این که طرح نیس، عکسه!

این که طرح نیس، عکسه!
این که طرح نیس، عکسه!![]()
![]()
این که طرح نیس، عکسه!![]()
![]()
طرح دخملمو تصویب میکنیا ! خیلی هم دلت بخواد !
خو دو تا افکت فتوشاپ روش برو از عکس خالص بودن در میاد ! تو که این کاره ای که !
شما دوتا چرا چراغتون خاموشه؟!!
هرگونه مطلبی که آماده کردید به ایمیل هایی که اعلام شده بفرستید ... #178اگه ی خبر درباره پذیرش دانشجوی کشاورزی داشته باشیم برای چه کسی بفرستیم؟
لازمه!رزا جان من مقاله رو به ایمیل شما ارسال کردم اگه لازمه برای phyto هم ارسال کنم.![]()
بله رسید. ممنون!خوب من قسمتای مهم مطلب رو چیزی که برای ارائه ام دادم براتون میفرستم
سلام
سموم کشاورزی
بفرست بیاد. یه جایی جاش می دیم!اگه ی خبر درباره پذیرش دانشجوی کشاورزی داشته باشیم برای چه کسی بفرستیم؟
رزا جان من مقاله رو به ایمیل شما ارسال کردم اگه لازمه برای phyto هم ارسال کنم.![]()
سلامسلام دوستان من تازه از طریق Phayto متوجه این تاپیک شدم اگه کمکی ازم برمیاد من حاظرم.
همین الان تو اخبار تلویزیون گفت اولین گلخانۀ پیشرفتۀ گیاهان تراریخته در کرج افتتاح شد!
یه نفر بره یه گزارش تپل از این جریان تهیه کنه ...
اگه میتونید از سایتهای خبری عکس و خبر بگیرید، اگه میتونید از دوستان و همکاران، اگه هم بتونید خودتون پاشید برید کرج یا تلفنی یه مصاحبه انجام بدین که نور علا نوره!از سايت خبرشو بياريم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه!دوستان میشه مقاله خودمون که قبلا چاپ شده رو بفرستیم؟
دوست داریممیخواستم بگم اگه دوست دارین من میتونم مطلب های جالبی درمورد مواد غذایی یا هرچیز دیگه ای پیداکنم.اگه دوست دارین بهم خبربدین.
خدمت از ماست دلبندمجالبه بچه ها فکر خوبیه من کاری از دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم ودر خدمتم
سلام
عکس زیر برای تم طرح چطوره اگه خوبه روش کار کنم
![]()
گاهنامۀ علمی ستاک
حیطۀ فعالیت: کشاورزی و منابع طبیعی
مدیر مسئول: خودم
سردبیر: دخترخالم
خبرنگار: نرگس (با همکاری دستیار مربوطه)
ویراستار: احتمالا نغمه
طراح و صفحه آرا: زینب
شایان ذکر است که حضراتی که قبول مسئولیت می کنن باید اسامی واقعیشون ذکر بشه
همینطور کسانی که مطلب یا مقاله میفرستن هم اسم واقعیشون باید باشه
زراعت و اصلاح نباتات و شیلات، خیال شیشه ای
گیاهپزشکی، Phyto
صنایع غذایی، narges_F و clostridium
باغبانی، باغبانی 17 و samira20* و زینب جعفری زاده
مهندسی آب، shila_kt
گیاهان دارویی، طناز خانمی
مرتع و آبخیزداری، .angel.
محیط زیست، ni_rosa_ce
علوم دامی، بی ازار
من گرفتمش، میفرستم براتمن دو سه باری چک کردم. نیست. پس از رضا می پرسم اگه نرسیده باشه، یه زحمت بکش و دوباره بفرست![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فصلنامه علمی تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی ستاک|شماره 1 ,بهار 93 | نشریه ستاک | 51 |