مرگ خوب را انتخاب می کنید یا زندگی خوب؟

ram_call17

عضو جدید
در کنار زندگی نامه افرادی نظیر پیامبران،ادیسون،نیچه،هیتلرو... نام فردی به نام علی در جامعه جهانی جا مانده است.نحوه عملکرد او بسیار منحصر بفرد و ویژه است.بگونه ای که اعراب هرگاه چیز خاصی از بنی هاشم میدیدند،میگفتند حقا پسر علیست.راسخ بودن در عقیده و عمل به تمام جزئیات در او بسیار بارز است.مرگ او نکات مهمی دارد.سیاستمداران هم عصراو برین عقیده بودن که علی مرد خدا است،اما سیاست بلد نیست.اما چگونه است که همواره امثال او از در زندگی در سختیند؟
آیا می توان گفت که اگر می خواهی خوب زندگی کنی،عمر(منظور عمربن عاص است.در املای اسمش شک دارم) باش،اگر میخواهی خوب بمیری علی.
تاریخ داستان رابارها تکرار کرده است،عارفان نامی که همیشه از حکومت و اکثریت مردم طرد می شدند،در زندگی مورد تهمت و تحقیر بودندو پس از مرگ نام نیک داشته اند.چرا این چنین است؟
ظاهرا اکثریت مردم همواره اشتباه انتخاب کرده اند!من که باورم نمی شود.به نظر من اکثریت اگر آزاد باشن همیشه درست انتخاب می کنند.اما این حاکمان فریبکار هستند که با هزینه های گزاف تبلیغات در ذهن ها قدیس می شوند و تاج از سرشان نمیوفتد.تاریخ تا کی می خواهد علی ها را در خود فرو ببرد؟این داستان غم انگیز چگونه پایانی دارد؟
فکر میکنم برای همین ازادی را جز اساسی ترین نیازها می دانند،چرا که همه چیز را تعیین می کند.
شما واقعا به ته قلبتون رجوع کنید،بالاخره
فعلا که مردمان اطراف ما اینگونه رقم زده اند:
لال بود هرکه علی گفت
کور بود هرکه علی دید
دیوانه بود هرکه علی بود

sheikh.m737

عضو جدید
در کنار زندگی نامه افرادی نظیر پیامبران،ادیسون،نیچه،هیتلرو... نام فردی به نام علی در جامعه جهانی جا مانده است.نحوه عملکرد او بسیار منحصر بفرد و ویژه است.بگونه ای که اعراب هرگاه چیز خاصی از بنی هاشم میدیدند،میگفتند حقا پسر علیست.راسخ بودن در عقیده و عمل به تمام جزئیات در او بسیار بارز است.مرگ او نکات مهمی دارد.سیاستمداران هم عصراو برین عقیده بودن که علی مرد خدا است،اما سیاست بلد نیست.اما چگونه است که همواره امثال او از در زندگی در سختیند؟

آیا می توان گفت که اگر می خواهی خوب زندگی کنی،عمر(منظور عمربن عاص است.در املای اسمش شک دارم) باش،اگر میخواهی خوب بمیری علی.
تاریخ داستان رابارها تکرار کرده است،عارفان نامی که همیشه از حکومت و اکثریت مردم طرد می شدند،در زندگی مورد تهمت و تحقیر بودندو پس از مرگ نام نیک داشته اند.چرا این چنین است؟
ظاهرا اکثریت مردم همواره اشتباه انتخاب کرده اند!من که باورم نمی شود.به نظر من اکثریت اگر آزاد باشن همیشه درست انتخاب می کنند.اما این حاکمان فریبکار هستند که با هزینه های گزاف تبلیغات در ذهن ها قدیس می شوند و تاج از سرشان نمیوفتد.تاریخ تا کی می خواهد علی ها را در خود فرو ببرد؟این داستان غم انگیز چگونه پایانی دارد؟
فکر میکنم برای همین ازادی را جز اساسی ترین نیازها می دانند،چرا که همه چیز را تعیین می کند.
شما واقعا به ته قلبتون رجوع کنید،بالاخره
فعلا که مردمان اطراف ما اینگونه رقم زده اند:

لال بود هرکه علی گفت

کور بود هرکه علی دید
دیوانه بود هرکه علی بود
سلام عزيز
جدا دست خوش
ديدم جهان را سر به سر///////////////چيدم ثمر از هر شجر
.........
هر كس ز عقل آباده شد///////////////من از جنون عمران شدم
يا حق يا علي است.

سوگلییی

عضو جدید
دوتاییش باهم باشه که بهتره. مرگ که دست کسی نیست . خوب زندگی کنیم تا شاید مرگ خوبی داشته باشیم

sheikh.m737

عضو جدید
سلام عزيزان
با توجه به متن اصلي تاپيك فكر كنم منظور از زندگي خوب از منظر فكري افراد مادي گرا است نه آنچه كه خداوند خوب ميداند. بدون شك مولاي متقيان علي (ع) زندگي بسيار عالي داشته اند و مرگي (منظور آخرت است) بسيار عاليتر. اوست كه قرآن ناطق است و اوست كه معيار حق است.
لطفا دقت فرماييد.
يا حق، يا علي (ع) است.

Sarp

مدیر بازنشسته
سلام عزيزان
با توجه به متن اصلي تاپيك فكر كنم منظور از زندگي خوب از منظر فكري افراد مادي گرا است نه آنچه كه خداوند خوب ميداند. بدون شك مولاي متقيان علي (ع) زندگي بسيار عالي داشته اند و مرگي (منظور آخرت است) بسيار عاليتر. اوست كه قرآن ناطق است و اوست كه معيار حق است.
لطفا دقت فرماييد.
يا حق، يا علي (ع) است.
اه اه اه
این فرار از مادیات هم با آخوندها هجوم آورده به این مملکت !

نمیدونم خدا واسه چی این طبیعت و نعمات رو خلق کرده !

من زندگی خوب رو انتخاب میکنم !

hirta23

عضو جدید
درود

درود

من گاهی دلم میخواد نباشم اما دلم واسه زندگی تنگ میشه

sheikh.m737

عضو جدید
اه اه اه
این فرار از مادیات هم با آخوندها هجوم آورده به این مملکت !

نمیدونم خدا واسه چی این طبیعت و نعمات رو خلق کرده !

من زندگی خوب رو انتخاب میکنم !

بابك جان فرار از ماديات نداريم. خداوند كسب روزي حلال در حد شان فرد را از بزرگترين اعمال ميداند.
ماديات خوبه اگر پاك باشه، خون آلوده نباشه، به زور نباشه، حق ديگران نباشه و ................البته نبايد مانع گناهع فساد و تباهي بشه.
طمع به ذات بد نيست چون خداوند در فطرت انسان قرار داده.
......
.........
............
حق نگهدارت بابك عزيزم