متن كامل وصيت نامه سياسي-الهي حضرت امام خميني (ره)

fatemeh-torabi

عضو جدید
و اما به‌ آن‌ دسته‌ كه‌ از روی‌ بعض‌ اشتباهات‌ یا بعض‌ خطاها، چه‌ عمدی‌ و چه‌ غیرعمدی‌، كه‌ از اشخاص‌ مختلف‌ یا گروهها صادر شده‌ و مخالف‌ با احكام‌ اسلام‌ بوده‌ است‌ با اصل‌ جمهوری‌ اسلامی‌ و حكومت‌ آن‌ مخالفت‌ شدید می‌كنند و برای‌ خدا در براندازی‌ آن‌ فعالیت‌ می‌نمایند و با تصور خودشان‌ این‌ جمهوری‌ از رژیم‌ سلطنتی‌ بدتر یا مثل‌ آن‌ است‌، با نیت‌ صادق‌ در خلوات‌ تفكر كنند و از روی‌ انصاف‌ مقایسه‌ نمایند با حكومت‌ و رژیم‌ سابق‌. و باز توجه‌ نمایند كه‌ در انقلابهای‌ دنیا هرج‌ و مرجها و غلط‌رویها و فرصت‌طلبیها غیرقابل‌ اجتناب‌ است‌ و شما اگر توجه‌ نمایید و گرفتاریهای‌ این‌ جمهوری‌ را در نظر بگیرید ـ از قبیل‌ توطئه‌ها و تبلیغات‌ دروغین‌ و حمله‌ مسلحانه‌ خارج‌ مرز و داخل‌، و نفوذ غیر قابل‌ اجتناب‌ گروههایی‌ از مفسدان‌ و مخالفان‌ اسلام‌ در تمام‌ ارگانهای‌ دولتی‌ به‌ قصد ناراضی‌ كردن‌ ملت‌ از اسلام‌ و حكومت‌ اسلامی‌، و تازه‌ كار بودن‌ اكثر یا بسیاری‌ از متصدیان‌ امور و پخش‌ شایعات‌ دروغین‌ از كسانی‌ كه‌ از استفاده‌های‌ كلان‌ غیرمشروع‌ بازمانده‌ یا استفاده‌ آنان‌ كم‌ شده‌، و كمبود چشمگیر قضات‌ شرع‌ و گرفتاریهای‌ اقتصادی‌ كمرشكن‌ و اشكالات‌ عظیم‌ در تصفیه‌ و تهذیب‌ متصدیان‌ چند میلیونی‌، و كمبود مردمان‌ صالح‌ كاردان‌ و متخصص‌ و دهها گرفتاری‌ دیگر، كه‌ تا انسان‌ وارد گود نباشد از آنها بیخبر است‌ ـ و از طرفی‌ اشخاص‌ غرضمند سلطنت‌طلب‌ سرمایه‌دار هنگفت‌ كه‌ با رباخواری‌ و سودجویی‌ و با اخراج‌ ارز و گرانفروشی‌ به‌ حد سرسام‌آور و قاچاق‌ و احتكار، مستمندان‌ و محرومان‌ جامعه‌ را تا حد هلاكت‌ در فشار قرار داده‌ و جامعه‌ را به‌ فساد می‌كشند، نزد شما آقایان‌ به‌ شكایت‌ و فریبكاری‌ آمده‌ و گاهی‌ هم‌ برای‌ باور آوردن‌ و خود را مسلمان‌ خالص‌ نشان‌ دادن‌ به‌ عنوان‌ «سهم‌» مبلغی‌ می‌دهند و اشك‌ تمساح‌ می‌ریزند و شما را عصبانی‌ كرده‌ به‌ مخالفت‌ برمی‌انگیزانند، كه‌ بسیاری‌ از آنان‌ با استفاده‌های‌ نامشروع‌، خون‌ مردم‌ را می‌مكند و اقتصاد كشور را به‌ شكست‌ می‌كشند.

