مسابقه *** هركي گفت اين چه گياهيه ...؟

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
یافتممممممممممممممممم!!!!!

اسمش برگ سنا هستش. همونجور که گفتم از خانواده لگومینوز .

برگ سنا (coronilla varia) گیاهی از تیره بقولات، علفی و پایا با ریشه‌ای عمیق و ساقهای بالارونده پرشاخه و برگهای تک‌شاخه‌ای متناوب هستند.
خواص دارویی: ملین، مدر بول، تسکین دهنده اضطراب قلبی و تسکین دهنده آسم.

توضیحاتشم اینجا رو بخونین

hamid_a

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
حميد جان نميخواين به ما افتخار بديد واژه علميتون رو برامون قرار بديد عزيز

گلاب خاتون منتظر:gol:

عذر می خوام ببخشید تو رو خدا من اصلآ نرسیدم این تایپیک رو ببینم چشم سعی می کنم
حتمآ یه واژه ای رو پیدا کنم و قرار بدم
فقط اخراجم نکید دیگه تکرار نمی شه

حمید شرمنده :cry:

فرزام

عضو جدید
چه عالی ... اولیش که شناسایی شد ... :w14:
گلرخ جان دست شما درد نکنه .... حسابی جای گلاب رو پر کردی .. اجازه نفس کشیدن به هیچکی نمیدی ها !! :D

فقط این عکس آخری مربوط به همین گیاهه ؟:eek: ...... کجاشه :surprised:

راستی شما اطلاعیه آقای مدیر رو خوندی ؟!
من متوجه نشدم اگر کسی جواب یه سوال رو پیدا کرد، نباید اطلاعاتش رو تا پایان 48 ساعت بده ؟ یا فقط اسمش رو بگه ؟ یا اصلا اسمش هم نگه ؟ یا اصلاً جواب نده ؟ ....
من که گیج شدم .. :confused::confused:
اگه اینجوری باشه شما نباید اطلاعات این گیاه رو اعلام میکردید
تا بقیه هم نظراتشون رو بگن . :warn:

جای خانم ناظم خالیه تا از نمره انضباطتون کم کنه ...

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش فرزام جون من دفعات قبل که فقط اسم گیاه رو میگفتم و منتظر موندم تا بعد از 48 ساعت اگه جواب درست بود اطلاعات بدم مورد مواخذه قرار گرفتم! اینبار چون خود صاحب سوال هم جواب رو نمیدونست اومدم کار نیک کنم! بازم تنبیه شدم! نمیدونم چه کار باید کرد! ضمن اینکه خود گلاب که رهبر این تاپیک هستش همیشه جواب رو که اول از همه میده کل بیوگرافیه گیاه رو هم میزاره ! پس وقتی مدیر تاپیک نحوه ی پاسخ گویی اینجور رو میپسنده نباید از من کمترین انتظار بیشتر داشت . ضمن اینکه من پایان 48 ساعت نمیتونستم بیام جواب رو بزارم تا یک هفته.:gol:

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
دوستان اطلاعیه جناب مدیر درسته
یعنی همون قوانین تاپیک ها هست.شما اگه جوابی هم که می دونین صد در صد درسته باید فقط اسمشو اعلام کنین.و بگین نظرتون اینه که این عکس ماله این گیاهه.بعد از 48 ساعت که وقت تمام شد کسی که سوال پرسیده میگه که جواب کدوم از بچه ها درست بوده.و بعد توضیحات کامل داده میشه.
در مورد اصطلاح هم همین طور هست.
اگه دوست دارین اطلاعاتی هم بدین باید خیلی معمولی باشه نه اینکه مستقیم جواب بدین.یعنی بگین نظره من اینه اینم اطلاعاتش.اگه سایه هم اطلاعات داده گمون کنم این طوری بوده.
حالا این یکی که گذشت ایشالا از بعدی رعایت کنین که هم اطلاعیه جناب مدیر رعایت شده باشه هم اینکه سایه که اومد نگه چرا زودتر از موعد جواب رو دادین.

vahid mahdavi

مدیر بازنشسته
دوستان عزیز خسته نباشید
من نمی دونم چرا بعضی از دوستان به خودشون گرفتن
این یه تذکر کلی برای همه دوستان هست نه چیز دیگه ( تنبیه و ... ) تا دوستان از موضوع اصلی منحرف نشن
در هر حال همون طوریه که افسون خانم گفت
یه خواهش : حالا این یه چیزی بوده که گذشته اگه میشه بحث اصلی رو ادامه بدین و این مسایل حاشیه ای هم کنار بزارین
با تشکر : برادر شما وحید

hamid_a

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عذر خواهی می کنم دیر شد البته ببخشید خیلی ابتداییه

خاصیت توتی پتانسی چیست ؟

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام دوستان ببخشيد من چند روزي نبودم ... شرمنده
فرزام جان دست شما درد نكنه عزيز زحمت زيادي كشيدي مهربون خسته نباشيد. ايشالا بتونم جبران كنم ممنونم لطف كردي :w27:

