ازتکیوم (Aztekium)
بله درست فرمودید.
میتونید اسم گونه اش رو هم بگید؟
ازتکیوم (Aztekium)
بله درست فرمودید.
میتونید اسم گونه اش رو هم بگید؟
اینو دیگه نمیدونستم رفتم چرخیدم تو نت دیدم اسم گونه ش میشه ritteri
شبیه اماریلیس هستش
شبیه اماریلیس هستش
از خانواده Amarillidaceae هست . شبیه آمارلیس هست ولی یه چیز دیگس
Amarcrinum memoria؟؟؟؟؟؟؟![]()
نكنه منظورت كرينوم هست؟؟؟؟خیلی نزدیک شدی ، فقط به برگاش و ارتفاع ساقه ی گل هم توجه کن . تو سرچات یخورده بیشتر بگرد به برگ و ساقه گلدهنده بلند توجه کنی پیدا میکنی . از لحاظ گل شباهت هایی دان . حتی بذرشونم شبیه به هم هست تا حدی . ولی این اسمی که گفتی نیست .
اگه نشد یه عکس واضح تر از برگاش میگیرم میزارم . اینم بگم مطمئنم که Amarcrinum memoriaنیستا
نكنه منظورت كرينوم هست؟؟؟؟![]()
دقیقا درسته .....سوال بعد لطفا
مطمئني حمزه؟؟؟ آخه كرينومي كه من توي گلخونه دانشگاه ديدم نزديك سه چهار متر ارتفاع داشت...گلهاش هم گلبرگهاي نازك و بلند داشت كه عوام بهش سوسن عنكبوتي هم ميگن...![]()
خب الان همینی که من دارم اگه بهش خوب رسیدگی بشه تا 1 متر هم به راحتی میرسه . عکسای بالایی هم کرینیوم هستن . گل خیلی زیبا و عطر ملیحی داره .
خب بهش برس ديگه خسيس....![]()
بفرماييد اينم سوال بعد...خيلي آسونه...![]()
![]()
جرات داري جواب بده....الانه كه نازي جون بياد بگه اينجا رو هم دوتايي قرق كرديم...
![]()
پلکترانتوس ، پیچک سوئدی
نام انگلیسی: پیچک سوئدی Swedish ivy
نام علمی: Plectranthus australis
نیازها:
نور: نزدیک به پنجره در شرایط نوری نیم سایه نیم افتاب بهترین مکان است،سایه را تحمل میکند،از اشعه مستقیم افتاب بیزار است.
دما: حداقل درجه حرارت در زمستان 13 درجه و حداکثر درجه در تابستان 27 درجه است.
آبیاری: در تابستان هفته ای دو بار و در زمستان یکبار در هفته آبیاری کافی است،بگذارید سطح خاک گلدان در فاصله بین دو ابیاری خشک شود،در صورتی که به عنوان سبد آویزان از ان استفاده میکنید همیشه میزان رطوبت خاک را بازدید کنید،چون سبد آویزان به علت تاثیر پذیری بیشتر از جریان هوا به مراقبت و آبیاری بیشتری نیاز دارد.
رطوبت: رطوبت هوای اتاق برای این گیاه کافی است،ولی غبارپاشی هفتگی ضمن تمیز نمودن برگها رطوبت مورد نیاز را هم فراهم میکند.
تغذیه :گیاهی کم توقع است،ولی تغذیه هر سه هفته یکبار با کودهای مخصوص گیاهان زینتی طبق دستور در رشد ان تاثیر مثبت دارد.
خاک مناسب: خاک لیمونی مخلوط با شن شسته و پیت بهترین محیط برای رشد ریشه این گیاه است.
تعویض گلدان: اگر گیاه به رشد نهایی خود رسیده باشد از ان به عنوان منبع تکثیر و تولید استفاده نمایید،برای این منظور قلمه را از انتهای ساقه تهیه و علاوه بر تولید گلدان جدید با سربرداری ساقه ها اجازه رشد جوانه های جانبی را به گیاه داده اید که در نهایت منجر به توپی و چنبره ای شدن گیاه میشود.
تمیز نمودن برگها: غبارپاشی ضمن تامین رطوبت برگهای گیاه را تمیز و براق مینماید ولی در صورت نیاز میتوانید از مواد براق کننده شیمیایی حداکثر هر ماه یکبار استفاده کنید.
تکثیر: گرفتن قلمه از شاخه ها و ریشه دار کردن در دمای 13-18 درجه سانتی گراد
قلمه گیری از شاخه ها:
در بهار قلمه های 7-10 سانتی متری را از انتهای شاخه ها انتخاب کنید و دو برگ پائین قلمه را حذف و در خاک پیت ماسه دار در هوای گرم کاشت کنید،شاخه های جدید پس از یکی دو هفته شروع به ظهور مینمایند.
با حذف جوانه های انتهایی علاوه بر کنترل رشد طولی شاخه ها به جوانه های جانبی و در حال خواب اجازه رشد دهید.
تراریوم : این گیاه در تراریوم به خوبی رشد میکند و زیبایی خاصی به محیط تراریوم میبخشد.
و سوال بعدی که گل خودمه
مشاهده پیوست 187094
سلام به همگی
اسم علمی این گیاه Stapelia gigantea
منم این ساکولنت رو دارم..... ولی متاسفانه همش غنچه هاش خشک میشه و به گل نمیرسه
کاملا درسته ....یه توضیحی در موردش بدین و بعد سوال بعد رو مطرح کنین .
در مورد شرایط نگهداریش هم توضیح بدین تا شاید بشه کمکی کرد که دلیل ریزش غنچه هاش چی هست !!! مثل نور ، محل نگهداره ، دما ، جنس خاک و تغذیه و همچنین اقلیمی که ازش نگهداری میکنین .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
![]() |
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟ | باغبانی | 1543 | |
![]() |
مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه | باغبانی | 1717 |