اینجانب‌ نصیحت‌ متواضعانه‌ برادرانه‌ می‌كنم‌ كه‌ آقایان‌ محترم‌ تحت‌ تأثیر اینگونه‌ شایعه‌سازیها قرار نگیرند و برای‌ خدا و حفظ‌ اسلام‌ این‌ جمهوری‌ را تقویت‌ نمایند. و باید بدانند كه‌ اگر این‌ جمهوری‌ اسلامی‌ شكست‌ بخورد، به‌ جای‌ آن‌ یك‌ رژیم‌ اسلامی‌ دلخواهِ بقیه‌الله ـ روحی‌ فداه‌ ـ یا مطیع‌ امر شما آقایان‌ تحقق‌ نخواهد پیدا كرد، بلكه‌ یك‌ رژیم‌ دلخواه‌ یكی‌ از دو قطب‌ قدرت‌ به‌ حكومت‌ می‌رسد و محرومان‌ جهان‌، كه‌ به‌ اسلام‌ و حكومت‌ اسلامی‌ رو ] ی‌ [ آورده‌ و دل‌ باخته‌اند، مأیوس‌ می‌شوند و اسلام‌ برای‌ همیشه‌ منزوی‌ خواهد شد؛ و شماها روزی‌ از كردار خود پشیمان‌ می‌شوید كه‌ كار گذشته‌ و دیگر پشیمانی‌ سودی‌ ندارد. و شما آقایان‌ اگر توقع‌ دارید كه‌ در یك‌ شب‌ همه‌ امور بر طبق‌ اسلام‌ و احكام‌ خداوند تعالی‌ متحول‌ شود یك‌ اشتباه‌ است‌، و در تمام‌ طول‌ تاریخ‌ بشر چنین‌ معجزه‌ای‌ روی‌ نداده‌ است‌ و نخواهد داد. و آن‌ روزی‌ كه‌ ان‌شا ء الله تعالی‌ مصلح‌ كل‌ ظهور نماید، گمان‌ نكنید كه‌ یك‌ معجزه‌ شود و یكروزه‌ عالم‌ اصلاح‌ شود؛ بلكه‌ با كوششها و فداكاریها ستمكاران‌ سركوب‌ و منزوی‌ می‌شوند. و اگر نظر شماها مثل‌ نظر بعض‌ عامیهای‌ منحرف‌، آن‌ است‌ كه‌ برای‌ ظهور آن‌ بزرگوار باید كوشش‌ در تحقق‌ كفر و ظلم‌ كرد تا عالم‌ را ظلم‌ فراگیرد و مقدمات‌ ظهور فراهم‌ شود، فانّا لله و انّا الیه‌ راجعون‌

