مرد , مظلوم یا آب زیر کاه ؟!

ملیسا

عضو جدید
کاربر ممتاز

[FONT=tahoma, new york, times, serif]:gol:مرد , مظلوم یا آب زیر کاه ؟!:gol:[/FONT]
​

​

_۱- به نظر شما ، چرا ۹۹در صد آقایان از همسرشان می ترسند ؟!
الف ) چون خانوم ها ناخن بلند دارند ولی آقایان ندارند !
ب ) چون خانوم ها کفش پاشنه ۱۵ سانتی دارند ولی آقایان ندارند !
ج ) چون خانوم ها جیغ دلخراش دارند ولی آقایان ندارند !
د ) چون خانوم ها اگر با استفاده از مهمات فوق هم زورشان به شوهرشان نرسد ، فقط کافیست سرشان را از پنجره بیرون کنند و از مردم کمک بخواهند تا ظرف ایکی ثانیه ، 15 مرد قلچماق به طرف شوهرشان حمله ور شوند ، ولی آقایان اگر بمیرند هم کسی به دادشان نمی رسد !

۲- چرا آقایان زمانیکه با همسر خود قصد ورود و یا خروج از دری را دارند ، می گویند خانوم ها مقدمند و اجازه می دهند که اول همسرشان از در عبور کند ؟!
الف ) چون حدس می زنند که پشت در ، یک دره ای ، خندقی ، گودالی ، چیزی باشد !
ب ) چون احتمال می دهند که از لب پنجره بالای در ، یک گلدان سنگی در حال سقوط باشد !
ج ) چون گمان می کنند که پشت در ، یک حیوان درنده و گرسنه باشد !
د ) چون می ترسند که اگر آنها زودتر بروند خانومشان در را پشت سر آنها ببندد و دیگر هم باز نکند !

۳ - شما فکر می کنید که اگر روزی همسر مردی از طبقه شصتم ساختمانی سقوط کند و در طبقه پنجاه و هشتم با دست ، میله ای که از دیوار ساختمان بیرون آمده را بگیرد و در هوا معلق بماند ، این مرد برای نجات همسرش چه اقدامی انجام خواهد داد ؟!
الف ) سریعا با استفاده از اره برقی در صدد جدا نمودن میله از ساختمان بر می آید !
ب ) یک عدد سوسک و یا موش را بر روی دست همسرش می گذارد !
ج ) یک طناب پوسیده را برای بالا کشیدن همسرش به طرف او می اندازد !
د ) با به خطر انداختن جان خودش ، هر طور که شده همسرش را نجات می دهد و سپس اینبار طوری او را هل می دهد که دیگر به هیچ عنوان نتواند دستش را به جایی بند کند !

۴ – چرا معمولا در تصادفات رانندگی ، میزان صدمه ای که به خانوم ها وارد می شود بیشتر از آقایانی است که مشغول رانندگی می باشند ؟!
الف ) چون ۵ دقیقه قبل از وقوع سانحه ، آقا خودش را از خودرو به بیرون پرت کرده است !
ب ) چون قبل از وقوع سانحه ، کمربند ایمنی خانوم دستکاری شده بوده تا عمل نکند !
ج ) چون در اینگونه تصادفات ، راننده حتی الامکان سعی کرده که خودرو اش از سمت راست با خودروی روبرویی برخورد کند !
د ) چون بعد از سانحه مشخص شده که علت تشدید جراحات وارده به خانوم ، مواد محترقه ای بوده که به دلایل نامعلوم توسط فردی ناشناس در زیر صندلی او تعبیه شده بوده تا با کوچکترین ضربه ای منفجر شود !​

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
زن و مرد هر دوشون بسته به موقعیتش هم آب زیر کاه میشن هم مظلوم:w16:
اینکه بگیم یکیش هستن هیچ وقت نمیشه:w16:
هر کسی هم جنس خودشو خوب میشناسه میدونه که چنین چیزی هست:w16:

Alireza00

عضو جدید
این مردا یک موجودات بدی اند که خدا می دونه !!!!!
واقعا براشون متاسفم ،
َآبزیرکاه
دو رو
بی موالات
.
.
.
اصلا خیلی بدند .

خدا ازشوون نگذره .

