برای گرفتن پروانه سابقه کار چقدر میخواهد؟
سلام دوست عزیز واسه گرفتن پروانه نظام مهندسی یا باید 2 سال سابقه کار داشته باشی یا 2 سال از تاریخ اخذ مدرکت بگذرهبرای گرفتن پروانه سابقه کار چقدر میخواهد؟
سلام دوست عزیز واسه گرفتن پروانه نظام مهندسی یا باید 2 سال سابقه کار داشته باشی یا 2 سال از تاریخ اخذ مدرکت بگذره
خوب من خودم دوستایی دارم که با گذشتن 2 سال از اخذ مدرکشون واسه نظام مهندسی امتحان دادن و الان پروانه نظام مهندسی رو هم گرفتناشتباه می کنید. سابقه کار برای مقطع لیسانس 3 سال هست.
من خودم امسال امتجان دادم و از این بابت مطمئنم.
خوب من خودم دوستایی دارم که با گذشتن 2 سال از اخذ مدرکشون واسه نظام مهندسی امتحان دادن و الان پروانه نظام مهندسی رو هم گرفتن
نمی دونم شاید نظام مهندسی هر شهر قوانین خاص خودشو داشته باشه
حالا اگه 3 سالم باشه حتما" لازم نیست که سابقه کار داشته باشی
خوب عزیز من بعد 2 سال امتحان می دی در صورت قبولی پروانه نظام مهندسی رو بهت میدن دیگه حالا بهد هر وقتی باشهخیر همه جا قانون یک شکله. شما می تونین وقتی دو سال از لیسانستون گذشته هم امتحان بدین. اما پروانه اشتغال رو بعد از سه سال که از لیسانس گذشت می تونین بگیرین.
ضمنا یک فرم شماره 4 در سایت نظام مهندسی هست که حتما باید به امضای دو مهندس پایه 1 با 10 سال سابقه کار برسه. اگر چه یه جورایی فرمالیته است. اما باید این فرم رو موقع اخذ پروانه تکمیل کنید.
توضیحات بیشتر اینجا: http://www.tceo.ir/member/info.aspx
خوب عزیز من بعد 2 سال امتحان می دی در صورت قبولی پروانه نظام مهندسی رو بهت میدن دیگه حالا بهد هر وقتی باشه
مهم اینکه کی میتونی امتحان بدی
سوالات مربوط به مبحث طرح و اجرای تاسیسات مکانیکی بجز کتاب تاسیسات و تبرید کتاب سراغ دارید
مثلا COP تویه کتاب تبرد کجاست
دوستان می خواستم بدونم عضویت تو نظام مهندسی استان تهران هیچ مزیتی نسبت به نظام مهندسی استان های دیگه داره؟!
آقا حالا این منابع رو از کجا می تونیم گیر بیاریم؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
U | آزمون نظام مهندسی بهمن 94 | آزمون نظام مهندسی | 64 | |
آزمون نظام مهندسی مرداد 94 | آزمون نظام مهندسی | 1206 | ||
T | آزمون نظام مهندسی آبان 93 (سوالاتی که میبایستی درصورت اعتراض حذف شود) | آزمون نظام مهندسی | 16 | |
M | آزمون نظام مهندسی آبان 93 | آزمون نظام مهندسی | 348 | |
M | مقایسه منابع آزمون نظام مهندسی و تغییرات آن | آزمون نظام مهندسی | 3 |