مسابقه *** هركي گفت اين چه گياهيه ...؟

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
جوجو جان فرزام که عکسی از گل نزاشته پس نمیشه گفت گل ابریشم به عکس شبیهه یا گل لیلکی . اما عکس میوه اش هست و خوب میوهاش اصلاً شبیه ابریشم نیست . ضمن اینکه در مورئ تنه هم گفتم تفاوت سن درخت فرزام با عکس من باعث متفاوت دیده شدن تنه شده . بازم میگم عکس فرزام لیلکی هستش:D!:D

گلابتون

مدیر بازنشسته
راستي بچه ها بگم كه امشب نوبت اين عكس تموم ميشه ... اگر به نتيجه رسيدم كه چه بهتر
اگر به نتيجه نرسيديم گرفتن جواب رو موكول ميكنيم به اومدن يكي از اساتيد و پاسخگوييشون
البته امين جان خودمون هم دست كمي از استادان ندارن .. فقط نميدونم چندوقته كجا تشريف دارن كه فرصت نكردن بهمون سري بزنن .

منتظرت هستيم امين جان:heart:

گلابتون ناظم خانم:gol:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چیزی که میماند گل درخته هستش
تا اینجا کاملن شبیه بودن

فرزام عکس گل درخته رو هم پیدا کن بزار

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی باز میگم ابریشم
ببینین، کاش میتونستم عکس نیام تازه رو بزارم، دقیقن همونه
این ماله وقتیه که رسیده کاملن و خشک شده

عکس گلرخ رو هم دیدم باز
ولی کماکان ابریشم

باید گلش رو گذاشت

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
جوجو میگم :w12:بیا دوئل:w08: کنیم هر کی برنده شد جواب اون قبوله چطوره؟:w15:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قبوله

ببین، من خفن حرفه‌ایم، بعدش اینکه کلی کار کردم، کتاب خوندم، جادوگری بلدم، فیلم هری پاتر دیدم و کتابش رو خوندم، تازه کلی ومپایر و گرگینه میشناسم
پس من برنده شدن خودم رو اعلام میکنم

من برنده شدم، تبریک میگم به خودم :w16:

کماکان ابریشم

:gol:

golbaghbabak

عضو جدید
قبوله

ببین، من خفن حرفه‌ایم، بعدش اینکه کلی کار کردم، کتاب خوندم، جادوگری بلدم، فیلم هری پاتر دیدم و کتابش رو خوندم، تازه کلی ومپایر و گرگینه میشناسم
پس من برنده شدن خودم رو اعلام میکنم

من برنده شدم، تبریک میگم به خودم :w16:

کماکان ابریشم

:gol:
سلام.من مطمئن نیستم ولی ظاهر میوه این گیاه غلافی بود که این از نشونه های ابریشم ها است البته بازم میگم مطمئن نیستم چون عکسها کامل اپلود نشده :redface:

گلابتون

مدیر بازنشسته
امان از دست تو جوجو ... امشب اينقدر منو خندوندي:w15::w15:

بچه ها مطلب رو نگه ميدارم تا بعد.... :w17:

گلاب خاتون ناظم:gol:

فرزام

عضو جدید
بابا دست نگهدارید ... دوئل نکنید .... کارتون دارم

با عرض معذرت از تمامی دوستان. من دیروز بعد از ظهر به طور اتفاقی به یک مسئله مهم پی بردم. به محض اینکه اومدم به اطلاع شما برسونم اینترنتمون قطع شد.

امان از بد شانسی .....
حالا براتون میگم چی شده ...