(این بخش رو فقط آقایان بخوانند !
خانم نخون !
با شمام خانم ، نخون دیگه!
بچه ها شب عیده . بزارید اینهام خوش حال باشند ، ما مردیم باید هوای اینها رو داشته باشیم .:hypocrite: )

نگين...NeGiN سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی بداد من برسههههههههههههه.
آخه یه نگاهی به پستای من و جواباش و البته تعداد تشکرام و تشکراتون بندازین بعد ببینین من مظلوم ترم یا شما که هنوزم از من تشکر نکردین :cry:

بچه ها بياين اين يكي واقعا مظلوووووووووووووووووووووومه ها :D:eek:
ما اين همه مرد مظلوم داشتيم خودمون خبر نداشتيم ؟؟ هاااااااااااااا ؟؟؟؟ :confused:

الهي نازي بيا اينم تشكر فقط به خاطر اين كه ديگه اين جوري گريه نكني :cry::wallbash::crying2::crying:

مظلومي جونم كسي اذيتت كرد بگو خودم بيام حسابشو برسم داداشي :w43:

srashedian

عضو جدید
[FONT=tahoma, new york, times, serif]:gol:مرد , مظلوم یا آب زیر کاه ؟!:gol:[/FONT]​

ای بابا چرا شما انقدر بی معرفتین. :cry: :cry:

_۱- به نظر شما ، چرا ۹۹در صد آقایان از همسرشان می ترسند ؟!
​
چون همسرانشون هم از اونا میترسن. شاید هر دو سلاحی برای دفاع داشته باشند. عشقشون به هم دیگه.

۲- چرا آقایان زمانیکه با همسر خود قصد ورود و یا خروج از دری را دارند ، می گویند خانوم ها مقدمند و اجازه می دهند که اول همسرشان از در عبور کند ؟!
​

چون دوست دارن همسرشونو چند لحظه بیشتر ببینن.​

۳ - شما فکر می کنید که اگر روزی همسر مردی از طبقه شصتم ساختمانی سقوط کند و در طبقه پنجاه و هشتم با دست ، میله ای که از دیوار ساختمان بیرون آمده را بگیرد و در هوا معلق بماند ، این مرد برای نجات همسرش چه اقدامی انجام خواهد داد ؟!
​
حاضرن جاشونو با همسرشون عوض کنن.

۴ – چرا معمولا در تصادفات رانندگی ، میزان صدمه ای که به خانوم ها وارد می شود بیشتر از آقایانی است که مشغول رانندگی می باشند ؟!
​
کم لطفی میکنید. در اکثر موارد شکستگی دنده ها به دلیل ضربه فرمان به قفسه سینه باعث داغون شدن و احیانا پوکیدن آقایون میشه در حالی که خانما ککشون هم نمیگزه. (به نظر من این اصطلاح غلطه)

srashedian

عضو جدید
بچه ها بياين اين يكي واقعا مظلوووووووووووووووووووووومه ها :D:eek:
ما اين همه مرد مظلوم داشتيم خودمون خبر نداشتيم ؟؟ هاااااااااااااا ؟؟؟؟ :confused:

الهي نازي بيا اينم تشكر فقط به خاطر اين كه ديگه اين جوري گريه نكني :cry::wallbash::crying2::crying:

مظلومي جونم كسي اذيتت كرد بگو خودم بيام حسابشو برسم داداشي :w43:

ممنون عزیز. آخه خانما درکمون نمیکنن. :w12:

نگين...NeGiN سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=tahoma, new york, times, serif]:gol:مرد , مظلوم یا آب زیر کاه ؟!:gol:[/FONT]​

ای بابا چرا شما انقدر بی معرفتین. :cry: :cry:

_۱- به نظر شما ، چرا ۹۹در صد آقایان از همسرشان می ترسند ؟!​

چون همسرانشون هم از اونا میترسن. شاید هر دو سلاحی برای دفاع داشته باشند. عشقشون به هم دیگه.

۲- چرا آقایان زمانیکه با همسر خود قصد ورود و یا خروج از دری را دارند ، می گویند خانوم ها مقدمند و اجازه می دهند که اول همسرشان از در عبور کند ؟!​

چون دوست دارن همسرشونو چند لحظه بیشتر ببینن.​

۳ - شما فکر می کنید که اگر روزی همسر مردی از طبقه شصتم ساختمانی سقوط کند و در طبقه پنجاه و هشتم با دست ، میله ای که از دیوار ساختمان بیرون آمده را بگیرد و در هوا معلق بماند ، این مرد برای نجات همسرش چه اقدامی انجام خواهد داد ؟!​

حاضرن جاشونو با همسرشون عوض کنن.

۴ – چرا معمولا در تصادفات رانندگی ، میزان صدمه ای که به خانوم ها وارد می شود بیشتر از آقایانی است که مشغول رانندگی می باشند ؟!​

کم لطفی میکنید. در اکثر موارد شکستگی دنده ها به دلیل ضربه فرمان به قفسه سینه باعث داغون شدن و احیانا پوکیدن آقایون میشه در حالی که خانما ککشون هم نمیگزه. (به نظر من این اصطلاح غلطه)

بچه ها زياد به حرفاي ايشون توجه نكنين :biggrin:

ايشون بيش تر پاچه خوار تشريف دارن :eek:;)

فقط اميدوارم بچه ها گول حرفاتو نخورن :confused:

srashedian

عضو جدید
ممنون از لقب جالبت اما ایشالا میبینیم روزی را که تو هم مثل امیر Amir پاچه خواری کنی شیر مرد. :w07: