مخمل دلش برای همتون تنگ میشه

مخمل

عضو جدید
سلام دوستای دوست داشتنی خودم:gol:

من 2 هفته بیشتر پیشتون نبودم اما توی همین مدت کم بهتون عادت کرده بودم.دلم براتون تنگ میشه امیدوارم همیشه و هر لحظه شادی تو دلاتون و خنده روی لباتون باشه... و از خدا می خوام که به هر چی که لیاقتشو دارین برسین..:heart:

فقط خواستم قبل از رفتن چه از دوستای گلم که منو قابل دونستن و با من دست دوستی دادن و چه اونهایی که توی

باشگاه ،توی تاپیک هاشون یا پست هایی که میذاشتن آشنا شدم تشکر کنم و بگم دلش برای همتون تنگ میشه:cry:از

دوستای خوبمم که مدت کمی باهاشون آشنا شدم و نتونستم از دوستی باهاشون لذت ببرم عذر خواهی میکنم و

براشون آرزوی خوشبختی دارم.

قبل ار رفتنم می خواستم ..

از آرتین خان که اولین دوستم بود به خاطر همه ی لطفی که به من داشت تشکر کنم و بگم از حامد خیلی خیلی بهتری:gol:
از شیوا جونم با اون قلب مهربونش :gol:،
از شیخ اجل به خاطر شعرایی که می فرستاد و با هم مشاعره ای راه مینداختیم:gol:
از پری به خاطر متنای زیباش که هر وقت می خوندم حس خوبی بهم می داد:gol:
از کیمیا جونی که دیر باهاش آشنا شدم ولی خیلی خیلی به من محبت داشت:gol:
از بهنام خان 95 به خاطر معرفتش که واقعا برام ارزشمنده.:gol:

و ...

از همشون ممنونم و بهشون می گم که مخمل همیشه به یادتونه ..

اگه حرفی زدم که ناراحتتون کردم منو ببخشین.دیگه بعید می دونم بیام پیشتون ... دیگه همین.
:heart::heart:

حرفهای ما هنوز ناتمام

تا نگاه می کنی وقت رفتن است

باز هم همان حکایت همیشگی،

پیش از آنکه با خبر شوی

لحظه عزیمت تو ناگزیر می شود

ای دریغ و حسرت همیشگی

ناگهان

چقدر زود دیر می شود...

artinbala999

عضو جدید
اختیار داری خانوم همیشه انسان عکس العمل کار و رفتارش رو میبینه واقعا که عجب بالا و پایین داره روزگار به سلامت ما ام شما رو فراموش نمیکنیم ایشالا که همه زندگیت پر از شادی باشه و رضایت و آرامش که کمال انسانه!!!

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام مخمل جان...نمیدونم بگم خوشحالم از رفتنت یا ناراحتم..چون دلیلش رو بهم گفتی...من بیشتر خوشحالم چون به اون چیزی که میخواستی رسیدی

مخمل جان دلمون برات تنگ میشه گلم.هر کوجا هستی مواظب خودت و خوبیهات باش...

از بهنام خان 95 به خاطر معرفتش که واقعا برام ارزشمنده.:gol:

خواهش میگنم گلم..لطف داری به من..

هر کوجا هستی امیدوارم خوب و سلامت باشی....

بای بای

کیمیا جونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
مخمل جونم دلم برات خیلی تنگ می شه دوست دارم خیلی خوشگل خانوم.خیلی مراقب خودت باش:gol::cry:

بالا