به نظرم تگرگ ........
آفرین عسل جون..... امیدم فقط به تو بود! تو بی نظیری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بدو حالا باید سوال هر دو مسابقه رو بذاری....
به نظرم تگرگ ........
تگرگ! امییییییییییییییییییییییییییر دستم بهت برسه پوستت رو میکنم!
تگرگ؟؟؟؟
ببخشید راه مبارزه هم داره!؟
عزیزم تگرگ خسارتش دقیقا همینجوریه ایجاد زخم های عمیق به همراه بافت مردگی...رو حرف من حرف نزن!امیر جان من هنوز به سوال تصویری شما شک دارم! میتونی برام منبعت رو بزاری! (تگرگ رو میگما!)
شاید تگرگ توام با باران اسیدی بوده!!!!!!!!!!
امیر انصافا منبعت رو بگو ... ای بابا! اذیت نکن!
امیر این عکس تگرگ رو از کجا آوردی!؟؟ من الان دارم خبر 600 میلیاردی خسارت تگرگ رو میخونم اما عکسی ندیدم ازش؟
حمید پا میشم تگرگت میکنما... بچه جنبه داشته باش... همینه که هه! میخوای بخواه نمیخوای نخواه... خسارتش رو میوه همینجوریه... خسارتشم رو بافت های نازک مصب برگ ایجاد سوراخه..(یادته رفته بودیم کرج رو برگهای عشقه!)
بعید میدونم کمبود بر باشه!بر (B)
نقش: نقش این عنصر به درستی معلوم نیست در انتقال قند ها و مصرف کلسیم و تشکیل دیواره سلولی تاثیر دارد.
نشانه ها:
بین برگ های جوان جوانه های انتهایی سبز روشن وشکسته میشوند برگ ها و ساقه ها بد شکل میشوند. گیاه کوتاه میشود.روی میوه ریشه های گوشتی، یا ریشه ها یا ساقه ها و غیره ممکن است شکاف یا در مرکزشان پوسیدگی ایجاد شود. بیماری های گیاهی زیادی تولید میکند ، مانند : مغز سیاه چغندر،مغز قهوه ای تربچه، قهوه ای یا توخالی شدن ساقه کلم گل، ساقه شکاف کرفس، لکه چوب پنبه ای، میوه شکاف دار جوانه نخود فرنگی، خشکیدگی سرشاخه و وردمانی سیب، میوه سخت مرکبات.
Click this bar to view the full image.
![]()
من نگفتم خسارت تگرگ نیست که! تگرگ زخمی کرده! بعدش عفونت ایجاد شده! ...
خسارت تگرگه بابا ...
بور هم روی میوه شکاف و تو رفتگی ایجاد میکنه و بعد این شکاف ایجاد شده باعث عفونت بیشتر میشه! (الهی نیا)
بله همین خبرگذاری عکسش رو عوض کرده من سر زدم! خسارت تصادفی هست بله ... این عکستم کمبود بور روی برگه نه میوه!
امیر جان هیچ شخصی با دیدن این عکس به خسارت تگرگ پی نمیبره ... مگر اینکه بطور زنده شاهد بارش تگرگ باشه!
اگر هم توضیحاتی اینجا میزارم برای اینه که اگر کسی خدایی نکرده گذرش اینور افتاد و خواست مطلب رو بخونه فکر نکنه تگرگ میزنه به میوه میوه چروکیده و گندیده میشه! همین.
سوال بعدی:
این میوه سیب چه مشکلی داره؟
![]()
قربونت خسارت تگرگ رو با اون عکس نشون نمیدن من اینو دارم میگم ...عاشقی؟
ول کن بیخیال ...
ما اینجا بیوفتیم بجون هم که چی بشه ... اه!
نخیر نبود. وایسا یه عکس دیگه بزارم. اه!
کمبود کلسیم نیست؟
چرا هست ...
عکسه شماره نداشت اینجا میمرد!
سوال بعدی با شما ...
والا من یاد لکه قرمز آلو افتادم ... یحتمل تیپیکه! عاملش هم Polystigma (آنامورف: Polystigmina) بود ... برگاشم شبیه این هسته داراست ...
چیز بیشتری به ذهنم نمیرسه!
خیلی نزدیکم! ... به لکه آجری بادام نمیخوره آخه! دیگه چیه که نزدیکم ... ول کن دیگران هم نظر بدن ...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه ••• کی میتونه بهترین راه مبارزه بگه ؟!؟ | گیاه پزشکی | 146 | |
![]() |
مسابقه ••• هرکی تصویر بهتری از آفات یا بیماری گذاشت! | گیاه پزشکی | 295 | |
![]() |
مسابقه ••• 20 سوال تا 900000 گونه حشره | گیاه پزشکی | 1168 | |
![]() |
مسابقه ••• واژنامه گیاهپزشکی | گیاه پزشکی | 1183 | |
![]() |
مسابقه ••• تشخیص عکسهای میکروسکوپی! | گیاه پزشکی | 2105 |