حال کردی نه جونه بردیا حال کردی، حرفه اولو اخه تاپیکو زدم رفت پی کارش... حالا تو هی بگو : بگم؟ بگم؟؟؟؟:D)
سلام بردیا مرسی که نظر دادی
اما یه سوال ازت دارم
تا حالا خودت دنبالش بودی؟دنبال دین؟
برو ببین چقدر قشنگ هر سوالی که داری مراجع دینی جواب میدن!
اصلا آدم از پرسیدن پشیمون میشه.

از کجا گیر بیاریم این اسلامی که میگن رو؟

• Like
واکنش ها: IMDB

shahin.20

عضو جدید
اوه اوه..یعنی اندرکفه سوالت فیتیله پیچ شدم... البته کم بیراه هم نمیگه ها.. ما تو ایران به دنیا اومدیم مسلمون شدیم (بالاجبار) حالا اگه مثلا خدا شانس میدادو تو USA بودیم بازم مسلمون می شدیم... اینجاست که این جوونایه به قوله ریحانه باس همت کننو یکم مطالعه کنن (که جونه شما من یکی اگه بیشتر از یه خط کتاب بخونم هنگ میکنم، اقا شما بخون ما قبولت داریم، نتیجه شو PDF کن واسم میل کن)
اگه میدونستم چیو باید بخونم مشکل حل میشد......
البته اگه سوالای جدیدی در نمیشد!!!:confused:

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها شرمنده ام من تشکر ندارم بابت هر پست یه تشکر طلبتون;)

shahin.20

عضو جدید
اما یه سوال ازت دارم

سوال خیلی خوبیه؟!؟!
دیروز رفتم مسجد(برای اولین بار) تا دقیقا همین سوالو از امام جماعت بپرسم 2ساعت با خودم کلنجار رفتم ولی نپرسیدم به همین دلیل بالا...
خواهشا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه بسم الله...
(راستش من انقدر ا هم کف نیستم اااا یعنی همیشه موکول میکردم به آینده ولی 3 4 روزه که فکر و ذکرم شده این...
البته من بردیا نیستم شاید نباید اینو نقل قول میکردم...
سرتون و زیاد در آوردم فعلا با اجازه.)

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش یه مشکلی هست اونم اینه که من منظورم و درست برسونم...
وقتی بت پرست و گفتم منظورم این بود که اونا همونکاری رو که پدر و مادرشون انجام میدادند کردند و بت پرست شدند و مسلما بت پرستی رو درست میدونستند درست مثل من که وقتی به دنیا اومدم مثل پدرم مسلمان بودم(منظور از شناسنامه) خوب اگه فردا مشخص شد که من در اشتباه بودم چجوری جوابگو باشم؟!؟!!
پس باید تحقیق کرد و باقیه موضوع راجب تحقیقه بود...
راجب اون استدلالی که گفتی ...
اگه من یه موضوعی رو ببینم سرشااااااااااااااااااااااار از صداقت با آمیختگی اندکی دروغ(اگه متوجه بشم دیگه...)باشه هیچوقت اون و نمیپذیرم.
چون فکر میکنم کار درست و میکنم(یعنی فکر دلیل سوء استفاده سرشار از دین اسلام بجای استفاده از همین نقطه آب میخوره)
بهمین دلیله که سر نقطه ی اولمم....

امیدوارم تونسته باشم حرفمو برسونم...

خوب منظورت رو گفتی اما جواب من همون مطالب بالا هست.

راجع به اینکه اونها درست میگن یا کسی درست میگه بهتره اگه اهل منطق هستی با منطق و ارگ خاصیت وجودی آدم در علاقه و کشش قلبی هست با درک کشنده ترین کلمات که با فطرت و ذات آدم برخورد داره صحبت کرد.

--------------------------------------------------------
هر در كه زنم، صاحب آن خانه تويي، تو
هرجا كه روم، پرتو كاشانه تويي، تو
در ميكده و دير كه جانانه تويي، تو
مقصود من از كعبه و بتخانه تويي، تو
مقصود تويي، كعبه و بتخانه بهانه

بلبل به چمن زان گل رخسار نشان ديد
پروانه در آتش شد و اسرار، عيان ديد
عارف، صفت روي تو در پير و جوان ديد
«يعني همه جا عكس رُخ يار توان ديد
ديوانه منم من، كه روم خانه به خانه»
عاقل به قوانين خرد راه تو پويد
ديوانه برون از همه آيين تو جويد
تا غنچه بشكفته اين باغ كه بويد

«هركس به زباني صفت حمد تو گويد
بلبل به غزل خواني و قمري به ترانه»

بيچاره بهايي كه دلش زار غم توست
هرچند كه عاصي است، ز خيل خِدّم توست
اميد وي از عاطفت دم به دم توست
«تقصيرِ خيالي به اميد كرم توست
يعني كه گنه را به از اين نيست بهانه»

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه میدونستم چیو باید بخونم مشکل حل میشد......
البته اگه سوالای جدیدی در نمیشد!!!:confused:

مشکل در خوندن و پرسیدن نیست
آمادگی صحبت در باره هر موضوع فارق از جبهه گیری ذهن مهمه.

