مردم خوزستان از نمایندگان غیور آذربایجان میخواهند که بفکر آب کارون باشند!

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دكترای منابع آب از دانشگاه اورگان آمريكا:

[h=1] انتقال آب كارون توجيه منطقی ندارد / مشکل زاينده رود بايد در خود اصفهان حل شود [/h]

sahel70

عضو جدید
همیشه به جنوبیا ظلم میشه
برادر استان من داره نفت و گاز نه تنها کل ایران بلکه کل جهانو میده مردم خودش تو خیلی از شهرها هنوز لوله کشی گاز ندارن ،پالایشگاههای به عظمت کل تهران تو عسلویه و جم داریم
من بوشهریم
دیگه معلومه سر کارون خوزستانیا چی میاد
کارون تاریخچه خوزستانه ،تاریخچه ایرانه
اولین قوم ایرانی که آشوریا بودن اونجا ساکن شدن
به دادش برسین

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همیشه به جنوبیا ظلم میشه
برادر استان من داره نفت و گاز نه تنها کل ایران بلکه کل جهانو میده مردم خودش تو خیلی از شهرها هنوز لوله کشی گاز ندارن ،پالایشگاههای به عظمت کل تهران تو عسلویه و جم داریم
من بوشهریم
دیگه معلومه سر کارون خوزستانیا چی میاد
کارون تاریخچه خوزستانه ،تاریخچه ایرانه
اولین قوم ایرانی که آشوریا بودن اونجا ساکن شدن
به دادش برسین

;).........

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من خودم اصفهانیم و میبینم که این رودخونه خشک چه تاثیری روی ما اصفهانی ها داره ، حتی روی خلق و خو و رفتارهامون،

اما با انتقال کارون به اصفهان اصلا موافق نیستم ، این پاک کردن صورت مساله ست ، اون موقع که صدای همه در اومد که زاینده رود رو لوله کشی کردن به یزد ، و شبکه 3 اومد یه مستند پخش کرد درباره زاینده رود و یزد و ....باید فکر حالا رو هم میکردن، اون موقع که کشاورزهای اصفهانی رفتن تجمع کردن برای رودخونه و لوله آب انتقال یزد رو شکستن و کشته دادن باید فکر اینجاها میشد....

انتقال کارون به اصفهان ، حل مشکل زاینده رود نیست از دست دادن یه زاینده رود دیگه ست

2276417

کاربر فعال
بابا ما خوزستانیا بدبختیم. چرا؟ حالا جواب چرا رو میدم:(توجه: این پیام سیاسی نیست فقط درد و دلهای خیلی از خوزستانیهاس که زورشون به هیچ جا نمیره)
1- شهرستان مسجد سلیمان 1 چاه نفت ایران رو داشته و در دهه 70 بدلیل نشت گاز از زمین برخی مواقع خودبخود دولت تردد ها در جاده رو کم میکرد . ولی حالا مردم این شهرستان گاز لوله کشی ندارن. و در فلاکت زندگی میکنن. فقر مالی - فقر امکانات فقر بهداشت، حتی این شهرستان فاقد فاضلاب کشی است.
2- درآمد های خوزستان زیاد ولی عدهای سو استفاده میکنند از بیت المال
3- بدلیل گرد وغبار در تهران ماسک رایگان میدن ولی در خوزستان که قطب 1 اقتصاد ایران می باشد ماسک حتی برای خریدن هم موجود نیست. و گاهی مواقع ماسک کاغذی میارن و گرون میفروشن
4- بیشتر جونهای این استان بیکار و نفرات شاغل از شهر های اطراف و تهران هستند
5- پارتی در سیستم این استان بیداد میکند و باند بازی در خوزستان بوسیله مردم شهرستان د.. که نون رو به نرخ روز میخورن بنا شده. و هر کسی رو که پیشرفت میکنه سرکوب میکنن و از بیت المال نهایت استفاده رو میبرن. وبیت المال رو به بیت الحال تبدیل نمودند. و هرکسی که سد راهشون شد و مانع تخلفاتشون شد رو با پاپوش حذف میکنن، نماز میخونن ولی برای ریا، و حق بنده های خدا رو پایمال میکنن. بعنوان نمونه در شرکت لوله سازی اهواز مسئول مالی این شرکت جناب آقای بوق..... ، که موجودی شرکت رو به بازار آزاد تغذیه کرده و با هاش تجارت میکنه . ولی کارگر بنده خدا کرایه نشینه و بعد از سه ماه حقوق یک ماه رو میگیره وتا اعتراض میکنه سریع اون شخص رو سیاسیش میکنن یا به پلیس معرفیش میکنن و به اسم تحریم سو استفاده مالی می برن. اینا اسلام رو خراب کردن ولی مردی نیست جلوشونو بگیره، یا شرکت صنایع فولا د که مسئول بوق یا شرکت نفت مسئولین جدیدشون که در دولت قبلی کاسه لیسی کردن تا سمت بگیرن از مدیر فلان آقای بوقققق تا بقیه نفراتش مثلا چرا آقای فلان نفر دوم حکم استخدامی پسرشو از وزیر گرفته و پسر بی سوادش که مدرک لیسانس زورکی گرفته استخدام رسمی شرکت نفت بشه این هم یه سو استفادست اگر راست میگن بیان و اسامی اونای رو که همین طوری رفتن سرکار در بیارن. تو خوزستان پیرمردا 4 شغلن ولی جونها بیکارن جالب اینجاس که 2 شغلشون دولتیه
6- در استان خوزستان مردم بعلت آلودگی هوا اکثرا بیمارن یا آلرژی دارن یا آسم یا تنگی نفس یا سرطان ، چون هوا و محیط اهواز فوق العاده کثیفه . هوای کثیف در بدن و گرما از طرف دیگه بیماری رو تشدید میکنه هر چقدر کارکنی باید بدی دکتر تا درمان بشی. اکثر کسانی که کار میکنن هم بیمارن ولی منکر میشن تا کارشون رو حفظ کنن.
امیدوارم بدونین درد مردم خوزستان زیاده حالا این کارون هیچه شه.
ببخشید سرتونو درد آوردم.

