6- خیرعجب هااا !!! پس از این راسته کوچک هاست !! بچه ها بیاین کمک !!!hemiptera?!!
6- خیرعجب هااا !!! پس از این راسته کوچک هاست !! بچه ها بیاین کمک !!!hemiptera?!!
7- خیرشیخک ؟!!!
آفرین، خودشه! سوال بعد...
بچه ها من برم، فعلا بای
من حرفی ندارم !! اما نزدیک افطار فکر کنم همه بچه ها رفتن یا گلوکوز دیگه ندارن مغزشون error میده !!!حشره آمادس شروع کنین!
خوب دیگه انگار f1=غذا کار خودشو کرد همه با بارگیری گلوکوز !!!در حالی که دهان هامون همین الاان به قول ما اصفهانی ها هم داره میجونبه میریم سراغ سوال بعد !! سنجد جون بپرسیم ؟؟!! هستی که ؟؟!!مفز منم از اینا که الهام گفت میده!![]()
باشه !! از اون جایی که سنجد هم دست کمی از آقا امیر مسعود نداره فکر کنم اولین سوال باید بپرسیم حشره یا بیماری ؟؟!!میگم تو شروع کن تا سنجد بیاد!
به خاطر شما حشرهباشه !! از اون جایی که سنجد هم دست کمی از آقا امیر مسعود نداره فکر کنم اولین سوال باید بپرسیم حشره یا بیماری ؟؟!!
به خاطر شما حشره
خوب شد؟
1)خیرسوسکه ؟![]()
آفت گیاههبچه ها جرا دارین زیر آبی میرین !!! بیاین دیگه ....![]()
آفت گیاه اصلا ؟؟؟!! یا افت بهداشتی مثل همون سوسری که 2 ساعت با اقا رضا بحث میکردیم !!!
2)خیرآفت زراعیه ؟
4) نهآفت چغندر ؟
اینایی که هستن همشون بیماری دوست دارن از حشرات خوششون نمیادچرا بچه ها نمیان ؟! مال راسته دوبالان ؟
6)خیرعجب !!! نه آقا حمید درگیر گلاب اوردن ... میترسن جواب بدن بعد دیگه به کارشون نرسن !!!!
مال راسته زنبور هاست همون بالغشاییان اینا ... ؟؟؟
نه انگار بهتر من سوال نپرسم دیگه همش داره خیر میشه !!! الان 6 تا سوال رفت فقط میدونیم حشره است !!! دلم نمیادآخرین سوال هم میپرسم بقیش باشه برای فردا شاید یک حشره دوست خیر خواه پیدابشه کمک کنه ....6)خیر
7)خیرنه انگار بهتر من سوال نپرسم دیگه همش داره خیر میشه !!! الان 6 تا سوال رفت فقط میدونیم حشره است !!! دلم نمیادآخرین سوال هم میپرسم بقیش باشه برای فردا شاید یک حشره دوست خیر خواه پیدابشه کمک کنه ....
سرخرطومی مفصلی ها hemiptera ?
8)خیرآفت درختان میوه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه ••• کی میتونه بهترین راه مبارزه بگه ؟!؟ | گیاه پزشکی | 146 | |
![]() |
مسابقه ••• هرکی تصویر بهتری از آفات یا بیماری گذاشت! | گیاه پزشکی | 295 | |
![]() |
مسابقه ••• واژنامه گیاهپزشکی | گیاه پزشکی | 1183 | |
![]() |
مسابقه ••• تشخیص عکسهای میکروسکوپی! | گیاه پزشکی | 2105 | |