اما اگه شکاک شدی به همه چی یک مسئله هست
اگه چند سوال خاص در ذهن شکل گرفته یک مسیر دیگه

• Like
واکنش ها: IMDB

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما یه سوال ازت دارم

ببین دیگه داری سوالایه فنی میپرسی.. منم که عصبی بشم خودت میدونی میرم تو کاره تخریبه تاپیک:D
حقیقتش رو این موضوع خیلی فک کردم
اما....
دل خون تر از ابر و طوفان

غمگين تر از باد و باران

این تاپیکتو که دیدم هم خوشحال شدم هم ناراحت
خوشحال از بابت اینکه شاید بشه جوابمو پیدا کنم، ناراحت از اینکه بقیه هم مشکل منو دارنو مطمئنا بیشتر گمراه میشن...
اولا شما چطور به مسلمون بودنت افتخار میکنی در صورتیکه نسبت بهش شناخت نداری؟!
ایا مثه مسلملنان اولیه که از اجداد خودشون پیروی میکردن شما هم همین کارو میکنین؟ یعنی چون هی بهمون گفتن اسلام بهترینه قبول کردین؟

پیامبر می فرماید: ((مردم ! من از مـیـان شـمـا مـى روم اما دو گوهر گرانبها در میان شما به یادگار مى گذارم : یكى كتاب خـدا، قـرآن و دیـگـرى خـانـدانـم . و ایـن دو تـا روز رستاخیز و ورود بر من در كنار حوض كوثر، از هم جدایى ناپذیرند.))
در مورد دومی که دستمون کوتاهه (البته ظاهرا فعلا ) اما در مورد دومی که فک میکنم بهترین مرجع باشه (و صد البته تفاسیر معتبرش) قبلا یه سری منابع داشتم که تحریف شدن قرانو رد میکرد، اگه فرض و رو این بزاریم که دیگه فک کنم همه چی حله و جوابه همه سوالا تو اونو... به قوله معروف پاسخ همه سوالات تو قرانه مهم اینه که چجوری سوالتو مطرح کنی و چجوری پاسخ رو تشخیص بدی.
ولی خوب این سوالم میتونه مطرح بشه که اقا بنده بیسواد چجوری باید جوابه سوالا رو پیدا کنم؟ کی دستمو بگیره و سر نخو نشونم بده؟ قبلا که پیامبر و امامان معصوم بودن ، الانم که امام غایب ، با این همه احادیث جعلی و کتابهای تحریف شده چیکار کنیم؟

آخرین ویرایش:

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین دیگه داری سوالایه فنی میپرسی.. منم که عصبی بشم خودت میدونی میرم تو کاره تخریبه تاپیک:D
حقیقتش رو این موضوع خیلی فک کردم
اما....
دل خون تر از ابر و طوفان

غمگين تر از باد و باران

این تاپیکتو که دیدم هم خوشحال شدم هم ناراحت
خوشحال از بابت اینکه شاید بشه جوابمو پیدا کنم، ناراحت از اینکه بقیه هم مشکل منو دارنو مطمئنا بیشتر گمراه میشن...
اولا شما چطور به مسلمون بودنت افتخار میکنی در صورتیکه نسبت بهش شناخت نداری؟!
ایا مثه مسلملنان اولیه که از اجداد خودشون پیروی میکردن شما هم همین کارو میکنین؟ یعنی چون هی بهمون گفتن اسلام بهترینه قبول کردین؟

پیامبر می فرماید: ((مردم ! من از مـیـان شـمـا مـى روم اما دو گوهر گرانبها در میان شما به یادگار مى گذارم : یكى كتاب خـدا، قـرآن و دیـگـرى خـانـدانـم . و ایـن دو تـا روز رستاخیز و ورود بر من در كنار حوض كوثر، از هم جدایى ناپذیرند.))
در مورد دومی که دستمون کوتاهه (البته ظاهرا فعلا ) اما در مورد دومی که فک میکنم بهترین مرجع باشه (و صد البته تفاسیر معتبرش) قبلا یه سری منابع داشتم که تحریف شدن قرانو رد میکرد، اگه فرض و رو این بزاریم که دیگه فک کنم همه چی حله و جوابه همه سوالا تو اونو... به قوله معروف پاسخ همه سوالات تو قرانه مهم اینه که چجوری سوالتو مطرح کنی و چجوری پاسخ رو تشخیص بدی.
ولی خوب این سوالم میتونه مطرح بشه که اقا بنده بیسواد چجوری باید جوابه سوالا رو پیدا کنم؟ کی دستمو بگیره و سر نخو نشونم بده؟ قبلا که پیامبر و امامان معصوم بودن ، الانم که امام غایب ، با این همه احادیث جعلی و کتابهای تحریف شده چیکار کنیم؟
خب شما هم که به همون نتیجه ی من رسیدی
این اسلام رو نمیشه از جایی گیر آورد
من قرآن رو قبول دارم
و قرآن میگه اسلام کامله
از اینجاست که به مسلمون بودنم افتخار میکنم
اما خب به قول خود قرآن ، هم گمراه میکنه هم هدایت
ما ها که با 2زار سواد نمیتونیم تفسیر کنیم و جواب همه سوالامون رو از توش در بیاریم

کسی نیس جواب بده؟!!!

