البته حدیث هست هرکی تشکراش تموم بشه بعدش از بی تشکری غمگین بشه دیگه نهایت باحالیه ......امام سهیل(ع)خوش حال شدم ... فکر کردم با حالم ، یهو دیدم دکمه تشکرم فعال شد![]()
خوشا به سعادتت
البته حدیث هست هرکی تشکراش تموم بشه بعدش از بی تشکری غمگین بشه دیگه نهایت باحالیه ......امام سهیل(ع)خوش حال شدم ... فکر کردم با حالم ، یهو دیدم دکمه تشکرم فعال شد![]()
البته حدیث هست هرکی تشکراش تموم بشه بعدش از بی تشکری غمگین بشه دیگه نهایت باحالیه ......امام سهیل(ع)
خوشا به سعادتت
من پیامبرمالبته حدیث هست هرکی تشکراش تموم بشه بعدش از بی تشکری غمگین بشه دیگه نهایت باحالیه ......امام سهیل(ع)
خوشا به سعادتت
بله .....ایشون در یک حدیث نبوی میفرمایند ......به غیر از سهیل از هیشکی تشکر نکنید که این بهترین تشکر ها باشد .....و نعمت الهی همینطور براتون فوران کندصلوات...
حالا این امام سهیل (ع) چیزی هم درباره این که هی دکمه تشکر فعال میشه ، هی نمیشه گفته![]()
![]()
برو بابا ......تو برو یورتمتو برومن پیامبرم
تو رو از امام بودن خلع میکنم!!!!!
4 محرم الحرام
حضرت نپو (ص)
من پیامبرم
تو رو از امام بودن خلع میکنم!!!!!
4 محرم الحرام
حضرت نپو (ص)
حالا که اینطور شدبله .....ایشون در یک حدیث نبوی میفرمایند ......به غیر از سهیل از هیشکی تشکر نکنید که این بهترین تشکر ها باشد .....و نعمت الهی همینطور براتون فوران کند
برو بابا ......تو برو یورتمتو برو
اوهوم منم!!!!!!!!به حق چیزا...اینجا پیامبرم داره![]()
بله .....ایشون در یک حدیث نبوی میفرمایند ......به غیر از سهیل از هیشکی تشکر نکنید که این بهترین تشکر ها باشد .....و نعمت الهی همینطور براتون فوران کند
همانا هر تشکر از امیر باعث میشود یک طبقه تشریف ببرید پایین تو جهنمعجب دینیه این...
پس داداش امیر من چی؟... از اونم دوست دارم تشکر کنم![]()
بپا سوزن نزنن بادکنک خاندانت نفله نشهحالا که اینطور شد
تو مرتدی
و حکم اعدام برات صادر میشه!!!!!
دیگه هم از خاندان من نیستی!!!!!
نپو (ص)
نپوئیسم!!!!!حالا امس این دینتون چیه![]()
همانا هر تشکر از امیر باعث میشود یک طبقه تشریف ببرید پایین تو جهنم
با داداش جونت تشریف ببرید اینجا خوش باشیدمن دینی که به داداش امیرم اینطور بگه نمی خوام...![]()
با داداش جونت تشریف ببرید اینجا خوش باشید
![]()
از آسموناز کجا اومده؟
سهیلم تو همین دین امام شده![]()
پسرم این دین تحریف شدس........همانا هر تشکر از امیر باعث میشود یک طبقه تشریف ببرید پایین تو جهنم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
این مردهای غمگین نازنین...! | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
مردهای غمگین نازنین... | گفتگوی آزاد | 14 | |
![]() |
آخر عاقبت مردهای 2 زنه | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
چرا خانم های زیبا با مردهای بدقیافه ازدواج می کنند؟ | گفتگوی آزاد | 32 | |
![]() |
چرا بعضی از مردهای آمریکایی بجای زن سگ دارند ؟ | گفتگوی آزاد | 13 |