مباحث مرتبط با آزمون طراحی معماری

yasi_ys1363

عضو جدید
یه مساله ی دیگه ام هست، بعضیا که شرایط تورو داشتن از دانشگاهشون نامه گرفتن بردن نظام مبنی بر اینکه: تمرین معماری همان طرح 1 است و شما در این درس طراحی انجام دادین، اینکارم میشه کرد...
با این مصوبه جدید که اسفند ماه تصویب شده فکر می کنم مشکل طرح 1 حل شده باشه :بند 7 - طرح 1 = آشنایی با طراحی معماری

لینک :http://maskan.mrud.ir/Portal/File/ShowFile.aspx?ID=195e3b13-19e6-4190-b721-73e040cc15a5

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

hasanar368

عضو جدید
سلام..دوستانی که دنبال کلاس خوب هستند برای طراحی و نظارت من آقای مهندس صمصام و پیشنهاد میکنم خودم بار اولی بود که شرکت میکردم و تونستم قبول بشم و خیلی مفید بود کلاسهاشون در تهران و کرج برگزار میشه..آدرس تهران خیابان گیشا -بین دهم و دوازدهم ساختمان بانک آینده(پلاک 13) طبقه اول واحد 4 دفتر معماری و مهندسی ساختمان کارشیو...تلفن 88244651 -52..همراه09126949359 -آدرس شعبه کرج: کرج چهارراه طالقانی ساختمان حکیم طبقه 12..تلفن 32219130-026

سلام. مهندس جان میشه لطف کنی اگه جزوه هاتو داری بزاری ما هم استفاده کنیم؟؟

arefe-rad

عضو جدید
سلام..دوستانی که دنبال کلاس خوب هستند برای طراحی و نظارت من آقای مهندس صمصام و پیشنهاد میکنم خودم بار اولی بود که شرکت میکردم و تونستم قبول بشم و خیلی مفید بود کلاسهاشون در تهران و کرج برگزار میشه..آدرس تهران خیابان گیشا -بین دهم و دوازدهم ساختمان بانک آینده(پلاک 13) طبقه اول واحد 4 دفتر معماری و مهندسی ساختمان کارشیو...تلفن 88244651 -52..همراه09126949359 -آدرس شعبه کرج: کرج چهارراه طالقانی ساختمان حکیم طبقه 12..تلفن 32219130-026

کلاس نظارتشون اتفاقا اصلا مفید نبود!هیچ کدوم از دتایل ها نیومده بودند و سوالات هم هیچی از جزوشون نبود.ما که سر جلسه شوکه شدیم...هرچی هم قبول شدیم از زحمت خودمون بود نه از ایشون

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
با این اوصاف من میتونم آزمون رو بدم....اما مشکل اصلی اینه ک نامه رو گویا دانشگاه جواب نداده....و تا 16 هم نمیتونم برم حضوری از دانشگاه نامه رو بگیرم....چیکار کنم به نظرتون؟؟؟؟
نگران نباش و طراحی رو شرکت کن مهم نیست من یه دوست داشتم حتی تاییدیه هم نگرفت ولی سر جلسه رفت و قبول هم شد بعد قبولی مدارکشو داد تایید کردن

arefeh

کاربر ممتاز
نگران نباش و طراحی رو شرکت کن مهم نیست من یه دوست داشتم حتی تاییدیه هم نگرفت ولی سر جلسه رفت و قبول هم شد بعد قبولی مدارکشو داد تایید کردن