من اطلاعيه مدير رو نديدم اگه كسي لطف كنه و به من هم اين اطلاعيه رو نشون بده ممنون ميشم.كه بدونم موضوع چي بوده كه اين همه اسپم براش زده شده.:w20:

براي اينكه مجددا اسپم نشه لطفا در پيام گير پروفايل من برام توضيح بديد. متشكرم:gol:

گلابتون:gol:

فرزام

عضو جدید
سلام دوستان ببخشيد من چند روزي نبودم ... شرمنده
فرزام جان دست شما درد نكنه عزيز زحمت زيادي كشيدي مهربون خسته نباشيد. ايشالا بتونم جبران كنم ممنونم لطف كردي :w27:

من اطلاعيه مدير رو نديدم اگه كسي لطف كنه و به من هم اين اطلاعيه رو نشون بده ممنون ميشم.كه بدونم موضوع چي بوده كه اين همه اسپم براش زده شده.:w20:

براي اينكه مجددا اسپم نشه لطفا در پيام گير پروفايل من برام توضيح بديد. متشكرم:gol:

گلابتون:gol:

جانمییییییییییییییی

گلاب اومد .. بابا باشگاه رو نورانی فرمودین با اومدنتون ...
جاتون خیلی خالی بود .....

گیاهی رو که من گذاشته بودم دیدید .. گلرخ جان زحمت کشیدند معرفی اش کردند .... در واقع برنده ایشونند .... حالا شما با این شرایط نفر بعدی رو اعلام کنید ممنون میشم ( البته من چند تا گیاه دیگه سوغاتی اوردم که معرفی کنم. اگه بچه ها راضی باشند میتونم بذارم اگر هم نه وقتی نوبتم شد میذارم ):)

آخیش..... عجب مسئولیت سنگینی به من داده بودید. .... درب و داغون شدم ..

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&ref=12

آخرین ویرایش:

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
عذر خواهی می کنم دیر شد البته ببخشید خیلی ابتداییه

خاصیت توتی پتانسی چیست ؟
این یه اصطلاح هست که معنی اش اینه که هر سلول گیاهی یه کلید ژنتیکی_یا اطلاعات ژنتیکی کاملی را_ باخودش حمل میکنه که توانایی ایجاد یک گیاه جدید رو امکانپذیر میکنه. این پدیده یا حالت(نمیدونم اسمشرو چی بگم!) در تولیدات بافتی ( تیشو کالچر) اهمیت دارد.

گلابتون

مدیر بازنشسته
فرزام جان دست شمادرد نكنه بخاطر تمام زحماتتون بله ديدم عزيز موفق باشيد اگه عكساتون زياده لطف كنيد هربار كه نوبتتون شد ...دوتا از عكساتون رو قرار بديد... اينجوري سرعت كار بيشتر ميشه عزيز...واقعا عكساتون عالي بود .. ممنونم

گلاب ناظم:gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
فكر ميكنم الان نوبت امين رخ عزيزمون باشه كه عكسشون رو براي ما قرار بدن .... منتظريم امين جان

گلاب خاتون:gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
این یه اصطلاح هست که معنی اش اینه که هر سلول گیاهی یه کلید ژنتیکی_یا اطلاعات ژنتیکی کاملی را_ باخودش حمل میکنه که توانایی ایجاد یک گیاه جدید رو امکانپذیر میکنه. این پدیده یا حالت(نمیدونم اسمشرو چی بگم!) در تولیدات بافتی ( تیشو کالچر) اهمیت دارد.

امين جان من زياد در موردش نميدونم ولي فكر ميكنم بهش ميگن توتي پتانسي يا چند تواني

گلاب:gol:

hamid_a

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
امين جان من زياد در موردش نميدونم ولي فكر ميكنم بهش ميگن توتي پتانسي يا چند تواني

گلاب:gol:

گلاب جون من بازم باور ندارم شما ادبیات خوندید :D
این همه اطلاعات خیلی خوبه خوش به حالت ;)

خوب الان 24 ساعت گذشته جواب سوال رو اعلام می کنم جناب امین خان درست گفتن و ایشون برنده هستن
به افتخار امین خان :w17::w17:

در واقع این خاصیت فقط در سلول های گیاهی دیده می شود و سلول های جانوری این خاصیت رو ندارن ببخشید اگه اسم رو فارسی نوشتم آخه اینگلیسی شو بلد نبودم :cry:

hamid_a

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یه تبریک ویژه به فرزام عزیز برای کاربر فعال شدنش
خیلی گلی :gol::gol::gol::gol:

گلاب جان عذر می خوام ببخشید اگه اسپم شد چون فرزام شاگرد ممتاز این کلاسه و زیاد اینجا ست خواستم اینجا تبریک بگم

متشکرم

afsoon6282

مدیر تالار
سایه جون کجا بودی این چند روز؟
دلم برات تنگیده بود،این مصیبت جدید از یه طرف :crying2::crying2::crying2:
نبودن دوستان و تنها موندن من هم....:cry::cry::cry:
فرزام خان مبارک باشه کاربر فعالیتون.واقعا شایستش هستین.
الان نه عکس داریم نه اصطلاح
چه جوریاس؟

amin_rogh

کاربر ممتاز
سلام
این رو از توی یه گلفروشی در آلمان گرقتم که اون بار وقت نشد بزارم.خوشحالم دوستان همه هستند. به فرزام هم تبریک میگم.

