سلام
تیر 91 فارغ التحصیل کارشناسی ناپیوسته شدم و تیر 85 کاردانی پیوسته گرفتم،امسال میتونم آزمون طراحی شرکت کنم؟
سلام
تیر 91 فارغ التحصیل کارشناسی ناپیوسته شدم و تیر 85 کاردانی پیوسته گرفتم،امسال میتونم آزمون طراحی شرکت کنم؟
بچه هایی که قبول شدن :
یادتونه چه زجری کشیدیم برای پیداکردن این مطالب؟ اما حالا چقدر راحت و دم دستی شدن برامون!!!!
منکه خیلی هاشونو توی پلانهای کاریم رعایت میکنم.
از حالا به همه گفتم کاری که پله هاش در دودبند نداشته باشه مهر نمیکنم از بس زجرمون دادن واسه اینا.
اما خداییش خیلی از این نکات اگر رعایت بشن فوق العاده هستن ! قبول ندارین؟
کدوم قسمت راهنمای ثبت نام توضیح داده؟دوست عزیز طبق توضیحات برای طراحی باید حتما 3 سال از مدرک کارشناسیتون گذشته باشه ولی نظارت و اجرا می تونید شرکت کنید
ما که دقیقا نمی دونیم چی تو سر مصحح ها می گذره. اما به نظر من این درست تر بود. چون با اینکه می شد پلان ها رو بدون نورگیر درآورد، اما خوب استفاده از نورگیر هم اشکالی نداشت. اینطوری اصول همجواری فضاها هم بهتر در می اومد.
برای آزمون طراحی سنوات کاردانی رو حساب نمیکنند!! باید از پایان کارشناسیتون 3سال کامل حتما بگذره. من خودمم ناپیوسته ام.سلام
کدوم قسمت راهنمای ثبت نام توضیح داده؟
با تشکر از شما،این واحدها رو گذروندم میتونم شرکت کنم؟بله میتونن، فقط واحدات باید بره هم ارزی،مشاهده پیوست 199966
با تشکر از شما،این واحدها رو گذروندم میتونم شرکت کنم؟
ممنون از راهنماییتون. باید خودمون ریز نمرات رو از دانشگاه بگیریم ببریم یا خودشون استعلام میگیرن؟ و تا کمسیون هم ارزی تایید نکنه ثبت نام تایید نمیشه یا مشکلی نداره ثبت نام کنیم بعد کارای کمسیون هم ارزی رو انجام بدیم؟
من زنگ زدم نظام گفتن به راه و شهر سازی مربوط میشه باید اونجا پیگیر باشی. هر استانی ساز خودشو میزنه !!!! ممنون از راهنماییتون
سلام خدمت مهندسین عزیز
من طراحی امسال قبول شدم.یک سالی هم میشه که نظارت گرفتم.
تاسیس یه دفتر طراحی و نظارت بهتره یا اینکه مجری بشم....درآمد کدومشون بیشتره؟
اگه دفتر بزنم باید چطور کار گیر بیارم؟کار گیر آورن واسه اجرا چطوریه؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلاممشاهده پیوست 200505 اینا رو میتونی استفاده کنی.البته اگه لازم شد![]()
سلام دوستان عزیز
درخواست راهنمایی و مشورت دارم.
من سابقه کاریم در زمینه طراحی نیست بیشتر در زمینه تدریس و کارهای اداری شهرداری هست آذر طراحی شرکت کردم و تمام قوانین بخصوص اونها که در این سایت هست را طراحی کردم حتی اون نکته سرگیری (اختلاف ارتفاع 60 سانت تأسسات و....) رعایت کردم یعنی وقتی اینجا بعد آزمون را خوندم متوجه میشدم رعایت کردم تمام شیتها را پر کردم البته نقصهایی مثل عدم مبلمان و... وجود داشت و فکر میکردم حداقل مرزی قبول میشم ولی 15 شدم
سوال اصلی من اینه که به نظر شما خرداد طراحی شرکت نکنم تا کمی در زمینه طراحی در بازار کار کنم؟ واقعاً مؤثره؟
ممنونم.
آقا تاییدیه ثبت نام طراحییم نیومده.نظام مهندسی تهران میگه تا جواب کمیسیون هم ارزی نیاد نمیتونی طراحی امتحان بدی.نامردا تعهدم نمیگیرن تا جواب کمیسیون بیاد.کسی اینجا مشکل منو نداره؟