ممنون دوست عزیز..رفتم نظام مهندسی گفتن آزمون رو ثبت نام کنم و تائید میشه ولی باید پیگیری حتما کنم...ک منم شنبه اگه عمری باقی باشه نامه ای ک از دانشگاه گرفتم رو به دانشگاه میبرم و ریزنمرات رو میگیرم....تنها مشکلی ک هست آشنایی با طراحی معماریه ک اونم باید از دانشگاه کاردانی تائیدیه بگیرم....
دوستان پس شرکت میکنیم...من از شنبه دیگه سرسخت میشینم برای طراحی کار کنم ببینیم خدا چی میخواد;)

iran988

عضو جدید

سلام
اگه لطف کنی جزوه ها و مطالبت رو بذاری بقیه هم استفاده کنن ممنون میشم

yasi_ys1363

عضو جدید
ممنون دوست عزیز..رفتم نظام مهندسی گفتن آزمون رو ثبت نام کنم و تائید میشه ولی باید پیگیری حتما کنم...ک منم شنبه اگه عمری باقی باشه نامه ای ک از دانشگاه گرفتم رو به دانشگاه میبرم و ریزنمرات رو میگیرم....تنها مشکلی ک هست آشنایی با طراحی معماریه ک اونم باید از دانشگاه کاردانی تائیدیه بگیرم....
دوستان پس شرکت میکنیم...من از شنبه دیگه سرسخت میشینم برای طراحی کار کنم ببینیم خدا چی میخواد;)

مشکل آشنایی با طراحی معماری طبق بند 7 این مصوبه ی جدید حل شده :
لینک : http://maskan.mrud.ir/Portal/File/ShowFile.aspx?ID=195e3b13-19e6-4190-b721-73e040cc15a5

Architect Abbas

عضو جدید
برای نظارت که جزوه ای ندادن استاد فقط برای ما کتابارو کار کردن و قرار نبود شما از جزوه چیزی و نگاه کنی منبع کتاب بود..من عناصر و خودم خوندم و کلاس نرفتم ..نظارت همه بچه ها مشکل داشتن چون سوالات زیادی از کتاب گاز بود و سختر از سالهای قبل...به هر حال من خیلی راضی بودم از کلاساشون هم نظارت هم طراحی .. چندین ساله که ایشون دارن تدریس میکنن..درسته زحمت خودت شزطه اصلی اما یک راهنمای خوب هم خیلی میتونه کمک کنه..

دوست عزيز اگه لطف كني نكاتي رو كه استادتون در مورد طراحي گفته بوده رو ارسال كني ممنون ميشيم.

arefeh

کاربر ممتاز
دوستان ببخشید یه سئوال داشتم...مباحث رو بر چه اساسی بخونم....منظورم اینه ک مثلا مبحث3 رو بخش درمانی و فرهنگی و آموزشی رو هم بخونیم با فقط مختص مسکونی خونده بشه؟؟؟

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان ببخشید یه سئوال داشتم...مباحث رو بر چه اساسی بخونم....منظورم اینه ک مثلا مبحث3 رو بخش درمانی و فرهنگی و آموزشی رو هم بخونیم با فقط مختص مسکونی خونده بشه؟؟؟
واسه طراحی اگه میخوای نت برداری کنی فقط قسمت های مربوط به مسکونی و ضوابط مربوط به طراحیشو بخون فرضا بحث 3 یکی دو صفحش به درد طراحی میخوره اما اگه واسه نظارت میخونی بجز مقدمه همرو بخون مخصوصا سر فصل ها.البته من نظرم اینه ازمونهای قبلی نظام خیلی ساده تر بود با یک دور خوندن میشد گزینه درست رو زد ولی تجربه ای که از ازمون آذر گرفتم چیزی غیر از این بود حتی مباحثی رو که دو سه بار خونده بودی نمیشد گزینه درستش رو زد مثلا مبحث 5 یا 3 یا 12 سوالهایی داده بود که اصلا معلوم نبود از کجا اومده یا اینکه موضوع سوال متفاوت از سر تیتری بود که میتونستی جوابو توش پیدا کنی!!!!!!!!!!!

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
سلام خیلی فوریه هرکی میدونه ج بده..آرمون طراحی ثبت نام کردم این پیغام رو میده ثبت نام نمیکنه ..

• [*=right]طبق دستورالعمل آزمون سنوات کاردانی برای آزمون معماری طراحی قابل محاسبه نمی باشد
    [*=right]چیکار کنم دوستان؟من قبلا آزمون طراحی یه بار شرکت کرده بودم و قبول نشد بودم ..

bahar-spring

کاربر بیش فعال
سلام خیلی فوریه هرکی میدونه ج بده..آرمون طراحی ثبت نام کردم این پیغام رو میده ثبت نام نمیکنه ..