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب شما هم که به همون نتیجه ی من رسیدی
این اسلام رو نمیشه از جایی گیر آورد
من قرآن رو قبول دارم
و قرآن میگه اسلام کامله
از اینجاست که به مسلمون بودنم افتخار میکنم
اما خب به قول خود قرآن ، هم گمراه میکنه هم هدایت
ما ها که با 2زار سواد نمیتونیم تفسیر کنیم و جواب همه سوالامون رو از توش در بیاریم

کسی نیس جواب بده؟!!!

من هنوز نفهمیدم سوالت چیه
میشه واضح بگی؟:gol:

shahin.20

عضو جدید
مشکل در خوندن و پرسیدن نیست
آمادگی صحبت در باره هر موضوع فارق از جبهه گیری ذهن مهمه.

اما اگه شکاک شدی به همه چی یک مسئله هست
اگه چند سوال خاص در ذهن شکل گرفته یک مسیر دیگه

خوب بزار اینجوری بگم ...
شما فکر کن من یه آدم خنثی خنثی(راجب جبهه گیری نکردن خیالت راحت) خدا رو قبول دارم ولی این کافی نیست میخوام دینمو انتخاب کنم...
باید چیکار کنم؟؟؟

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب بزار اینجوری بگم ...
شما فکر کن من یه آدم خنثی خنثی(راجب جبهه گیری نکردن خیالت راحت) خدا رو قبول دارم ولی این کافی نیست میخوام دینمو انتخاب کنم...
باید چیکار کنم؟؟؟

خدایی که شما شناختی کیه؟
چه ویژگی هایی داره؟
صفاتی که ازش میدونی بعنوان خدا بودن چیه؟
چطور اون رو بعنوان خدا پذیرفتی؟

اینها رو بگو

shahin.20

عضو جدید
خدایی که شما شناختی کیه؟
چه ویژگی هایی داره؟
صفاتی که ازش میدونی بعنوان خدا بودن چیه؟
چطور اون رو بعنوان خدا پذیرفتی؟

اینها رو بگو

یا علی.....
اشکال نداره یکم فکر کنم؟!؟!
بگم به حس درونیه که همیشه میگه یکسی تورو آفریده بهت بها میده و اینو میشه با نیگا کردن به اطرافت فهمید...
هر خصلت خوبی که در انسانها موجوده رو در بالاترین حدی که میتونی تصور کن این میشه یک از بینهایت همون خصلت برای خدا...
مثلا مهربونی پدر و مادر و ادغام کن و بالاترین پدرو مادری که میتونی تصور کن
یا یه چیز دیگه من وقتی میخوام از نظم و قدرت خدا تصور کنم اینجوری میگم که خدا تو این دنیا یه بار دستبرده اونم وقتی که اونو ساخته اینجوری نیست که هر موقع معجزه ای میخواد بشه پیامبر بخواد و خدا بگه بشو که بشه...
انقدر منظم بوده که همه ی این اتفاقات از قبل قرار بوده بیافته از جمله شق القمر شدن ماه یا حضرت نوح...

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هنوز نفهمیدم سوالت چیه
میشه واضح بگی؟:gol:
اسلام کجاست؟!
ما مسلمونیم پس چرا وضعمون اینه؟
چرا هرکاری که میکنیم خلاف اسلامه؟
چرا این همه درد تو جامعه است با وجود این همه عالم به دین!!؟
ما که هرجا رو نگاه میکنیم یه حاج آقا،یه آیه الله یه... داریم
پس چرا خودمون گمراه عالمیم؟

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا علی.....
اشکال نداره یکم فکر کنم؟!؟!
بگم به حس درونیه که همیشه میگه یکسی تورو آفریده بهت بها میده و اینو میشه با نیگا کردن به اطرافت فهمید...
هر خصلت خوبی که در انسانها موجوده رو در بالاترین حدی که میتونی تصور کن این میشه یک از بینهایت همون خصلت برای خدا...
مثلا مهربونی پدر و مادر و ادغام کن و بالاترین پدرو مادری که میتونی تصور کن
یا یه چیز دیگه من وقتی میخوام از نظم و قدرت خدا تصور کنم اینجوری میگم که خدا تو این دنیا یه بار دستبرده اونم وقتی که اونو ساخته اینجوری نیست که هر موقع معجزه ای میخواد بشه پیامبر بخواد و خدا بگه بشو که بشه...
انقدر منظم بوده که همه ی این اتفاقات از قبل قرار بوده بیافته از جمله شق القمر شدن ماه یا حضرت نوح...

اگه موافق باشی از اینجا شروع کنیم
من عجله ای ندارم

http://www.eteghadat.com/forum/forum-f7/topic-t1113.html

گفتگوى مفضّل و ابن ابى العوجاء
(توحید مفضل)

بالا