این سوال ها هم تکراری هستن،هم بی نهایت کلی هستن و هم بیشتر خز :|
شما یه ربات میسازی،فردا عیب هاش رو برطرف میکنی یکی دیگه میسازی بعد تستش میکنی روی خط مستقیم میره یا نه،اگر رفت که هیچ،فوقش یه باطری شارژی یون لیتیوم میندازی رووش،اگر نرفت،بازش میکنی دوباره تعمیرش میکنی و یا یکی دیگه میسازی.در کلمات بالا،به جای "شما" بزار "خدا" و بجای "ربات" بزار "انسان" . غیر از این بود،بحث رو ادامه بده.من خوشحال میشم قانع بشم یا دیگران رو قانع کنم

ابعاد،مسائل ساختگی هستند.یه جور قوانین بین من و شما و دانشمندان.سه بُعد اول کاملا قابل درک هستند (به جز قسمت اینکه تا بینهایت میرن و ازینجور حرفها) و اضافه کردن زمان به ابعاد یا بُعد چهارم تا اونجایی که مطالعات من قد میده،فقط نظریه هستند.هنوز هیچ چیزی اثبات رسمی نداره.پلاسما که هیچ ربطی به بُعد نداره و حالت چهارم ماده هست.اینکه حالت های ماده رو ابعاد فرض کنیم،نادرست هست.ابعاد،یعنی "دید" ها،یعنی شما از چند منظر به قضایا نگاه کنید.
بعد اول یعنی یک نقطه.بعد دوم یعنی نقاطی که فقط از یک سمت به هم متصل هستند (خط) بعد سوم یعنی نقاطی که از همه سمت به هم متصل هستند.بعد چهارم یعنی تمامی بعد سوم رو در همون یک نقطه فرض کنیم.(که بهش میگیم زمان) بعد پنجم یعنی تمامی نقاط بعد چهارم رو در یک راستا فرض کنیم به شکل خط زمانی که در هر لحظه میتونیم در هر نقطه ایش باشیم (یک مکان در چندین زمان یا یک زمان در چندین مکان.یعنی مثلا در سال 2012 در فلان روز و ساعت و ثانیه،در هر جای جهان باشیم و یا در فلان نقطه از کره ی زمین یا ماه یا جهان،در یکی از زمان های قدیم و جدید باشیم) و بعد ششم یعنی فضایی از مکان احاطه شده توسط زمان.یعنی در هر لحظه میتونیم در هر مکانیش باشیم.بعد هفتم که برخی ها میگن وجود نداره،برخی هم میگن ما nـتا بُعد داریم،نمیشه در موردش بحث کرد.تویه کتب مقدس هر سه ادیان هم اشاراتی شده بر 7 بُعدی بودن.این توضیح من یه توضیح ساده و ناقص و پر ایراد از ابعاد بود.فقط گفتم که قابل هضم تر باشه.خودم هم اطلاعات کاملی ندارم و درکش برام سخت هست.امیدوارم خوشتون بیاد