خب یعنی جهش زا ... 

خوشكل بود
میشه ژنهایی که تعداد جهش در اونا خیلی زیاده؟![]()
خوشكل بود
بچه ها منو میگه!
من خیلی خوشگل بودم!
فائزه توضیح زیاد ندارم ...
به عاملی که باعث ایجاد جهش میشه نمیگن؟!
خب؛خوبه هروقت من میرسم مسابقه تموم شده ؛شانسه دیگه
به افتخار میترا که همیشه به ته دیگش میرسه، از فائزه میخوایم که اجازه بده سوال بعدی رو میترا بپرسه!
وای مرسیبه افتخار میترا که همیشه به ته دیگش میرسه، از فائزه میخوایم که اجازه بده سوال بعدی رو میترا بپرسه!
ریز برگی یه بیماری تو مرکباته با عامل Spiroplasma citri که توسط زنجرک Circulifer haematoceps از گیاه آلوده به گیاه سالم منتقل میشه!خب
stubborn
چی میشه؟
ریز برگی یه بیماری تو مرکباته با عامل Spiroplasma citri که توسط زنجرک Circulifer haematoceps از گیاه آلوده به گیاه سالم منتقل میشه!
خب به صورت داخلی گفته شد که خودم سوال بعد رو بزارم!
بفرمایین واژه Trichogyne
آفرین سوال بعد با شما !همون رابط معروفه که در تولید مثل جنسی به روش تماس گامتانژی هسته نر رو وارد آسکوگونیوم میکنه دیگه!
این راسته ای که نوشتی pythiales نیست؟آقا من سوال واژه میذارم اما یکم متفاوت! یکی به من بگه اعضای شاخه Oomycota چند تا رده دارند و اسمشون چیه؟ و آیا راسته ای به نام Pythales داریم یا خیر!
این راسته ای که نوشتی pythiales نیست؟
فکر میکنم فقط یه رده Oomycetes رو داره
بله داریم ...Oomycetesها 8 تا راسته دارن که یکیش میشه Pythialesآره همونه اشتباه نوشتم...داریم به نظرت؟
بله داریم ...Oomycetesها 8 تا راسته دارن که یکیش میشه Pythiales
نخیر اشتباهه!!!
راسته pythiales کلا از عرصه تاریخ محو شده! و تحت عنوان خانواده ای به نام Pythiaceae به راسته Peronosporales منتقل شده!!
در مورد اون رده هم درسته یک رده به نام Oomycetes داره....اما چرا بعضی ها از جمله آقای الهی نیا و دکتر سرابی!(استاد آزمایشگاهمونه!) اصرار دارند رده موجود Peronosporomycetes نام داره باید از خودشون پرسید!
اما اینو که خودم واسم سوال بود پرسیدم سوال واژه اصلی:
adelphtaxis
منظورتون adelphi taxis یا adelphtaxis ؟؟؟؟
بله داریم ...Oomycetesها 8 تا راسته دارن که یکیش میشه Pythiales
نخیر اشتباهه!!!
راسته pythiales کلا از عرصه تاریخ محو شده! و تحت عنوان خانواده ای به نام Pythiaceae به راسته Peronosporales منتقل شده!!
در مورد اون رده هم درسته یک رده به نام Oomycetes داره....اما چرا بعضی ها از جمله آقای الهی نیا و دکتر سرابی!(استاد آزمایشگاهمونه!) اصرار دارند رده موجود Peronosporomycetes نام داره باید از خودشون پرسید!
اما اینو که خودم واسم سوال بود پرسیدم سوال واژه اصلی:
adelphotaxis
راستی تو چطوری شمردی که شدن 8 تا؟؟
adelphotaxis يه حالت جاذبه بين اسپورها(زئوسپورها) بعد از خروج
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه ••• کی میتونه بهترین راه مبارزه بگه ؟!؟ | گیاه پزشکی | 146 | |
![]() |
مسابقه ••• هرکی تصویر بهتری از آفات یا بیماری گذاشت! | گیاه پزشکی | 295 | |
![]() |
مسابقه ••• 20 سوال تا 900000 گونه حشره | گیاه پزشکی | 1168 | |