آخرین ویرایش:

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من خودم اصفهانیم و میبینم که این رودخونه خشک چه تاثیری روی ما اصفهانی ها داره ، حتی روی خلق و خو و رفتارهامون،

اما با انتقال کارون به اصفهان اصلا موافق نیستم ، این پاک کردن صورت مساله ست ، اون موقع که صدای همه در اومد که زاینده رود رو لوله کشی کردن به یزد ، و شبکه 3 اومد یه مستند پخش کرد درباره زاینده رود و یزد و ....باید فکر حالا رو هم میکردن، اون موقع که کشاورزهای اصفهانی رفتن تجمع کردن برای رودخونه و لوله آب انتقال یزد رو شکستن و کشته دادن باید فکر اینجاها میشد....

انتقال کارون به اصفهان ، حل مشکل زاینده رود نیست از دست دادن یه زاینده رود دیگه ست

خوشا به انصافت !

• Like
واکنش ها: agin

elham1985

عضو جدید
هر وقت از كنار پل ردميشم ياد بچگيام ميوفتم كه ميومديم كنار رود خونه با يه عالمه قايق كاغذي آب بازي يادش بخير ...
الان هم اب كم شده وهم اينكه الوده شده .
نكنه كارو خشك بشه :cry:

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اهــــوازِ مـــــن
نفت را مــی برند د آتَـــشش را برایت مـــیگـذارنـد
گــــاز را مــی برند گـــرمای چـــاهـــا را برایـــت مـــیگـذارنـــد

از فــــولادت, فــقـــط دود کارخـــانه را داری

از کــــــارونـــت هـــم کــــه چـــیزی نـــگویم بِـــهتــراَســــت...
انقـدر بزرگـــــی کـه هــــر چـقدر هم ببـرنـــد,پرچمــت تا ابــــد بالاســــــت..

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اهــــوازِ مـــــن
نفت را مــی برند د آتَـــشش را برایت مـــیگـذارنـد
گــــاز را مــی برند گـــرمای چـــاهـــا را برایـــت مـــیگـذارنـــد

از فــــولادت, فــقـــط دود کارخـــانه را داری

از کــــــارونـــت هـــم کــــه چـــیزی نـــگویم بِـــهتــراَســــت...
انقـدر بزرگـــــی کـه هــــر چـقدر هم ببـرنـــد,پرچمــت تا ابــــد بالاســــــت..

کارون یک منبع ملی اما اگر دفاع از آن بعنوان دفاع از یک منبع ملی، منافعی برای خوزستان داره، دلیل نمی شه تا یک اصفهانی یا یک یزدی از موجودیت کارون دفاع نکنه. یعنی ما آنگونه از کارون دفاع کنیم که همه ایران در دفاع از آن مصمم باشن حتی اگر فکر کنن که این دفاع آنها نفع ویژه ای برای استان خوزستان داشته باشه. این همان دفاعی ست که ملت بودن ما را، مهر، عطوفت و توجه انسانی ما را نسبت به یکدیگر، تضمین می کنه./

botany

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا تصور نبودن این همه زیبایی سخته...
چطور میتونن همچین فکری بکنن کارون باید همیشه زنده باشه...

بالا