fatemeh-torabi

عضو جدید
ف‌ ـ وصیت‌ من‌ به‌ همه‌ مسلمانان‌ و مستضعفان‌ جهان‌ این‌ است‌ كه‌ شماها نباید بنشینید و منتظر آن‌ باشید كه‌ حكام‌ و دست‌ اندركاران‌ كشورتان‌ یا قدرتهای‌ خارجی‌ بیایند و برای‌ شما استقلال‌ و آزادی‌ را تحفه‌ بیاورند. ما و شماها لااقل‌ در این‌ صد سال‌ اخیر، كه‌ بتدریج‌ پای‌ قدرتهای‌ بزرگ‌ جهانخوار به‌ همه‌ كشورهای‌ اسلامی‌ و سایر كشورهای‌ كوچك‌ باز شده‌ است‌ مشاهده‌ كردیم‌ یا تاریخهای‌ صحیح‌ برای‌ ما بازگو كردند كه‌ هیچ‌ یك‌ از دوَل‌ حاكم‌ بر این‌ كشورها در فكر آزادی‌ و استقلال‌ و رفاه‌ ملتهای‌ خود نبوده‌ و نیستند؛ بلكه‌ اكثریت‌ قریب‌ به‌ اتفاق‌ آنان‌ یا خود به‌ ستمگری‌ و اختناق‌ ملت‌ خود پرداخته‌ و هر چه‌ كرده‌اند برای‌ منافع‌ شخصی‌ یا گروهی‌ نموده‌؛ یا برای‌ رفاه‌ قشر مرفه‌ و بالانشین‌ بوده‌ و طبقات‌ مظلوم‌ كوخ‌ و كپرنشین‌ از همه‌ مواهب‌ زندگی‌ حتی‌ مثل‌ آب‌ و نان‌ و قوت‌ لایموت‌ محروم‌ بوده‌، و آن‌ بدبختان‌ را برای‌ منافع‌ قشر مرفه‌ و عیاش‌ به‌ كار گرفته‌اند؛ و یا آنكه‌ دست‌ نشاندگان‌ قدرتهای‌ بزرگ‌ بوده‌اند كه‌ برای‌ وابسته‌ كردن‌ كشورها و ملتها هرچه‌ توان‌ داشته‌اند به‌ كار گرفته‌ و با حیله‌های‌ مختلف‌ كشورها را بازاری‌ برای‌ شرق‌ و غرب‌ درست‌ كرده‌ و منافع‌ آنان‌ را تأمین‌ نموده‌اند و ملتها را عقب‌ مانده‌ و مصرفی‌ بار آوردند و اكنون‌ نیز با این‌ نقشه‌ در حركتند.

و شما ای‌ مستضعفان‌ جهان‌ و ای‌ كشورهای‌ اسلامی‌ و مسلمانان‌ جهان‌ بپاخیزید و حق‌ را با چنگ‌ و دندان‌ بگیرید و از هیاهوی‌ تبلیغاتی‌ ابرقدرتها و عمّال‌ سرسپرده‌ آنان‌ نترسید؛ و حكام‌ جنایتكار كه‌ دسترنج‌ شما را به‌ دشمنان‌ شما و اسلام‌ عزیز تسلیم‌ می‌كنند از كشور خود برانید؛ و خود و طبقات‌ خدمتگزار متعهد، زمام‌ امور را به‌ دست‌ گیرید و همه‌ در زیر پرچم‌ پرافتخار اسلام‌ مجتمع‌، و با دشمنان‌ اسلام‌ و محرومان‌ جهان‌ به‌ دفاع‌ برخیزید؛ و به‌ سوی‌ یك‌ دولت‌ اسلامی‌ با جمهوریهای‌ آزاد و مستقل‌ به‌ پیش‌ روید كه‌ با تحقق‌ آن‌، همه‌ مستكبران‌ جهان‌ را به‌ جای‌ خود خواهید نشاند و همه‌ مستضعفان‌ را به‌ امامت‌ و وراثت‌ ارض‌ خواهید رساند. به‌ امید آن‌ روز كه‌ خداوند تعالی‌ وعده‌ فرموده‌ است‌.

