مبانی کامپیوتر(برنامه نویسی مقدماتی و پیشرفته)دانشگاهی

مبانی کامپیوتر(برنامه نویسی مقدماتی و پیشرفته)دانشگاهی

• مجموع رای دهندگان
    35

mahsa66

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
به نظرم برای تمرین بیشتر و یادگیری بیشتر کتاب دکتر ایرج صادقی رو حتما بخوون کتاب الگوریتم و فلوچارته
خیلی عالیه من ترم او اون رو خوندم توایده دادن خیلی بهم کمک کرد

sara.mortazavi

کاربر حرفه ای
والا من کتاب فلوچارت شهریار رسولیو دارم میخونم
این کتاب هم ک شما گفتی میخونم

ASILTASH

عضو جدید
من این ترم c دارم چه جوری بخونم که یادبگیرم؟

سلام شرمنده یه مدت نبودم
برای برنامه نویسی باید فقط بتونی مسئله هارو حلاجی کنی خیلی شبیه ریاضیه .
هممون وقتی میخوایم یه مسئله حل کنیم فکر میکنیم که از چه راهی بریم سریع تر به جواب میرسیم برنامه نویسی هم مثل همونه تو اینترنت یا تو کتاب یا از خودت یه مسئله طرح کن و بشین حلش کن بعد به دنبال کد زدن و اجرا کردنش باش من ترم قبل همین طور کار کردم حتی میشد که از درسای دیگه بزنم یا شب نخوابم و بشینم تمرین کنم .البته در کنار فکر باز و علاقه مند به برنامه نویسی ناامید نشدن هم خیلی مهمه چون بعضی وقتا با یه سطر اینور و اونور زدن کد کل برنامه اشتباه کار میکنه و مجبوری چند باری بخونیش تا تازه بدونی اشکال کار کجاس؟ اما اگه فقط یه کم پشتکار داشته باشی همه چیز حله.

انشالله با نمره خوب پاس میشی و البته برنامه نویسی رو هم یاد میگیری !;);):)

alias67

عضو جدید
سلام
من ترم اول سی پاس کردم بعد برنامه نویسی پیشرفته سی پلاس پلاس، بعد درس سیستم تجاری(دلفی)
بعد هم وقتی از یکی از استادا خواستم یه برنامه نویسی جدید رو بهم معرفی کنه ، گفت سی شارپ رو امتحان کن.
اگه بجای این سه تا زبانی که تو دانشگاه بهم یاد دادن فقط روی یه زبان تمرکز میکردن ، مسلما میتونستیم رو مباحث پیشترفته هم کار کنیم. چون هر وقت ، یه زبان برنامه نویسی جدید رو یاد میدادن ، نصف ترم رو مباحث تکراری به زبان جدید کار میکردن. این یعنی وقت تلف کردن.
دوم بجای اینکه گروهی پروژه ها رو درست کنیم. تکی این کارو میکردم این یعنی وقت بیشتری صرف کردن. کلا اگه گروهی کار کنی بهتره چون یه گروه خیلی سریعتر اشتباهات همدیگه رو پوشش میدن.و ایده های بهتری دارن. متاسفانه تو دانشگاههای ما انگار گروهی کار کردن ، افسانه شده.
برنامه نویسی، کد نویسی نیست. فقط تو قسمت هایی که نیاز هست کد نویسی انجام میشه.برای یه پروژه نیاز به (ایده، الگوریتم و پیاده سازی) هست.

این موضوع آخر ربطی به بحث نداره ولی تو برنامه نویسی یه قسمت برنامه صرف بومی کردن برنامه هست.مثلا بجای تاریخ میلادی، از تاریخ شمسی
استفاده بشه. با یه نگاه به تاریخ تاپیک متوجه میشی که برنامه نویس تاریخ رو میلادی در نظر گرفته، که این یه نقصه.

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
دانلود نمونه سوال پایان ترم برنامه نویسی پیشرفته

پیوست ها

• Scan 17 Jan 23 22·36·14.pdf
    282.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0