خیلی قشنگ هست . نیست؟
خوب من با اجازه یه باره اش میکنم و یکی دیگه هم میزارم چون دوست دارم این دوتا که بنظرم خیلی زیبا بودند رو به شما نشون بدم.البته راهنماییش هم همونه که بهش آویزونه!!

آخرین ویرایش:

afsoon6282

مدیر تالار
وای اینا چقدر خوشکلن.
ممنون امین جان.من که تا حالا ندیدم .
عکس دوم که گفتی چیزایی آویزونه ازش کدوما هست؟

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب اون عکس دومی، یه گیاه سمی، دارای گلی سمی و شیپور مانند که همیشه آویزونه، یکمم گلش بزرگه، منم سفید رنگ و آبی آسمونیشو دیدم !
اسمش رو نمیدونم ! فقط حدس زدم اون باشه

اون اولی رو هم نیدونم !

hamid_a

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
امین جان عکس خیلی قشنگی بود راستش من در مورد اسمش اطلاعی ندارم ولی چیزی که زیاد نظرم رو جلب کرد قیمتش بود حدود هفت یورو خیلی جالب بود فکر می کردم گلی به این زیبایی باید قیمت بالاتری داشته باشه

بازم ممنون از عکس های زیبای شما شرمنده نمی تونم اسمش رو بگم :cry:

آخرین ویرایش:

گلابتون

مدیر بازنشسته
خوب دوستان كسي در خصوص گياه دوم امين جان اطلاعاتي نداره ... من كه متاسفانه هيچ سرنخي پيدا نكردم ..........:w20:
امين جان ميشه كمي براي گياه دومتون راهنماييمون كنيد... متشكر ميشم.

گلاب خاتون :gol:

*878*

عضو جدید
سلام دوستان
اولا خانم گلاب خانوم ناظم ..ببخشید من دیر به دیر میام..درگیر انتخاب رشته و آینده ام :cry:
میخوام ارشد بدم هنوز نمیدونم برم همین گرایش های کشاورزی یا برم "معماری منظر " !!
خلاصه شرمنده دیر اومدم
الانم اومدم یه پیشنهاد بدم..یه تاپیک درست کنیم سوالا و جوابای این تاپیک رو توش بنویسم چون هر عکسی که اینجا میذارین ..3-4 صفحه بعد جوابش پیدا میشه..حالا اگه یه تاپیکی باشه که بعد تموم شدن مدت مسابقه عکس و جوابش رو تو اون بذاریم واسه آدمایی مث من که دیر به دیر میان اینجا یه کمک بزرگ میشه؟ پیشنهادم چطوره؟

سلامت باشین رفقا :w34:

گلابتون

مدیر بازنشسته
خيلي خيلي خوش اومدي عزيز جان 878 مهربان
878 از پيشنهاد عاليتون ممنونم .... خودم هم توي فكر اين موضوع بودم اما متاسفانه فرصتش رو نداشتم ...
حالا كه شما هم با بنده هم عقيده هستيد .... اميدوارم محبت كنيد و اين كار ارزنده رو خودتون متقبل بشيد..... و براي نامگذاريش هم از دوستان پيشنهاد ميگيريم ....واقعا ممنونم گلكم.

موفق باشي ...ايشالا كه بتوني واسه آينده ات هم بهترين تصميم رو بگيري.

گلاب خانم ناظم:w11:

amin_rogh

کاربر ممتاز
خوب دوستان كسي در خصوص گياه دوم امين جان اطلاعاتي نداره ... من كه متاسفانه هيچ سرنخي پيدا نكردم ..........:w20:
امين جان ميشه كمي براي گياه دومتون راهنماييمون كنيد... متشكر ميشم.

گلاب خاتون :gol:
سلام
اسم این گیاه به شکلش خیلی میاد! این تیغ تیغایی که روی برگهاش هست که خیلی بنظر من جالب هم بود .اون پنجه دایناسور هم که بهش آویزونه هم راهنمایی خوبی برای پیدا کردن اسمشه! یه فیلم هم اسپیلبرگ از پارکش ساخته بود!!!!!!!!
دیگه حتما پیداش میکنید!

afsoon6282

مدیر تالار
به نظره من هم پیشنهاد خوبیه.
من تو تاپیک اگه گفتی ؟به حمید جان گفتم احتمالا خودم هم تو قسمت گیاهپزشکی همین کارو می کنم.
اگه اینجا هم چنین کاری بشه عالیه.
یعنی سه تا تاپیک تو سه بخش ایجاد بشه فقط برای عکسها و تصاویر و توضیحاتش. ایشالا که همه بچه ها کمک کنیم به همدیگه تا زودی بتونیم این تاپیکارو درست کنیم.
من این چند روز بگذره یکم حالم بهتر بشه کارام کمتر بشه حتما این کارو می کنم.