ص‌ ـ یك‌ مرتبه‌ دیگر در خاتمه‌ این‌ وصیتنامه‌، به‌ ملت‌ شریف‌ ایران‌ وصیت‌ می‌كنم‌ كه‌ در جهان‌ حجم‌ تحمل‌ زحمتها و رنجها و فداكاریها و جان‌نثاریها و محرومیتها مناسب‌ حجم‌ بزرگی‌ مقصود و ارزشمندی‌ و علوّ رتبه‌ آن‌ است‌، آنچه‌ كه‌ شما ملت‌ شریف‌ و مجاهد برای‌ آن‌ بپاخاستید و دنبال‌ می‌كنید و برای‌ آن‌ جان‌ و مال‌ نثار كرده‌ و می‌كنید، والاترین‌ و بالاترین‌ و ارزشمندترین‌ مقصدی‌ است‌ و مقصودی‌ است‌ كه‌ از صدر عالم‌ در ازل‌ و از پس‌ این‌ جهان‌ تا ابد عرضه‌ شده‌ است‌ و خواهد شد؛ و آن‌ مكتب‌ الوهیت‌ به‌ معنی‌ وسیع‌ آن‌ و ایده‌ توحید با ابعاد رفیع‌ آن‌ است‌ كه‌ اساس‌ خلقت‌ و غایت‌ آن‌ در پهناور وجود و در درجات‌ و مراتب‌ غیب‌ و شهود است‌؛ و آن‌ در مكتب‌ محمدی‌ ـ صلی‌ الله علیه‌ و آله‌ و سلم‌ ـ به‌ تمام‌ معنی‌ و درجات‌ و ابعاد متجلی‌ شده‌؛ و كوشش‌ تمام‌ انبیای‌ عظام‌
ـ علیهم‌ سلام‌الله ـ و اولیای‌ معظم‌ ـ سلام‌ الله علیهم‌ ـ برای‌ تحقق‌ آن‌ بوده‌ و راهیابی‌ به‌ كمال‌ مطلق‌ و جلال‌ و جمال‌ بی‌نهایت‌ جز با آن‌ میسر نگردد. آن‌ است‌ كه‌ خاكیان‌ را بر ملكوتیان‌ و برتر از آنان‌ شرافت‌ داده‌، و آنچه‌ برای‌ خاكیان‌ از سیر در آن‌ حاصل‌ می‌شود برای‌ هیچ‌ موجودی‌ در سراسر خلقت‌ در سرّ و عَلن‌ حاصل‌ نشود.

fatemeh-torabi

عضو جدید
شما ای‌ ملت‌ مجاهد، در زیر پرچمی‌ می‌روید كه‌ در سراسر جهان‌ مادی‌ و معنوی‌ در اهتزاز است‌، بیابید آن‌ را یا نیابید، شما راهی‌ را می‌روید كه‌ تنها راه‌ تمام‌ انبیا ـ علیهم‌ سلام‌الله ـ و یكتا راه‌ سعادت‌ مطلق‌ است‌. در این‌ انگیزه‌ است‌ كه‌ همه‌ اولیا شهادت‌ را در راه‌ آن‌ به‌ آغوش‌ می‌كشند و مرگ‌ سرخ‌ را «احلی‌ من‌ العسل‌» می‌دانند؛ و جوانان‌ شما در جبهه‌ها جرعه‌ای‌ از آن‌ را نوشیده‌ و به‌ وجد آمده‌اند و در مادران‌ و خواهران‌ و پدران‌ و برادران‌ آنان‌ جلوه‌ نموده‌ و ما باید بحق‌ بگوییم‌ یا لیتنا كنّا معكم‌ فنفوز فوزاً عظیماً . گوارا باد بر آنان‌ آن‌ نسیم‌ دل‌آرا و آن‌ جلوه‌ شورانگیز.

و باید بدانیم‌ كه‌ طرفی‌ از این‌ جلوه‌ در كشتزارهای‌ سوزان‌ و در كارخانه‌های‌ توانفرسا و در كارگاهها و در مراكز صنعت‌ و اختراع‌ و ابداع‌، و در ملت‌ به‌ طور اكثریت‌ در بازارها و خیابانها و روستاها و همه‌ كسانی‌ كه‌ متصدی‌ این‌ امور برای‌ اسلام‌ و جمهوری‌ اسلامی‌ و پیشرفت‌ و خودكفایی‌ كشور به‌ خدمتی‌ اشتغال‌ دارند جلوه‌گر است‌.

و تا این‌ روح‌ تعاون‌ و تعهد در جامعه‌ برقرار است‌ كشور عزیز از آسیب‌ دهر ان‌شا ء الله تعالی‌ مصون‌ است‌. و بحمدالله تعالی‌ حوزه‌های‌ علمیه‌ و دانشگاهها و جوانانِ عزیز مراكز علم‌ و تربیت‌ از این‌ نفخه‌ الهی‌ غیبی‌ برخوردارند؛ و این‌ مراكز دربست‌ در اختیار آنان‌ است‌، و به‌ امید خدا دست‌ تبهكاران‌ و منحرفان‌ از آنها كوتاه‌.

