میتونید بگید درجه مقیاس تندی فلفل واحدش چیه؟
خانومي اسم علميش رو كه هم من و هم معصومه جون گفتيم...Capsicum annum Lآفرین به شما
خوب اگه اسم علمیشو بفرمایین خیال من راحت می شه چون دقیقا با همین اسم اگه سرچ کنی هم فلفل زینتی میاد هم دلمه ای
خودمم گیج شدم راستش![]()
اسكوويل؟ فكرميكنم واحدش اين باشه.
خانومي اسم علميش رو كه هم من و هم معصومه جون گفتيم...Capsicum annum L
اما با فلفل زينتي همونطور كه مهدي جان گفت تفاوت دارند و فقط در نوع و گونه باهم تشابه دارن.
راستي يه چيزي بگم...فلفل زينتي ده درصد سميت داره و قابل خوردن نيست.من از هر نوعش توي باغچه دارم...هم دلمه ايي هم زينتي هم قلمي هم ...
آفرین
scoville Scale
حالا بهم میتونی بگی که بالاترین واحد اسکویل فلفل چنده؟اسم فلفلشو هم خواستی بگو
آفرین
scoville Scale
حالا بهم میتونی بگی که بالاترین واحد اسکویل فلفل چنده؟اسم فلفلشو هم خواستی بگو
مشتاقم كردي مهدي جان...رفتم سرچ كردم اينو پيداكردم....آه از نهادم بلند شد...واه واه واه...چيييييه!!!!!
به گزارش یاهو نیوز سال گذشته در ماه دسامبر فلفل "ناگا وایپر" Naga Viper به عنوان تندترین فلفل قرمز جهان معرفی شد. اما اکنون مقام تندترین فلفل جهان به فلفلی به به نام "اسکورپیون باچ تی" (Scorpion Butch T) از ترینیداد رسیده است.
"باچ تی" در "مقیاس اسکوویل"- قدرت گونههای فلفل را بر مبنای میزان وجود یک ماده شیمایی در آنها اندازهگیری میکند، بر ناگا وایپر پیشی میگیرد. باچ تی استرالیایی در این مقیاس دارای 1.46 میلیون واحد تندی گرم است،در حالی که تندی ناگا وایپر بریتانیایی حدکثر به 1.38 میلیون میرسد. برای مقایسه این رقم در فلفل معمولی میانگین حدود 5000 است.
دیگه دنبالش نگردین تموم شد !از قیافش معلومه خیلی تیزه !
Guinea pepper و growing bell و bell peper و Ornamental pepper نیست دوستان !
الان برای بار اول درست گفتین گلابتون عزیزم درسته