بعضی ها طوری رفتار میکنند انگار مخاط سبز دماغ فیل بهشون چسبیده :mad:
دختر شاه پریون عضو جدید کاربر ممتاز Apr 30, 2010 #2 الان باید تو این تایپیک بگیم بعضیا چه جوریا رفتار میکنن؟
دختر شاه پریون عضو جدید کاربر ممتاز Apr 30, 2010 #3 من ادامه میدم..: هه بعضیا یه جوری رفتار میکنن انگار تاحالا شتر ندیدن.... با (نون )یه چی بگو...
hamid15 عضو جدید کاربر ممتاز Apr 30, 2010 #4 دختر شاه پریون گفت: من ادامه میدم..: هه بعضیا یه جوری رفتار میکنن انگار تاحالا شتر ندیدن.... با (نون )یه چی بگو... کلیک کنید تا باز شود... با حاله بعضیا یه جوری رفتار می کنن انگار نه شتر دیدن نه مخاط سبز دماغ فیل........... ل بده
دختر شاه پریون گفت: من ادامه میدم..: هه بعضیا یه جوری رفتار میکنن انگار تاحالا شتر ندیدن.... با (نون )یه چی بگو... کلیک کنید تا باز شود... با حاله بعضیا یه جوری رفتار می کنن انگار نه شتر دیدن نه مخاط سبز دماغ فیل........... ل بده
دختر شاه پریون عضو جدید کاربر ممتاز Apr 30, 2010 #5 hamid15 گفت: با حاله بعضیا یه جوری رفتار می کنن انگار نه شتر دیدن نه مخاط سبز دماغ فیل........... ل بده کلیک کنید تا باز شود... توکه ن ندادی ؟....نه شتر دیدن نه....؟...؟ ok بعضیا یه جوری رفتار میکنن انگار لولو خرخره گازشون گرفته!
hamid15 گفت: با حاله بعضیا یه جوری رفتار می کنن انگار نه شتر دیدن نه مخاط سبز دماغ فیل........... ل بده کلیک کنید تا باز شود... توکه ن ندادی ؟....نه شتر دیدن نه....؟...؟ ok بعضیا یه جوری رفتار میکنن انگار لولو خرخره گازشون گرفته!
Iran_Novin عضو جدید Apr 30, 2010 #6 دختر شاه پریون گفت: من ادامه میدم..: هه بعضیا یه جوری رفتار میکنن انگار تاحالا شتر ندیدن.... با (نون )یه چی بگو... کلیک کنید تا باز شود... این لودگی ها رو لطفا تو تاپیک های دیگه ادامه بدید ممنون. بلاخره باید یک چیزی بنویسید نه؟
دختر شاه پریون گفت: من ادامه میدم..: هه بعضیا یه جوری رفتار میکنن انگار تاحالا شتر ندیدن.... با (نون )یه چی بگو... کلیک کنید تا باز شود... این لودگی ها رو لطفا تو تاپیک های دیگه ادامه بدید ممنون. بلاخره باید یک چیزی بنویسید نه؟
hamid15 عضو جدید کاربر ممتاز Apr 30, 2010 #7 Iran_Novin گفت: این لودگی ها رو لطفا تو تاپیک های دیگه ادامه بدید ممنون. بلاخره باید یک چیزی بنویسید نه؟ کلیک کنید تا باز شود... باشه جوون خون الوده رو کثیفش نکن رفتیم بیا بریم دختر شاه پریون قربون اون اواتارت بشم من
Iran_Novin گفت: این لودگی ها رو لطفا تو تاپیک های دیگه ادامه بدید ممنون. بلاخره باید یک چیزی بنویسید نه؟ کلیک کنید تا باز شود... باشه جوون خون الوده رو کثیفش نکن رفتیم بیا بریم دختر شاه پریون قربون اون اواتارت بشم من
دختر شاه پریون عضو جدید کاربر ممتاز May 1, 2010 #8 hamid15 گفت: باشه جوون خون الوده رو کثیفش نکن رفتیم بیا بریم دختر شاه پریون قربون اون اواتارت بشم من کلیک کنید تا باز شود... قربون اواتارم بشی؟....دیوانه واسه چی میخوای قربون کسی بشی که نمیدونی کیه؟
hamid15 گفت: باشه جوون خون الوده رو کثیفش نکن رفتیم بیا بریم دختر شاه پریون قربون اون اواتارت بشم من کلیک کنید تا باز شود... قربون اواتارم بشی؟....دیوانه واسه چی میخوای قربون کسی بشی که نمیدونی کیه؟
hamid15 عضو جدید کاربر ممتاز May 1, 2010 #9 دختر شاه پریون گفت: قربون اواتارم بشی؟....دیوانه واسه چی میخوای قربون کسی بشی که نمیدونی کیه؟ کلیک کنید تا باز شود... حالا
دختر شاه پریون گفت: قربون اواتارم بشی؟....دیوانه واسه چی میخوای قربون کسی بشی که نمیدونی کیه؟ کلیک کنید تا باز شود... حالا
دختر شاه پریون عضو جدید کاربر ممتاز May 1, 2010 #10 hamid15 گفت: حالا کلیک کنید تا باز شود... شلا نالاحتیدی؟....بیخننننن
hamid15 عضو جدید کاربر ممتاز May 1, 2010 #11 دختر شاه پریون گفت: شلا نالاحتیدی؟....بیخننننن کلیک کنید تا باز شود... بیا بلیم از این تاپیک صاحبش دوست نداله ما ایندا باشیم خالا کدا بلیم /؟؟؟؟
دختر شاه پریون گفت: شلا نالاحتیدی؟....بیخننننن کلیک کنید تا باز شود... بیا بلیم از این تاپیک صاحبش دوست نداله ما ایندا باشیم خالا کدا بلیم /؟؟؟؟
دختر شاه پریون عضو جدید کاربر ممتاز May 1, 2010 #12 hamid15 گفت: بیا بلیم از این تاپیک صاحبش دوست نداله ما ایندا باشیم خالا کدا بلیم /؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... تو بگو...من اینزالو بلد نیزتم گم میسم
hamid15 گفت: بیا بلیم از این تاپیک صاحبش دوست نداله ما ایندا باشیم خالا کدا بلیم /؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... تو بگو...من اینزالو بلد نیزتم گم میسم
Abolfazl_r عضو جدید کاربر ممتاز May 1, 2010 #13 Iran_Novin گفت: بعضی ها طوری رفتار میکنند انگار مخاط سبز دماغ فیل بهشون چسبیده کلیک کنید تا باز شود... به من چه؟ به تو چه؟ اصلا مشکلت چیه؟
Iran_Novin گفت: بعضی ها طوری رفتار میکنند انگار مخاط سبز دماغ فیل بهشون چسبیده کلیک کنید تا باز شود... به من چه؟ به تو چه؟ اصلا مشکلت چیه؟
ARAMESH مدیر راهنمای سایت مدیر تالار May 1, 2010 #14 دوست عزیز بهتره برای ارسال یه تاپیک موضوعی رو درنظر بگیرید که برای افراد و وقتی که میذارن میان توش یه بار علمی هم داشته باشه یا اقلا موضوعی که بخوان در موردش بحث و گفتگو کنن ارزشش رو داشته باشه!
دوست عزیز بهتره برای ارسال یه تاپیک موضوعی رو درنظر بگیرید که برای افراد و وقتی که میذارن میان توش یه بار علمی هم داشته باشه یا اقلا موضوعی که بخوان در موردش بحث و گفتگو کنن ارزشش رو داشته باشه!