و وصیت‌ من‌ به‌ همه‌ آن‌ است‌ كه‌ با یاد خدای‌ متعال‌ به‌ سوی‌ خودشناسی‌ و خودكفایی‌ و استقلال‌، با همه‌ ابعادش‌ به‌ پیش‌، و بی‌تردید دست‌ خدا با شما است‌، اگر شما در خدمت‌ او باشید و برای‌ ترقی‌ و تعالی‌ كشور اسلامی‌ به‌ روح‌ تعاون‌ ادامه‌ دهید.

و اینجانب‌ با آنچه‌ در ملت‌ عزیز از بیداری‌ و هوشیاری‌ و تعهد و فداكاری‌ و روح‌ مقاومت‌ و صلابت‌ در راه‌ حق‌ می‌بینم‌ و امید آن‌ دارم‌ كه‌ به‌ فضل‌ خداوند متعال‌ این‌ معانی‌ انسانی‌ به‌ اعقاب‌ ملت‌ منتقل‌ شود و نسلاً بعد نسل‌ بر آن‌ افزوده‌ گردد.

با دلی‌ آرام‌ و قلبی‌ مطمئن‌ و روحی‌ شاد و ضمیری‌ امیدوار به‌ فضل‌ خدا از خدمت‌ خواهران‌ و برادران‌ مرخص‌، و به‌ سوی‌ جایگاه‌ ابدی‌ سفر می‌كنم‌. و به‌ دعای‌ خیر شما احتیاج‌ مبرم‌ دارم‌. و از خدای‌ رحمان‌ و رحیم‌ می‌خواهم‌ كه‌ عذرم‌ را در كوتاهی‌ خدمت‌ و قصور و تقصیر بپذیرد.
و از ملت‌ امیدوارم‌ كه‌ عذرم‌ را در كوتاهی ها و قصور و تقصیرها بپذیرند. و با قدرت‌ و تصمیم‌ اراده‌ به‌ پیش‌ روند و بدانند كه‌ با رفتن‌ یك‌ خدمتگزار در سدّ آهنین‌ ملت‌ خللی‌ حاصل‌ نخواهد شد كه‌ خدمتگزاران‌ بالا و والاتر در خدمتند، والله نگهدار این‌ ملت‌ و مظلومان‌ جهان‌ است‌.

والسلام‌ علیكم‌ و علی‌ عبادالله الصالحین‌ و رحمه‌الله و بركاته‌

26 بهمن‌ 1361 / 1 جمادی‌ الاولی‌ 1403

روح‌الله الموسوی‌ الخمینی‌

fatemeh-torabi

عضو جدید
بسمه‌ تعالی‌

این‌ وصیتنامه‌ را پس‌ از مرگ‌ من‌ احمد خمینی‌ برای‌ مردم‌ بخواند. و در صورت‌ عذر، رئیس‌ محترم‌ جمهور یا رئیس‌ محترم‌ شورای‌ اسلامی‌ یا رئیس‌ محترم‌ دیوان‌ عالی‌ كشور، این‌ زحمت‌ را بپذیرند. و در صورت‌ عذر، یكی‌ از فقهای‌ محترم‌ نگهبان‌ این‌ زحمت‌ را قبول‌ نماید.

روح‌ الله الموسوی‌ الخمینی‌

بسمه‌ تعالی‌

در زیر این‌ وصیتنامه‌ 29 صفحه‌ای‌ و مقدمه‌، چند مطلب‌ را تذكر می‌دهم‌:

1) ـ اكنون‌ كه‌ من‌ حاضرم‌، بعض‌ نسبتهای‌ بی‌واقعیت‌ به‌ من‌ داده‌ می‌شود و ممكن‌ است‌ پس‌ از من‌ در حجم‌ آن‌ افزوده‌ شود؛ لهذا عرض‌ می‌كنم‌ آنچه‌ به‌ من‌ نسبت‌ داده‌ شده‌ یا می‌شود مورد تصدیق‌ نیست‌، مگر آنكه‌ صدای‌ من‌ یا خط‌ و امضای‌ من‌ باشد، با تصدیق‌ كارشناسان‌؛ یا در سیمای‌ جمهوری‌ اسلامی‌ چیزی‌ گفته‌ باشم‌.

