من میخواستم کلاس plc برم ولی واقعا وقت نمیکنم . امیدوارم بتونم از اینا استفاده کنم :cool:
ah25_km عضو جدید Dec 3, 2009 #31 من میخواستم کلاس plc برم ولی واقعا وقت نمیکنم . امیدوارم بتونم از اینا استفاده کنم
spow اخراجی موقت Dec 3, 2009 #32 ah25_km گفت: من میخواستم کلاس plc برم ولی واقعا وقت نمیکنم . امیدوارم بتونم از اینا استفاده کنم کلیک کنید تا باز شود... دوست عزیز با توجه به نیاز به سیمولاتور در این مبحث ومحدودیت در دسترسی بهتره به کلاس مناسب هم برید خیلی به درد میخوره موفق باشید
ah25_km گفت: من میخواستم کلاس plc برم ولی واقعا وقت نمیکنم . امیدوارم بتونم از اینا استفاده کنم کلیک کنید تا باز شود... دوست عزیز با توجه به نیاز به سیمولاتور در این مبحث ومحدودیت در دسترسی بهتره به کلاس مناسب هم برید خیلی به درد میخوره موفق باشید
ah25_km عضو جدید Dec 3, 2009 #33 spow گفت: دوست عزیز با توجه به نیاز به سیمولاتور در این مبحث ومحدودیت در دسترسی بهتره به کلاس مناسب هم برید خیلی به درد میخوره موفق باشید کلیک کنید تا باز شود... ممنون . اگه وقت کنم حتما این کارو میکنم
spow گفت: دوست عزیز با توجه به نیاز به سیمولاتور در این مبحث ومحدودیت در دسترسی بهتره به کلاس مناسب هم برید خیلی به درد میخوره موفق باشید کلیک کنید تا باز شود... ممنون . اگه وقت کنم حتما این کارو میکنم
spow اخراجی موقت Dec 19, 2009 #34 ah25_km گفت: مرسی خیلی زحمت کشیدی عمو spow . همیشه با چیزایی که میزاری شرمندمون میکنی کلیک کنید تا باز شود... خیلی خیلی ممنون عزیز شرمنده دشمنان ما خدمتی هست که وظیفه حساب میشه قابل دوستان عزیز رو نداشت هرچند هنوز کسی نیومده به ما کمک کنه
ah25_km گفت: مرسی خیلی زحمت کشیدی عمو spow . همیشه با چیزایی که میزاری شرمندمون میکنی کلیک کنید تا باز شود... خیلی خیلی ممنون عزیز شرمنده دشمنان ما خدمتی هست که وظیفه حساب میشه قابل دوستان عزیز رو نداشت هرچند هنوز کسی نیومده به ما کمک کنه
spow اخراجی موقت Dec 27, 2009 #38 fidel گفت: با تشکر از شما دوست و همکار ارجمند . کلیک کنید تا باز شود... ممنون مهندس جان بزودی این تاپیک روهم اپدیتش میکنم والا یخورده زیادی سرم شلوغه موفق باشید
fidel گفت: با تشکر از شما دوست و همکار ارجمند . کلیک کنید تا باز شود... ممنون مهندس جان بزودی این تاپیک روهم اپدیتش میکنم والا یخورده زیادی سرم شلوغه موفق باشید
spow اخراجی موقت Dec 30, 2009 #41 مقاله ای دیگر درزمینه پی ال سی امیدوارم مفید به فایده باشه موفق باشید دانلود
spow اخراجی موقت Jan 11, 2010 #42 دوستان خوبم فعلا تمام شد به اینجا مراجعه فرمایید اگرامری داشتید http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=143992
دوستان خوبم فعلا تمام شد به اینجا مراجعه فرمایید اگرامری داشتید http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=143992