• [*=right]طبق دستورالعمل آزمون سنوات کاردانی برای آزمون معماری طراحی قابل محاسبه نمی باشد
    [*=right]چیکار کنم دوستان؟من قبلا آزمون طراحی یه بار شرکت کرده بودم و قبول نشد بودم ..
سلام
کاردانی رو انتخاب نکن. توی آیتمهاش فقط تیک لیسانسو بزن.

holooooooo

کاربر ممتاز
اوه دستت درد نکنه...واقعا همه بهارا باهوشنا..یه لحظه کپ کردم دقیقه 99:biggrin:حالا بعدا گیر نمیدن چرا کاردانیتو نزدی؟

نه خیالت راحت اصلا نباید واسه طراحی کاردانی رو انتخاب کنی چون سنواتش حساب نمیشه

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه خیالت راحت اصلا نباید واسه طراحی کاردانی رو انتخاب کنی چون سنواتش حساب نمیشه

حالا من جفتشو انتخاب کردم چی میشه؟هم کاردانی هم کارشناسی.دوستان امروز جواب کمیسیون هم ارزیم اومد میتونم طراحی شرکت کنم.:)

holooooooo

کاربر ممتاز
حالا من جفتشو انتخاب کردم چی میشه؟هم کاردانی هم کارشناسی.دوستان امروز جواب کمیسیون هم ارزیم اومد میتونم طراحی شرکت کنم.:)

تا اونجاییک یادمه اگه کاردانیو انتخاب میکردیم ارور میداد :surprised:
اگ واسه شما جواب داده که در کل موردی نداری،چیزی که مهمه همینه که 3 سال از تاریخ فارغ التحصیلیه کارشناسیتون گذشته باشه بقیه چیزا دیگه بی اهمیتن، بابتتتتتتتتتتتت کمیسیون هم ارزیتم بهت تبریک میگم یادمه خیلی استرس داشتی :gol::heart:

arefeh

کاربر ممتاز

منم امروز ریز نمراتمو از دانشگاه گرفتم دادم نظام...اما مال منم مشکل نداره....:D
ولی داشتم نیگاه میکردم به ریز نمرات کاردانی و کارشناسی واقعا دمشو گرمااا...من عناصر جزئیات 1 و2 با تنظیم شرایط 1 و 2 با مدیریت تشکیلات کارگاهی رو هم کاردانی گذروندم هم کارشناسی....الان کلا از پایه قوی شدم:biggrin:بعد بی ادبا نمیخوان اجازه امتحان طراحی رو بدن....

holooooooo

کاربر ممتاز
منم امروز ریز نمراتمو از دانشگاه گرفتم دادم نظام...اما مال منم مشکل نداره....:D
ولی داشتم نیگاه میکردم به ریز نمرات کاردانی و کارشناسی واقعا دمشو گرمااا...من عناصر جزئیات 1 و2 با تنظیم شرایط 1 و 2 با مدیریت تشکیلات کارگاهی رو هم کاردانی گذروندم هم کارشناسی....الان کلا از پایه قوی شدم:biggrin:بعد بی ادبا نمیخوان اجازه امتحان طراحی رو بدن....
آره منم عارفه دقیقا مثل توام

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا اونجاییک یادمه اگه کاردانیو انتخاب میکردیم ارور میداد :surprised:
اگ واسه شما جواب داده که در کل موردی نداری،چیزی که مهمه همینه که 3 سال از تاریخ فارغ التحصیلیه کارشناسیتون گذشته باشه بقیه چیزا دیگه بی اهمیتن، بابتتتتتتتتتتتت کمیسیون هم ارزیتم بهت تبریک میگم یادمه خیلی استرس داشتی :gol::heart:
خیلی ممنون holooooooo جان.به امید قبولی همه دوستان مهندس عزیزم:gol::smile:

sam architect

عضو جدید
جزوه طراحی معماری آزمون نظام مهندسی معماری
خانه عمران اشراق یه جزوه گذاشته تو سایتش من گرفتم فوق العادست. من خودم با همین جزوه آذر ماه قبول شدم.
خواستین یه سری بهش بزنین.

www.civilhouse.eshraghco.ir
سلام مهندس جان شما که قبول شدید به سلامتی پس یه لطفی کن جزوه رو خودت بزار برا دانلود رایگان که به بچه ها هم کمکی کرده باشی.

noonooche

عضو جدید
جزوه طراحی معماری آزمون نظام مهندسی معماری
خانه عمران اشراق یه جزوه گذاشته تو سایتش من گرفتم فوق العادست. من خودم با همین جزوه آذر ماه قبول شدم.
خواستین یه سری بهش بزنین.

www.civilhouse.eshraghco.ir

بچه ها دوستم کاملشو خریده منم دیدم واقعا عالیه، هم ساده گفته و هم واضح و با کیفیت.خوبیش اینه جزئیات و ضوابط آتش ناشنی و معلولینو همه چیو آورده. اگه احساس کنم قبول میشم ارزش داره. ولی هرچی بهش گقتم بهم نداد گفت غیراخلاقیه میخوای خودت بخر .:(
احتمالا منم بخرم.

noonooche

عضو جدید
سلام مهندس جان شما که قبول شدید به سلامتی پس یه لطفی کن جزوه رو خودت بزار برا دانلود رایگان که به بچه ها هم کمکی کرده باشی.

میگه جزوه ای که داره واسه پارساله. الانم که منابع اصلیش عوض شدن.
بچه ها دوستم کاملشو خریده منم دیدم واقعا عالیه، هم ساده گفته و هم واضح و با کیفیت.خوبیش اینه جزئیات و ضوابط آتش ناشنی و معلولینو همه چیو آورده. اگه احساس کنم قبول میشم ارزش داره. ولی هرچی بهش گقتم بهم نداد گفت غیراخلاقیه میخوای خودت بخر .:(
احتمالا منم بخرم.

sam architect

عضو جدید
میگه جزوه ای که داره واسه پارساله. الانم که منابع اصلیش عوض شدن.
احتمالا منم بخرم.
شما که رشته تحصیلیت علوم صنایع هست به معماری چه دخلی داره میشه راهنمایی کنی؟

ehsan arch

عضو جدید
دوستان به نظر شما داکت هوا توی موتورخانه و تو اشپزخانه کنار پکیج واجبه.....؟ من شنیدم چاه آسانسور هم باید داکت هوا داشته باشه درسته....؟

bahar-spring

کاربر بیش فعال
دوستان به نظر شما داکت هوا توی موتورخانه و تو اشپزخانه کنار پکیج واجبه.....؟ من شنیدم چاه آسانسور هم باید داکت هوا داشته باشه درسته....؟
آشپزخونه داکت لازم داره.چاه آسانسور نیاز نداره. شما یک داکت اصلی که بهتره کنار باکس پلتون باشه(در قسمت عرضش بهتره) داشته باشید کافیه.
چاه آسانسور داکت میخواد چکار؟! خود چاه در انتهای بالای ساختمان اتاقک داره+دریچه بازدید.

آخرین ویرایش:

mukrian

عضو جدید
سلام از دوستای عزیزی که می خوان خرداد ماه ازمون طراحی معماری بدن من یه کارت خریدم ولی تایید نشدم کسی هست هنوز ثبتنامن کرده باشه و بخواد از م کارت بخره سپاسگزارمن نمیدونستم شش ماه دیگه سه سال از مدرکم میگذره

holooooooo

کاربر ممتاز

آشپزخونه داکت میخواد موتورخونه هم داکت نداره مجرای خروج هوا با بیرون دار یعنی موتور خانه حتما باید با فضای آزاد در ارتباط باشه، آسانسورم نه داکتی به اون معنا که شما تصور کنید فقط در حد 30 سانت که برای عبور تاسیساتو کابل های آسانسور لازمه..

بالا