من دیروز ناگهان متوجه شدم که یکی دیگه از گیاهانی که در مسافرت ازش عکس گرفتم تا معرفی کنم همون درخت ابریشم یا شب خسبه. نکته مهم اینکه این گیاه با یک فاصله تقریبا 20 متری از گیاه اولی بود که داریم دربارش بحث میکنیم و عکس هر دو تا رو توی یک روز گرفتم .. خوشبختانه این یکی گل داره و با توجه به عکسهایی که توی اینترنت دیدم و یا دوستان گذاشته بودند این یکی مطمئنا شب خسب یا ابریشمه ...
حالا بعد از دیدن عکس ها و توضیحات من فکر میکنید گیاه اولی که چند روز پیش عکسش رو گذاشته بودم چی باشه ؟؟ ...
دوست دارم از سلولهای خاکستری مغزتون استفاده کنید تا به نتیجه برسید ... من خودم یک نتیجه گیری کردم ولی نمیگم ببینم نظر شما چیه ؟

ببینید چقدر گلش خوشگله .... تارعنکبوت هم داره ..
ما کنارش عکس دسته جمعی هم گرفتیم ...

فقط معطلش نکنید ... زود بجوابین

فرزام پوارو

آخرین ویرایش:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این گل چقدر شبیه گل ابریشمه
اما قرمزه
برگاش کاملن شبیه برگای درخت کویری هستش که من عکساشو گذاشتم

بابا گیج شدیم، سلول خاکستری چیه ؟ من مغزم هنگیده، تا 6 بیدار بودم، خوابیدم ساعت 8 پا شدم رفتم یونی، تازه الان اومدم خونه

گرممه

فرزام

عضو جدید
این گل چقدر شبیه گل ابریشمه
اما قرمزه

جوجو جان،
در این که این گیاه آخری که عکسش رو گذاشتم گل ابریشم یا همون شب خسبه هیچ شکی نیست .... شما الان باید با یک دلیل قانع کننده بفرمایید که آیا گیاه اولی که گذاشته بودم هم گل ابریشمه یا چیز دیگری است ؟؟

توضیحاتی که داده بودم شاید کمکتون کنه ...

بقیه دوستان نظری ندارند ؟؟؟

:w05:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دیروز ناگهان متوجه شدم که یکی دیگه از گیاهانی که در مسافرت ازش عکس گرفتم تا معرفی کنم همون درخت ابریشم یا شب خسبه. نکته مهم اینکه این گیاه با یک فاصله تقریبا 20 متری از گیاه اولی بود که داریم دربارش بحث میکنیم و عکس هر دو تا رو توی یک روز گرفتم .. خوشبختانه این یکی گل داره و با توجه به عکسهایی که توی اینترنت دیدم و یا دوستان گذاشته بودند این یکی مطمئنا شب خسب یا ابریشمه ...
حالا بعد از دیدن عکس ها و توضیحات من فکر میکنید گیاه اولی که چند روز پیش عکسش رو گذاشته بودم چی باشه ؟؟ ...
دوست دارم از سلولهای خاکستری مغزتون استفاده کنید تا به نتیجه برسید ... من خودم یک نتیجه گیری کردم ولی نمیگم ببینم نظر شما چیه ؟

مبهم میحرفیااا
خوب با توجه به حرفات

گفتی یکی دیگه و در فاصله 20 متری ابریشم، پس از دوتا درخت متفاوت عکس گرفتی پسر

ابریشمه گل داره و بر اساس گلش تشخیص دادی که ابریشمه، ولی اون درخته گل نداره و نمیدونی ابریشمه یا چیز دیگه

چرا این دو گیاه هر دو دارای گل نبودن ؟ آیا هر دو ابریشم بوده یا نه ؟
نیست این گل داشته و اون نه، شما از این خوشتون اومده و ازش عکس گرفتین واسه اینجا
شباهتا هم که خیلیه، تو یه فاصله چند متری

خیلی مبهمه، چرا اینطوری شده پس ؟ من حدس منیزنم همونی باشه که گلرخ جان گفتن، لیلکی

ولی همچنان میگم ابریشم، اون مدل سفیدشه، این که گل داره این رنگیشه :w12:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
عکس دوم ابریشمه . به برگهای ظریفش دقت کنید . اما عکس دوم همون لیلکی که گفتم! جوجو کوتاه بیا وگرنه هفت تیر رو میکشم!!!!!!!:biggrin::biggrin: نحوه قرار گرفتن برگها رو نگاه کنید . شب خسب مثل عکس دوم حالت ردیفی و منظم داره و برگهاش خیلی ریزتر هستند . اما لیلکی کمی درشت تر و شبیه عکس دومه . موقعیت رویششون در یه محیطه و در ایران جنگلهای شماله بماند که برای فضای سبز شهری در همه مناطق ایران استفاده میشه البته . بازم میگم لیلکی!!!!!!!!!;):D:D

راستی جوجو جان اون عکسا که از خونه گرفته بودی اقاقیا معمولیه نه ابریشم.

آخرین ویرایش:

فرزام

عضو جدید
عکس دوم ابریشمه . به برگهای ظریفش دقت کنید . اما عکس دوم همون لیلکی که گفتم! جوجو کوتاه بیا وگرنه هفت تیر رو میکشم!!!!!!!:biggrin::biggrin: نحوه قرار گرفتن برگها رو نگاه کنید . شب خسب مثل عکس دوم حالت ردیفی و منظم داره و برگهاش خیلی ریزتر هستند .

دوستان یک وقت سوء تفاهم نشه ! :surprised:

این دو تا عکس آخری که گذاشتم مربوطه به یک گیاهه که همون گل ابریشمه .. من عکسهای سوال اولم رو دیگه نذاشتم براتون ..... فکر کردم دیگه همه یادتون باشه چه شکلی بود !!

اگر میخواین دوباره عکسهای اول رو بذارم که راحت تر تشخیص بدین ...

گلابتون

مدیر بازنشسته
مبصر تاپيك بتركون ...فرزام جان محبت كن اين كارو انجام بده خيلي عكسها قاطي پاتي شده ... حسابي گيج شديم .... :w20:

من فكر ميكنم به راي گيري بزاريم خوب باشه ... چطوره؟:w01:

ناظم خانم :w27:

فرزام

عضو جدید
مبصر تاپيك بتركون ...فرزام جان محبت كن اين كارو انجام بده خيلي عكسها قاطي پاتي شده ... حسابي گيج شديم .... :w20:

من فكر ميكنم به راي گيري بزاريم خوب باشه ... چطوره؟:w01:

شما امر بفرمایین خانم ناظم ! .... الان عکس ها رو میذارم ..
البته من بازهم تاکید میکنم سلولهای خاکستری مغز خیلی مهمه ... جوجو خیلی نزدیک شده بود به هدف .... :smile:

این دو تا عکس گیاه اولی که گذاشته بودم .... و مطمئن نیستیم چیه ..

حالا اینم 2 تا عکس از گیاه دوم که من میگم گل ابریشمه ....

حالا خوب شد ؟

دیگه مشکلی نیست ؟... پس اجازه بدین من هم نتیجه ای که گرفتم رو بگم....

من این سوال برام پیش اومد که اگر این دو تا گیاه یکی هستند پس چرا یکیشون در مرحله گلدهیه ولی دیگری در مرحله میوه دهی .!!؟؟ یعنی امکانش هست که دو تا گیاه همنوع در یک مکان و یک شرایط آب و هوایی و در یک زمان دوران گلدهیشون فرق بکنه :surprised:
برای همین فکر نمیکنم این دوتا یکی باشند ... :)

فقط من تا ساعت 3 بیشتر نیستم. رای گیری هم اگر میخواین بذارین فردا صبح بذاریم که من هم باشم ..

موفق باشید :gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
ممنون مبصر جان دستت درد نكنه عزيز:gol:

فرزام جان من اصلا با اينكه اين دوتا يكي هستن موافق نيستم .... ظرافت شب خسب يا ابريشم اصلا قابل قياس با گياه اول ( (كه به احتمال زياد ليلكي هست) ) نيست... شخصا با ليلكي موافقم ....:w01:

گلاب خاتون ناظم:gol:

nasimkhordad

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام گلابتون جون ایده ی جالبیه اگه بتونیم در رابطه با گیاهان دارویی ه بحث کنیم خیلی مفیده چون این علم الان مورد توجه مردم شده و دوست دارن که به جای داروهای شیمیایی از داروهای گیاهی استفاده کنن ممنون از این تاپیکت در مورد این میوه هنوز نتونستم بفهمم ولی تلاشموئمیکنم تا اسمشو پیدا کنم

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام به روي ماهت نسيم جان خوش اومدي گلم:gol:
متشكرم عزيزم .... نسيم جان اون ميوه براي اولين پست اين تاپيك 80 تا صفحه اي است عزيزم ... اسمشم پپينو هست...

نسيم جان از پيشنهادت متشكرم ميشه بفرماييد گرايشتون چيه گلم ؟ اميدوارم همراهي ما رو قابل بدونيد .

گلابتون ناظم خانم:gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
و همچنان بوشهريها يكه تازند...ماشالا به اين اتحاد ... بابا شماها نميخواين كوتاه بياين :w01:

فكر كنم آخر مجبور به برگزاري دوئل بشيم .:w15:

گلاب:gol:

nasimkhordad

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسم این گیاه چیه؟

اسم این گیاه چیه؟

من که نتونستم بگم چیه ولی قطعا از خانواده کدوییان هست حالا شما میتونین بگین ای چه گیاهیه تا بعد من خواصشو بهتون بگم

nasimkhordad

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسم این گیاه چیه؟

اسم این گیاه چیه؟

ممنون از مهمون نوازیت گرایش من گیاهپزشکیه امیدوارم که بتونم با شما همرا باشم

پیوست ها

• images.jpg
    images.jpg
    4.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

گلابتون

مدیر بازنشسته
الهي فدات بشم عزيزم نه گلم تازه وارديه و هزار جور دردسر ... خانومي اينجا قوانيني داره كه اگه رعايت نشه خيلي آشفتگي ايجاد ميكنه... اگه لطف كني و اين صفحه رو بخوني از قوانين اينجا هم مطلع ميشي گلم ... عكستون رو هم ميزاريم براي بعد از پاسخگويي به سوال فرزام جان ...

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=40478&page=79

قربانت گلابتون ناظم:gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
دوستان لطفا كسي به عكسي كه نسيم جان قرارداده پاسخ ندهيد تا به نوبت در ليست دوستان قرار بگيرن..... متشكرم:w27:

نسيم جان ببخشيدا .... ولي بايد نظم تاپيك رعايت بشه ... من شرمنده هستم ...شما رو هم توي ليست نوبت گذاشتم :sweatdrop:

گلاب خاتون :gol:

nasimkhordad

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه مسخرم نکنی درخت اولی شبیه درختیه که تو شهر ما زیاده اسمشو نمیدونم اقاقیا هست یا زبان گنجشک ولی دومی با اون فرق داغره خیلی شبیه گل ابریشمه اما گلهاش قرمزه و این منو تو شک انداخته و در نهایت این دو گیاه با هم متفاوتن البته فکر کنم اگه اشتباه بود منو مسخره نکنیا

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با توجه به حرف‌های من و اینکه چرا یکیش گل داره یکیش نه و چرا متفاوته، باید به این نکته توجه کنیم که گل‌دهی ابریشم سفید و قرمز تو یه زمان نیستن، و با هم متفاوت، همینطور، نسبت به هم کمی تفاوت هم دارن

با کمال جسارت و اطمینان میگم، درختایی که من گذاشتم، به همون اسمی هستن که اون بالا اشاره کردم، این خیلی مشهوده، بعدش این آقاقیا چیه ؟

با توجه به توانایی‌های من توی دوئل، و ناک‌اوت کردن حریف، دوئل رو قبول میکنم، در ضمن تمامی افرادی که با من مخالفت کنن، به زندان کلانتری دهکده مهندسین منتقل میشن، و حبسشون به مدت 1 سال با کمی شکنجه
ضمنن کسانی که با من دوئل کنن، بعد از ناک‌اوت شدنشون، میتونن آزادانه زندگی کنن و به زندان نرن، ولی اگه بخوان دوباره دوئل کنن، جرمشون سنگینتر میشه
ولی واسه همون یه بار دوئل باید 3 شب شام بدن، سوپ هم باهاش باشه