2) ـ اشخاصی‌ در حال‌ حیات‌ من‌ ادعا نموده‌اند كه‌ اعلامیه‌های‌ اینجانب‌ را می‌نوشته‌اند. این‌ مطلب‌ را شدیداً تكذیب‌ می‌كنم‌. تاكنون‌ هیچ‌ اعلامیه‌ای‌ را غیر شخص‌ خودم‌ تهیه‌ كسی‌ نكرده‌ است‌.

3) ـ از قرار مذكور، بعضیها ادعا كرده‌اند كه‌ رفتن‌ من‌ به‌ پاریس‌ به‌ وسیله‌ آنان‌ بوده‌، این‌ دروغ‌ است‌. من‌ پس‌ از برگرداندنم‌ از كویت‌، با مشورت‌ احمد پاریس‌ را انتخاب‌ نمودم‌، زیرا در كشورهای‌ اسلامی‌ احتمال‌ راه‌ ندادن‌ بود؛ آنان‌ تحت‌ نفوذ شاه‌ بودند ولی‌ پاریس‌ این‌ احتمال‌ نبود.

4) ـ من‌ در طول‌ مدت‌ نهضت‌ و انقلاب‌ به‌ واسطه‌ سالوسی‌ و اسلام‌ نمایی‌ بعضی‌ افراد ذكری‌ از آنان‌ كرده‌ و تمجیدی‌ نموده‌ام‌، كه‌ بعد فهمیدم‌ از دغلبازی‌ آنان‌ اغفال‌ شده‌ام‌. آن‌ تمجیدها در حالی‌ بود كه‌ خود را به‌ جمهوری‌ اسلامی‌ متعهد و وفادار می‌نمایاندند، و نباید از آن‌ مسائل‌ سو ء استفاده‌ شود. و میزان‌ در هر كس‌ حال‌ فعلی‌ او است‌.

روح‌ الله الموسوی‌ الخمینی​

fatemeh-torabi

عضو جدید
خدایا ! ، خود ، توان آشنائی با وظائفم را ندارم ،

کمکم کن تا به وظائفم آشنا شوم و در مسیری که به آرمان های بلند خمینی کبیر ،

نزدیک و نزدیک تر شوم ،حرکت کنم .

تو رهنمایم باش در این جاده های پر فریب و وسوسه ،

دستم بگیر تا به اعماق سیه بختی و شقاوت ، فرو نیفتم

کاری کن تا روح پاک خمینی امام ، از ما ، از من ، از او ، خرسند و شاد باشد

بحق محمد و آله

fatemeh-torabi

عضو جدید
باسلام و احترام

متاسفانه فایل PDF یا WORD وصیتنامه امام را ندارم . برای ذخیره وصیتنامه حضرت امام (ره) ، خودتان می توانید
همین متن موجود در تالاررا که کامل است ، صفحه به صفحه ، با موس ، آبی کنید ( فقط نوشته هارا ) بعد کلیک
راست کنید . روی COPY کلیک کنید . بعد برنامه WORD را باز کنید . کلیک راست کنید و PASTE را کلیک کنید.
تا انتها . برنامه WORD بطور خودکار ، صفحه بندی می کند . پس از انتقال کامل متن ، آن راSAVE کنید .
با این شیوه ، فایل با فرمت WORD را در اختیار دارید و می توانید سایز قلم و نوع قلم را تغییر دهید .
فایل را از طریق ای میل می توانید برای دوستان ارسال کنید البته بهتر است به چند PART در چند فایل تبدیل کنید

بالا