ما آیلتس رو با بالا رفتن از یه کوه مقایسه کنیم، این سفر به قلهی کوه ممکنه این شکلی باشه:
حقیقت اینه که شما میتونین به قلهی کوه برسین اگه برای پیشرفت حقیقی، بر روی رشد مهارتهای زبانیتون کار کنین. بهعنوان بازارگرمی، این نسبتاً ضعیفه، اما باعث نمیشه دارای درست کمتری باشه.
تلاش برای بالا بردن یه Band همچون تلاش برای بالا رفتن از یه کوه بیفایدهاس. در حقیقت، به جای دادن هر نوع امتیازی به شما، میتونه بر ضد شما عمل کنه: شما هم زمان و هم انرژیتون رو هدر میدین و وقتی فرود میاین، دقیقاً تو همون مکان قبلی هستین.
تنها دلیل من هزاران نفری هستن که با من تماس گرفتن و میگن اونها زیر نمرهی Band 7 که به اون نیاز دارن، گیر اُفتادن.

خیلی از سایتها تلاش میکنن شما رو متقاعد کنن که اونها یه راز مخفی دربارهی آیلتس دارن، رازی که به شما یه امتیاز خاص میده و به شما کمک میکنه تا به نوک قله برسین. برخی حتی ادعا میکنن 'آزمونهای واقعی' برگزار میکنن و از این حقیقت استفاده میکنن که مطالب اونها ظاهراً نسبت به کتابهای امتحانی کمبریج متفاوته و کمبریج داره چیزی رو از شما پنهان میکنه.
شگفتانگیزه که افراد غالباً صدای کوچک من رو نادیده میگیرن و میگن هیچ راهحل سریعی وجود نداره.حقیقت اینه که شما میتونین به قلهی کوه برسین اگه برای پیشرفت حقیقی، بر روی رشد مهارتهای زبانیتون کار کنین. بهعنوان بازارگرمی، این نسبتاً ضعیفه، اما باعث نمیشه دارای درست کمتری باشه.
تلاش برای بالا بردن یه Band همچون تلاش برای بالا رفتن از یه کوه بیفایدهاس. در حقیقت، به جای دادن هر نوع امتیازی به شما، میتونه بر ضد شما عمل کنه: شما هم زمان و هم انرژیتون رو هدر میدین و وقتی فرود میاین، دقیقاً تو همون مکان قبلی هستین.
تنها دلیل من هزاران نفری هستن که با من تماس گرفتن و میگن اونها زیر نمرهی Band 7 که به اون نیاز دارن، گیر اُفتادن.