مردی که زیر بار لباس مردانه نمی رود! + عکس

unknown VII

عضو جدید
واقعا بیریخت،دقیقا مثل وقتی که خانم ها لباس مردانه میپوشن.:D
ممنون استارتر.;)

unknown VII

عضو جدید
خانوما انقدر تو لباس تنوع دارن که احتیاجی نیست مردونشو بپوشن:D

اره دیگه اصلا کت و شلوار و سوئی شرت و شلوار لی و..........(کت و شلوار رو که به کت و دامن تبدیل کردن،سوئی شرت هم که رنگ های صورتی میپوشن،شلوارلی هم که چندتا طرح میندازن روش،همه ی این کارا رو میکنن که بگن زنونه ست،درصورتی همه ی اینا اصلش مردونه بوده.:D)
از فردا کراوات هم صورتی گل گلی بزنین،بگین کراوات زنونه ست.:whistle:

Erfan_K

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا پاهاشو شطرنجی کردن ؟ موهاشو زده خب بد نیست که . خیلی از مردا میزنن . یعنی میشن زن !!؟

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره دیگه اصلا کت و شلوار و سوئی شرت و شلوار لی و..........(کت و شلوار رو که به کت و دامن تبدیل کردن،سوئی شرت هم که رنگ های صورتی میپوشن،شلوارلی هم که چندتا طرح میندازن روش،همه ی این کارا رو میکنن که بگن زنونه ست،درصورتی همه ی اینا اصلش مردونه بوده.:D)
از فردا کراوات هم صورتی گل گلی بزنین،بگین کراوات زنونه ست.:whistle:
اونی که شما میگی لباس اسپورته نه مردونه........اتفاقا این مردا هستن که از مدل یقه خانوما استفاده میکنن............مخصوصا جدیدا مد شده کت و شلوار مردونه با یقه آرشال
من دیدم اتفاقا کروات هم بزنن حتی پاپیون یا روبان رو دوره یقه مردونه که زیر کت و دامن میپوشن ، اتفاقا من خیلی خوشم میاد:D

unknown VII

عضو جدید
اونی که شما میگی لباس اسپورته نه مردونه........اتفاقا این مردا هستن که از مدل یقه خانوما استفاده میکنن............مخصوصا جدیدا مد شده کت و شلوار مردونه با یقه آرشال
من دیدم اتفاقا کروات هم بزنن حتی پاپیون یا روبان رو دوره یقه مردونه که زیر کت و دامن میپوشن ، اتفاقا من خیلی خوشم میاد:D

من اگه 30 دقیقه فکر میکردم جوابای بهتری به ذهنم میرسید.:biggrin:
از کی تا حالا کت و شلوار اسپرت شده؟:D