مراحل تکمیل ساختمان از اول اول تا انتها ؟

ebi136

عضو
یعنی از ب بسم الله تا .....

1- انواع نقشه های لازم

2- شروع و نحوه طراحی

3 - مجوزهای لازم

4- مراحل اجرا

5- نقش ارگانهای مربوطه

میخوام یه تصور کلی از مراحل ساخت پیدا کنم اخه تازه کارم

sma519

کاربر بیش فعال
جواب سوال يك

جواب سوال يك

مراحل تکمیل ساختمان از اول اول تا انتها؟
فعلا" جواب سوال يك با من .
مرحله نقشه ها در 4 فاز خلاصه ميشود :
فاز صفر : مطالعه و تحقيق در مورد مكاني كه قرار است سازه در آن احداث شود.
فاز يك : تهيه نقشه هاي معماري بر اساس نتايج بدست آمده از مطالعات اوليه .
فاز دو و سه : تهيه نقشه هاي اجرايي از روي نقشه هاي معماري . ;)

sma519

کاربر بیش فعال
جواب سوال دو .

جواب سوال دو .

جواب سوال دو :
پس از تهيه نقشه هاي اجرايي ، از روي آنها عمليات متره و برآورد صورت ميگيرد . كه از روي آن هزينه مصالح بدست آمده و پس از اضافه كردن هزينه هاي اجرايي و ديگر ضرايب مربوطه از جمله ضريب بالاسري و ... ، مبلغ مورد نياز پروژه بر اساس فهرست بهاي حال حاضر آن دوره برآورد مي شود كه به آن مبلغ پيمان مي گويند .
سپس پروژه به مناقصه گذاشته ميشود . پيمانكاران داوطلب در آن شركت ميكنند كه نهايتا" يك پيمانكار ( حالا كار نداريم به حق يا ناحق ) برنده ميشود و قرارداد مي بندد .
( شايد وارد شدن در بحث انواع ضمانتنامه ها از حوصله اين بحث خارج باشد ، لذا اشاره اي به آنها نكرده و سعي ميكنيم زودتر به مراحل شروع عمليات اجرايي برسيم ) . ادامه دارد ... :)
( در ضمن دوستان لطف كنند و به ترتيب سوالها را پاسخ دهند - ممنون )

ebi136

عضو
استاد عزیزsma519

در مورد انواع نقشه های معماری و اجرائی مورد نیاز هم یه توضیح مختصری بدین بد نیست ( اسکلت بتنی )

sma519

کاربر بیش فعال
استاد عزیزsma519

در مورد انواع نقشه های معماری و اجرائی مورد نیاز هم یه توضیح مختصری بدین بد نیست ( اسکلت بتنی )
نميدونم چرا منو استاد خطاب كرديد ! ولي در هر حال خواهش ميكنم اين كلمه رو بكار نبريد . چون لحن نوشتن من به حد كافي بعضي از بچه ها رو دلخور كرده ، و نميخوام كه بيشتر از اين حاشيه درست بشه .
اما در ارتباط با اين تاپيك بهتره بگم هم حق با شماست و هم با مدير محترم .
چون از طرفي اگر به قول شما نوشته ها به ترتيب باشد ، مفيدتر خواهد بود . و از طرفي هم چون نويسنده قرار است همه دوستان باشند ، و شايد معلوماتشان مربوط به نوبتهاي بعدي باشد ، تحمل انتظار رو مثل من نخواهند داشت و كلا" بيخيال خواهند شد . واسه همين پيشنهاد ميكنم اجازه بديد دوستان از هر مرحله اي كه ميخواهند ، بنويسند . و شما در انتها آنها را به ترتيب مراحل تنظيم كرده و در قالب يك فايل منظم به دوستان ارائه دهيد . ;)
در مورد نقشه ها هم در نقشه معماري بيشتر تقسيم فضا مطرح است تا ساير موارد . گويا مدير تالار معماري گريزي به اين تاپيك داشته اند كه تقاضا ميكنم در اين مورد ايشان توضيح دهند . در مورد سازه هم نميدانم منظور شما دتايلها بودند ، يا نقشه هاي كلي ؟ :)

ebi136

عضو
نميدونم چرا منو استاد خطاب كرديد ! ولي در هر حال خواهش ميكنم اين كلمه رو بكار نبريد . چون لحن نوشتن من به حد كافي بعضي از بچه ها رو دلخور كرده ، و نميخوام كه بيشتر از اين حاشيه درست بشه .
اما در ارتباط با اين تاپيك بهتره بگم هم حق با شماست و هم با مدير محترم .
چون از طرفي اگر به قول شما نوشته ها به ترتيب باشد ، مفيدتر خواهد بود . و از طرفي هم چون نويسنده قرار است همه دوستان باشند ، و شايد معلوماتشان مربوط به نوبتهاي بعدي باشد ، تحمل انتظار رو مثل من نخواهند داشت و كلا" بيخيال خواهند شد . واسه همين پيشنهاد ميكنم اجازه بديد دوستان از هر مرحله اي كه ميخواهند ، بنويسند . و شما در انتها آنها را به ترتيب مراحل تنظيم كرده و در قالب يك فايل منظم به دوستان ارائه دهيد . ;)
در مورد نقشه ها هم در نقشه معماري بيشتر تقسيم فضا مطرح است تا ساير موارد . گويا مدير تالار معماري گريزي به اين تاپيك داشته اند كه تقاضا ميكنم در اين مورد ايشان توضيح دهند . در مورد سازه هم نميدانم منظور شما دتايلها بودند ، يا نقشه هاي كلي ؟ :)

بصورت دتایل اگه امکان داره

sma519

کاربر بیش فعال
!

!

بصورت دتایل اگه امکان داره
با سلام
توضيح دتايلها با نوشتن شايد كمي غير ممكن باشه ، چون اين كار بيشتر مستلزم پيوست عكس دتايلهاي مختلف به اينجا است تا نوشتن .
الان هم چيز منظمي در اين مورد ندارم . ولي پيدا ميكنم . چشم .
اميدوارم ساير دوستان مطالب آماده اي در اين زمينه داشته باشند .
متشكرم . ;)

آخرین ویرایش: